”Vuoden pakolaisnainen”, mutta ehdollisena

Entinen ”vuoden pakolaisnainen” Saido Mohamed sai tänään yhden vuoden ja kaksi kuukautta ehdollista vankeutta Helsingin käräjäoikeudessa. Tuomio tuli törkeästä rahanpesusta.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.


Päivitetään.

2 Comments

 1. Matti Mainio
  16.11.2018 15:15

  Iltalehtikin uutisoi asiaa. Otsikossa se on entinen kuntapoliitikko. Se on myos entinen vuoden pakolainen ja mutta tuskin entinen median lemmikki. Veronmaksajat, sina ja mina, tuomittiin maksamaan Kelalle takaisin yhteensa se noin 44.200 euroa. Ihanaa. Sehan on yksi niista median ja hallituksen kultamunista, jollaisiin sijoitettu euro tulee hetkessa takaisin kaksinkertaisena.
  Joko mahtaa olla vihreiden ehdokkaana eduskuntavaaleissa.
  Mahtoiko se Porissa suomalaisnaisen paan irrottanut irakiisi tulla valituksi Teljan seurakunnan valtuustoon seurakunnan vaalissa, jossa oli kirkkoherran valitsemana ehdokkaana.

  Vastaa
 2. Valatmedian mukaan olen natsi
  16.11.2018 19:36

  Miksiköhän sitten lähes kaikki muslimi naiset ovat kotona hoitamassa lapsikatrasta eikä töissä? Koska sossun rahoilla ei tarvi lähtä kotoonta pois ja opiskella jotain hyödyllistä ja maksaa veroja saadusta palkasta. Ja ei ne miehiksi kutsutut ole innoissaan töihin menosta, ”missä mun raha, mina haluan vain raha”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top