Vihreät eivät halua nähdä metsää puilta

Ohisalo Kuva: Eduskunta
Ohisalo, Maria vihr
Kuva Eduskunta

Vihreät ovat ilmoittaneet, että puolue on muslimeille paras poliittinen vaihtoehto. Totta kyllä, Vihreät ovat äänekkäimmin toivottaneet tällä vuosisadalla Lähi-Idän ja Afrikan sarven maahanmuuttajat tervetulleiksi Eurooppaan.
Kiistatta 2015 ”maahanmuuttotsunamille” vihreät antoivat kuuluvimmin vauhtia, oli sadoittain ”Wellcome refugies”-mielenosoituksia ympäri maanosaa, esimerkiksi Helsingissä Kansalaistorille kerääntyi yli 15 000 tervetulontoivottajaa, kun talvella 2016 järjestettin samanhenkinen mielenosoitus niin poliisin mukaan osallistujia oli 300. Lakeja muutettiin, helpotettiin maahantuloa ja perheenyhdistämistä. Helsingissä harjoitettiin ”positiivista syrjintää” eli potkittiin ”kantiksia” sivuun, että saatiin tekemistä tulijoille, sosiaalitukia jaettiin löysemmin, ymmärrettiin jos ”koneinsinööreiltä” olivat jääneet paperit kotiin ja passi hukkunut Välimereen. Tähän kyllä yhtyivät Suomessa myös SDP, Vasemmistoliitto ja Kokoomuskin. Mutta merkittävin ”sisäänheittäjä” oli Saksan tuolloinen liittokansleri Angela Merkel  – meidän Kokoomusta vastaavan CDU:n puheenjohtaja, joka oli vain viisi vuotta aiemmin todennut mm. että ”Me olemme totaalisesti epäonnistuneet maahanmuuttajien integroinnissa Saksalaiseen yhteiskuntaan”.
Mutta tuo aika meni – ei kokonaan ohi, laantui ja turvapaikanhakijoiden määrä pieneni, koska kaikissa EU-maissa alkoi hiljainen murina ja ulkorajojen valvonta tehostui sekä osoitettiin käännyttämisillä, ettei tämä tällainen käy.

MAAHANMUUTTAJAT EIVÄT HALUA MAAHANMUUTTAJIA

Tämän viestin saivat kaikki, mutta vain vihreät eivät sitä ymmärtäneet. Kysymys on siitä, että pikkuhiljaa tulijat alkoivat ymmärtää ja politiikot käsittää, että kun kuitenkin vastaanottamisen resursseja ja rahaa on rajallisesti niin loputtomasti edes Eurooppaan ei voi tulla. Eli yksinkertaistettuna, jos on sata tulijaa joille voidaan jakaa hyvää tuhat yksikköä, niin jos tulijoita onkin 200 ja jakovaraa on edelleen se tuha,t niin siitä kärsivät ennen muuta jo täällä olevat ja ainakin odotuksiinsa nähden uudetkin tulijat. Tästä puhuivat maahanmuuttajat itse, mutta päinvastaista ja totuudenvastaista ”faktaa” levittivät vihervasemmistolaiset politiikot. Berliinissä jouduttiin uusimaan vaalit, koska viime syksyn liittopäivävaaleissa paikalliset vaalivirkailijat olivat sössineet ääntenlaskun ja monet muutkin vaaleihin liittyvätyt asiat, yli kahdessa sadassa äänestypaikassa. Noin kaksi viikkoa sitten äänestettiin uudelleen ja Vihreät hävisivät. Maahanmuuttopolitiikkaansa kiristäneet CDU ja demarit voittivat. Mielenkiintoista oli se, että vaalien jälkeen parin seuraavan päivän aikana tutkittiin maahanmuuttajien äänestyskäyttäytymistä. Kuinka ollakaan marssijärjestys oli sama. Vihreät jotka olivat kuvitelleet, että ainakin maahanmuuttajien äänistä he kaappaavat leijonan – ellei norsunosan jäivät noin 20 %:ttiin. Eli tulos oli megaluokan pettymys. Mitä tästä voi päätellä? No, ainakin sen, että maahanmuuttajat eivät halua kaltaisiaan lisää ja myös sen, että Vihreät eivät ole vaivautuneet keskustelemaan tulijoiden kanssa ja jos ovatkin, niin eivät joko ole uskoneet heitä tai eivät ole välittäneet siitä mitä nämä ihmiset ajattelevat ja haluavat.

