Vuodenvaihteen tinanvalantaa

Tänään on se hetki vuodesta, jollon amatöörikin saa profetoida. Ennusteeni toki ulottuu edemmäskin kuin alkavaan vuodeen, koska kaikkea ei pidä saada heti, mutta joitain näistä nähdään 2021.

 • Kiinasta pukkaa uusia viruksia tasaiseen tahtiin, sitä mukaa kun Wuhanin virologinen labra, joka on saanut Yhdysvalloilta  3,7 miljoona USD virusten tutkimiseen lepakko-eläinkokeilla ja kiistää aloittaneensa viime vuonna yhteistyön Pakistanin armeijan bioaselaitoksen kanssa, saa niitä aikaiseksi.
 • Maailma siirtyy pysyvästi tostuvien pandemia-hälytysten aikaan, eikä menneeseen ole mitään paluuta. Valtioiden rajoillaan tullaan takastuksia kiristämään, -muilta kuin laittomilta maahantulijoilta.
 • Suomen valtionvelka ottaa uuden ennätyksen, joka rikkuu taas vuonna 2022, kunnes IMF ottaa Suomen holhoukseensa ja lakkauttaa hyvinvointivaltion.
 • Supon jo muun rikostutkinnan yhteydessä löytämä noin 10:n henkilön äärioikeisto laatii kännipostaus-listallaan taas uuden luettelon tapettavista. Luetteloa kehitellään jollakin some-alustalla. Päivämäärää en arvuuttele, mutta ”aivo”riihi kokoontunee tod.näk. jonain yönä klo. 03< aamuyöllä. Asiasta nousee suuri kohu, -en kyllä tiiä miksi.
 • Loputkin Syyriassa tutkintovankeudessa olevista terrorismi-epäillyistä suomalaisen passin haltijoista tuodaan erikoistaksilennolla Suomeen. Heidän kerrotaan kotoutuneen ja de-radikalisoituneen hyvin, mutta kukaan ei usko.
 • Tyttöhallitus toteuttaa uusia valtionhallinnon virkamiesjohdon suunnittelemia kepposia, eikä ymmärrä että heistä rakennetaan syntipukkia, johon huomio kohdistetaan ettei kansa ymmärtäisi kuka pelaa mitä.
 • Hallitus kaatuu omaan mahdottomuuteensa vielä tämän vaalikauden aikana. Lopun kauttaa hoitavaan hallitukseen tulee sama oikeusministeri, joten sekään ei pysty toteuttamaan pandemian vaatimia sulkuja ja eristyksiä.
 • Veroja ja hintoja korotetaan Suomen EU:lta saaman avustuksen rahoittamiseksi… ÖÖöö, ymmärsink väärin: Avustiko Suomi EU:ta vaiko sai sieltä rahaa??  (Antaa olla, tätä ei järjellä käsitä.)
 • Keskusta tulee ajamaan hampaat irvessä maakuntahallintoporrasta, joka olisi unelmien täyttymys, mutta menettää liian innokkuutensa takia kannatuksensa mahdollisissa maakuntavaaleissa, eikä saa hilloa. Muut ottaa kepun vaivalla rakentamat tolpat.
 • Pohjaveden lisäksi myös Suomen alueelle lankeava sadevesi otetaan valtion haltuun, ja sitten yksityistetään, -ja myydään ulkomaille. Sadevesimaksu tulee olemaan tontin pinta-alan mukaan.
 • Suomesta löytyy maakaasua tai öljyä, mutta hallitus salaa asian, ja ostetaan edelleen kaasua ja sähköä Venäjältä. Myöhemmin Suomen energiavaroilla kuitataan elvytyspakettivelkoja (muttei se tietty riitä).

Tämän jälkeen otin kristallipallon töpselin seinästä. Jotain kerrottavaa vuoden päähänkin.

Tehkää päätöksiä, tykätkää toisistanne ja uskokaa tulevaisuuteen!

3 Comments

 1. Sensuroimaton Totuus
  2.1.2021 00:25

  Suomesta on jo löytynyt öljyä -ja asia on salattu. Asia otetaan esille heti kun valkoinen kantäväestö on saatu kansanmurhattua pois tieltä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.1.2021 01:23

   Kas, kuka sulle kerto??????

   Vastaa
 2. Merceeri
  2.1.2021 13:37

  ”Tyttöhallitus toteuttaa uusia valtionhallinnon virkamiesjohdon suunnittelemia kepposia, eikä ymmärrä että heistä rakennetaan syntipukkia, johon huomio kohdistetaan ettei kansa ymmärtäisi kuka pelaa mitä.”

  Virkamiesjohto Suomessa? Tai Brysseliin pankinjohtajiksi lue; hämäriin palkkiovirkoihin kutsutut entiset poliitikot? Onko kukaan koskaan miettinyt keiden TÖISSÄ nämä ovat, kun kerran TÖIDEN tulokset ovat Suomen kansan kannalta – vuosi vuoden jälkeen – yhä enemmän ja enemmän suorastaan katastrofaalisen surkeita?
  Tulokset ovat niin surkeita, että joku ilkeämielinen voisi todeta, että meidän omat virkamiehet ja nämä ”köyhien puolustajat”, eli työväenliike poliitikot ovat valmistelemassa suurta ryöstöä jonkun SuperRikkaan internationaalieliitin piikkiin kansan selkänahasta. Ryöstöä, jolla suomalaisten koko yksityisomaisuus anastetaan – ei rahan, vaan pelkästään ilkeyden ja vallan ahneuden takia! Joten: etsikää tästä ”tyttöhallituksesta” ryhmäkuva, jossa he seisovat kuin ankat rivissä ja sitten kysykää itseltänne se ainoa jäljelle jäänyt kysymys:

  Riittääkö mielestänne tämän ankkakatraan henkinen kapasiteetti… sillä vähäisellä taloustaidolla, (kaupan kassakone) joka heille on suotu, suorittamaan tämän vallan anastuksen muka ihan omin avuin / päätöksin ja muka omilla aivoillaan? Vastaus on tietenkin ei, mutta syntipukit kokemattomuuttaan / typerää ylpeyttään suoriutunevat siitä loistavasti! Tosin talousoppineita virkamiehiä tarvitaan ko. tehtävään muutama koijari – tällä erää, kunnes heitäkään ei enää tarvita. Mihin yllä mainittu internationaalieliitti tälläistä omansa pettänyttä rupusakkia muka tarvitsisi?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top