Vihtiläinen K-kauppias lupaa paikallisille tiloille päivän tuoton

K-supermarket Vihti on julkaissut sivuillaan lupauksen yhden päivän tuottajien tuotteiden tulojen lahjoittamisesta paikallisille tiloille.

Kauppias on huolestunut Suomalaisen ruantuotannon jatkuvuudesta, koska tiloja lopetetaan kiihtyvällä tahdilla. Kauppias Timo Laukkanen on ennenkin ollut otsikoissa tempauksistaan. Aikaisemmin vuonna 2016 Laukkanen päätti lahjoittaa pian vanhaksi meneviä tuotteita ilmaiseksi kaupassaan. Ennen viimeistä voimassaolo päiväystä tuotteita lahjoitetaan asikkaille ilmaiseksi ja lahjoituspäivä kerrotaan aina kaupan FB sivuilla. Kauppias perustelee ratkaisuaan hävikkiruuan vähentämisellä, mikä on Laukkasen mielestä järjetöntä.

Tänään tiistaina ilmestenyt sosiaalisen median päivitys kokonaisuudessaan alla.

 

Hei kaikille,

minä K-kauppiaana olen huolissani suomalaisen ruoantuotannon jatkuvuudesta. Ruokatiloja lopetetaan hurjaan tahtiin. Itselleni on tärkeää suomalainen puhdas ruoka ja omavaraisuus. Aidot maut ilman antibiootteja, gmota ja lisäaineita! Siksi haluan kantaa oman korteni kekoon ruoantuotannon jatkumiseksi Suomessa.

Minulle valikoimia miettiessä kauppamme hyllyille on ensisijaisen tärkeää että se on paikallinen ja viime kädessä suomalainen. Haluan myös että tuottajille maksetaan oikea hinta että heillä on mahdollisuus jatkaa toimintaa. Siksi ostamme paljon tuotteita suoraan tuottajilta ilman välikäsiä. Tämä on myös ympäristön kannalta hyvä vaihtoehto kun kuljetusmatkat ovat lyhyitä. Myös tuotteiden laatu on tällöin parempi.

Nyt hatunnostona paikallisia tuottajia kohtaan olen järjestänyt päivän teille rakkaat asiakkaat mahdollisuuden ostaa ja kannattaa suoraan tuottajia. He saavat päivän myyntieurot 100%. Maksan heidän puolestaan markkinoinnitkin. Nyt siis teillä on mahdollisuus tulla tutustumaan ja kannattamaan juuri paikallista tuotantoa.

Tervetuloa! #SuperTimppa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top