Waukesha, Wisconsin: Jouluparaatiin ajettu maastoautolla, kuolleita (VIDEO)

40 henkilöä on loukkaantunut ja viisi menehtynyt maastoauton ajaessa päin jouluparaatia Waukeshassa Wisconsinin osavaltiossa. (Päivitetyn tiedon mukaan)

Viranomaisten mukaan yli 20 ihmistä on loukkaantunut, kun punainen maastoauto ajoi läpi jouluparaatin kello 16.39 paikallista aikaa. Ainakin kahden ihmisen uskotaan kuolleen. Waukeshan poliisipäällikön Daniel Thompsonin mukaan yksi epäilty on otettu kiinni, ja kahta muuta etsitään. Poliisilla ei ole selvää käsitystä, liittyykö tapaus terrorismiin. Punainen maastoauto näyttää osuneen pahiten 9-15 -vuotiaiden tyttöjen tanssiryhmään. Waukesha sijaitsee lähellä Milwaukeeta.

Poliisi ei ilmoita menehtyneiden lukumäärää, mutta 11 aikuista ja 12 lasta on vastaanotettu alueen sairaaloihin.

https://twitter.com/TaylorLumpkinTV/status/1462575035042910212?s=20

Punainen Ford Escape on videoiden mukaan ajanut kulkuesteiden yli päästäkseen juhlakadulle. Auto näyttää myös ajaneen huomattavalla nopeudella. Poliisi on vahvistanut tiedon, että auton pysäyttämisen yhteydessä on käytetty tuliaseita.

Päivitämme.

Videon voi katsoa myös linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=WOnFrfTK1B4

1 Comment

 1. Ghislaine Maxwell oikeudenkäynnin pimittämiseksi
  22.11.2021 16:38

  Globalistit järjestävät keinoja kaihtamatta uutistäytettä peittelemään maailmanlaajuisen eliitin lapsikauppiaan, Ghislaine Maxwell (GM), oikeudenkäyntiä. GM oli ilmeisesti mm. Lolita-saarestaan ja lennoistaan tunnetun Jeffrey Epsteinin (JE) pomo. Saarelle ja muihin tukikohtiinsa roudattiin maailman päättäjiä ja miljardöörejä ”puuhailemaan” pikkulasten parissa, puuhat videoitiin salaa ja niillä päättäjät saatiin kiristyksen talutusnuoraan. Oikeudenkäynnissä lähiviikkoina paljastuu ja julkistetaan valtava määrä korkeissa asemissa maailman tunnetuimpia kuten koko Klinttonin-perhe, Pidenin Jokke ja Huntteri, …
  Valtamedian mukaan JE hirttäytyi vankilassa paperilakanaan ja wc-paperiin. Merijalkaväen mukaan JE siirrettiin hengissä Grönlantiin nykyisin jään ja maan alaisena vankilana toimivaan Camp Century, Thule Air Force Base läheisyydessä. JE olisi välttänyt kuolemantuomion yhteistyöllä paljastelemalla syyllisiä ja saanut vaihdettua tuomionsa elämänsä loppuun asti kestävään vankeuteen.
  https://www.theguardian.com/us-news/2021/nov/14/ghislaine-maxwell-goes-on-trial-after-15-months-jeffrey-epstein

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top