Viisisataa afrikkalaista mellakoi Brysselissä eilen, poliisiasema poltettu

Brysselissä mellakoitiin keskiviikkona afrikkalaistaustaisen nuoren miehen menehdyttyä oltuaan poliisiin  pidättämänä. Yksi poliisiasema sytettiin tuleen. Poliisi joutui myös suojaamaan Belgian kuninkaan autoa kaupungin keskustassa.

Aggression sytykkeenä oli erään nuorenmiehen kuolema oltuaan pidätettynä poliisiratsian yhteydessä. Poliisi oli tarkastanut ihmisryhmää rutiinomaisesti, ja ottanut kiinni henkilön jonka nimi voi olla Ibrahim B, tai jotakin muuta. Pidätetty oli toimitettu poliisiasemalta sairaalaan, jossa hän oli menehtynyt noin tunti pidätyksen jälkeen. Eilen keskiviikkona kokoontui viitisensataa mellakoitsijaa Brysselin keskustaan, sytyttäen tuleen yhden poliisiaseman, ja aiheuttaen häiriötä. Videoiden mukaan poliisi joutui turvaamaan Belgin kuninkaan, Philippen, auton kulkua keskustassa.

Mellakoiden rauhoittamisessa tehtiin pidätyksiä ja neljä poliisia loukkaantui. Sisäministeri esitti tavanomaiset jutut, muistaen mainita että poliisin toiminta tutkitaan.

Brysselissä on ollut vakavia mellakoita aiemminkin, ja silloinkin tekijöinä ovat olleet usein afrikkalaiset.

Asiasta lisää BBC:llä 14.01. 2021.

 

2 Comments

 1. Tanskan mellakat mielikuvitusvirusdiktatuuria vastaan
  15.1.2021 00:18

  Tanskassa myös viime päivinä massat kaduilla protestoimassa mielikuvitusvirus19 pohjautuvia ihmisoikeuksien rajoituksia ja yhteenottoja POLITIn kanssa. Valtamedia piti varmaankin suomalaiset ajan tasalla Tanskan mellakoista mielikuvitusvituspohjaista diktatuuria vastaan. No täällä lampaat tallustaa edelleen turha, mutta vaarallinen hengityseste naamalla tinahattu päässä hapenpuutteessa kehittämässä itselleen maskilla bakteeripohjaista keuhkokuumetta kysymättä edes itseltään miksi pitäisi.

  Vastaa
 2. Sairaita idiootteja ne on
  16.1.2021 13:28

  Heiiiiii…kunnon bileet. Ihanaa monikulttuurisuutta. Eläköön viherkommarit, antifa ja blm.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top