Eli ainakin Saksan Vihreät oli rakentanut oman olevaisuutensa ja tulevaisuutensa tyhjän päälle, unelmille joita edes he joista puhutaan ja joiden äänet halutaan, eivät todellakaan yhteistä tulevaisuudenkuvaa Vihreiden kanssa jaa.

ÄÄNET KELPAAVAT – IHMISET EIVÄT

Tästä ”mainio” esimerkki on Vihreiden paikallisosto, joka esimerkiksi vuonna 2017 sekä 2023 otti kyllä muslimitaustaisia ehdokkaakseen ja yksi ilmeisesti ”lipsahti” läpi 2017, koska muslimiehdokkaat oli jo tuolloin valikoiitu niin, että ”söivät” toistensa ääniä. Vuoden -21 vaaleissa Espoon vihreät olivat ”huolellisempia”, muslimitaustaisia ehdokkaita oli useampia, eikä yhtään heistä tullut valituksi. Ei tietenkään tällainen ole hyväksyttävää, mutta Vihreiden kyseessä olessa ymmärrettävää, sillä eivät nämä Westendin yms. varakkaiden Espoon kaupungienosien naiset niin vain suostu istumaan ”paimenten” kanssa samassa pulpetissa – jotain rajaa. Muuten maamme ensimmäisessä eduskunnassa 1907 joutuivat vierekkäin muuan RKP:tta edustanut aatelisnainen vapaaherratar ja demareita edustanut siviiliammatiltaan paimen. SAKSA ON EUROOPAN MAHTI MYÖS VIHREISSÄ ja niin kuin tiedämme Saksan Vihreät johtaa Euroopan vihreitä puolueita ja on tulossa jälleen yhteinen maanosan kattava vaaliohjelma seuraavissa EU- vaaleissa 2024, niin on odotettavissa tuolle poliittiselle liikkeelle kylmää kyytiä, kun ei se voi enää luottaa edes -pääosin muslimimaista- Eurooppaan tulleisiin maahanmuuttajiin. Vaikka aikaa on, niin halua puuttuu, puuttua vaaliohjelmaan joka kaiken todennäköisyyden mukaan vie tappioon. Vihreiden maanosan laajuinen tappion tie alkoi Ruotsin vaaleista, jossa puolue kutistui kolmanneksella, surkeaan 5,1 %.n kannatukseen. Tuoreiden mielipidemittausten mukaan sama on odotettavissa Suomessa – suunta on alaspäin ja jos puolue selviää kolmanneksen tappiolla viime eduskuntavaaleihin verrattuna, eli kannatus ylittää kahdeksan prosenttia ja häviää nykyisestä 20 edustajan paikasta vain seitsemän, niin se on alhaisen äänestysprosentin ansiota, koska vihreät ovat ahkeria äänestäjiä esimerkiksi verrattuna demareihin ja perussuomalaisiin.

Summa summarum tuo vihreiden tulos Berliinissä kuvaa tilannetta suurella todennäköisyydellä koko Euroopassa. Se on politologisesti uniikki, eli hieman kärjistetysti: puolue ajaa jonkun kohderyhmän asiaa tavalla, jota tuo kohderyhmä ei missään nimessä halua.

Mutta, kun kuunteli ja katseli eilistä MTV:n vaalitenttiä, niin kyllä Suomen Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo on hyvin tyypillinen suomalainen jääräpää, eli sataakahdeksaakymppiä seinään, sadankahdeksankympin käännös ja taas sataakahdeksaakymppiä eteenpäin. Näin vihreiden onkin tehtävä, koska mikään muu vaihtoehto ei heitä pelasta vajoamasta KD:n ja RKP kokoluokkaan.

1 Comment

  1. Kuoleva kansa
    18.3.2023 09:28

    Koskahan Suomessa ihmiset havahtuvat esim. Hollannin tapaan. Sielä Maanviljelijöiden puolue (BBB), enkä nyt tarkoita KEPU:a joka ajaa vain pääoman ja suurpääoman asiaa, voitti käydyt vaalit. BBB ajan kansalaisten ja nimenomaan maanviljelijöiden asiaa ja ”paskat nakkaa” EU-säännistä. BBB voitti myös ”vesi hallituksen” vaalit ja sai niissä eniten ääniä, siirtyen johtajaksi lähes kaikissa kunnissa.

    Mietin että jos kerran on yksi maa joka tekee mitä haluaa (Italian ja Espaja-Portugalin lisäksi) niin miksi me suomalaiset olemme niin auktoriteetteja kumartavia nössöjä? Emme osaa edes vaaleilla osoittaa että nyt olisi muutoksen aika.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top