Vilkasta ilmatoimintaa Persianlahdella, tankkauskalustoa taivaalla hävittäjä-armadan tarpeiksi

USAF:n KC-135-ilmatankkereita on poikkeuksellisen suuri määrä yhtä aikaa Lähi-Idän ilmatilassa.

Joulupukki poroineen siellä ei ainakaan lentele. Seuratkaa tilannetta mediasta, ja Fightradar24:stä. USAF:n eturivin kalusto, F35-häivehävittäjät, pystyvät tankkaaman tarvittaessa lentävistä säiliökoneista. Myös saudien AWACS on transponderi-tietojen mukaan ilmassa. Eilisen syyrialais-tiedon mukaan USA:n sotilastukikohtia Irakissa on asetettu hälytystilaan. Myös Syyriassa olevien iranilaismielisten miliisien ja Hezbollahin tukikohdissa on tiedon mukaan ollut aktiviteettia.

Forbesin (21.12.) mukaan Yhdysvaltain laivastokeskittymä Persianlahden vesillä on ennennäkemätön:

Samaan aikaan vähintään kolme laivaston 11:sta ydinkäyttöisestä lentotukialuksesta – USS Nimitz , USS Theodore Roosevelt ja USS Dwight D. Eisenhower – ovat myös alueella. Tällaista Yhdysvaltain merivoimien keskittymistä ei ole tapahtunut vuosien ajan.

Lisää tulivoimaa löytyy ohjusristelijöistä USS Port Royal ja USS Philippine Sea sekä risteilyohjuksia kantavasta Ohio-luokan sukellusvene USS Georgiasta, joka läpäisi Hormuzin salmen pinta-ajossa, tehden Iranin pappis-johdolle selväksi läsnäolonsa. Lentotukialusten eräitä tärkeitä huoltoja on kesken, joten niiden tehtävällä täytyy olla korkea prioriteetti.

”Tykkivenediplomatiaa” voidaan käyttää sellaisten arvaamattomien valtiollisten johtajien pitämiseen aloillaan, kuin Iranin ajatollahit: Pelotteen läsnäolo takaa stabiliteetin Yhdysvaltain vallanvaihdon ajaksi, jolloin supervallan toimintakyky saattaa olla heikko. Jos näin, nyt on käytetty ensimmäistä kertaa lentäviä tankkereita tähän tarkoitukseen.  Persialaisten hermoja voi kutkuttaa katsellä tutkasta säiliökoneita, tietämättä tankkaavatko ne par’aikaa pitkältä siirtolennolta tulleita stealtheja. Siinähän sitä voi uhkailla vaikkapa julmalla kostolla:

Iranin pappisjohdon päätökset käynnistää uudelleen ydinasemateriaalin rikastus odottavat nekin jotain palautetta maailmalta. Mikähän se voisi olla? Tarkkailemme tilannetta, mutta tarkkailkaa tekin. Eihän sitä koskaan tiedä.

Tilanne jatkuu 29.12:

28.12:

Tää on paha:

5 Comments

 1. Winksaus
  26.12.2020 07:42

  Trump haluaa vielä tehdä viimeisen palveluksen Israelille ja käynnistää sodan Iraniin? Eurooppa taasen saa pakolaisongelman, kuten aiemmistakin riehumisista.

  Vastaa
 2. Antarktikalla tuulee
  26.12.2020 14:50

  Myös Antarktikalla luuta heiluu – siivotaan ilmeisesti globalistien syvien maanalaisten bunkkereiden verkostoa parhaillaan. Niihin liittyvät koko pallon epäluonnolliset maanjäristykset reilun vuoden sisältä, joissa järistyskeskuksen syvyys on ”sattumalta” standardit 10 km, 5 km tai 3 km vaikka syvyyden pitäisi olla satunnainen. Syvyyden ollessa 0 km on kyse bunkkerin ”oven” avauksesta. Voi tutkia syvyyksiä esim. USGS sivuilta.

  https://www.wnd.com/2020/12/report-stable-antarctica-feels-50000-quakes-3-months/?utm_source=Email&utm_medium=wnd-newsletter&utm_campaign=dailyam&utm_content=newsletter&ats_es=ef5e009bd55519e9d2602f8b09b9adb0

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.12.2020 19:01

   Joo, kunhan eivät osu salaiseen natsitukikohtaan NeuSchwabenlandiin, josta kuullemma pääsee maan onttoon sisukseen. ”Tästä ei bvaltamedia kerro.” (Emme mekään.)

   Vastaa
 3. Pekka Kemppainen
  26.12.2020 19:09
  Vastaa
 4. Pekka Kemppainen
  27.12.2020 00:15
  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top