Waukeshan kaahari RAP-”muusikko”

Milwaukeen Waukeshan lähiössä tapahtuneesta tahallisesta jouluparaatiin kaahaamisesta syylliseksi epäiltynä on pidätetty yksi henkilö. Waukeshan poliisi ei vahvista käyttäneensä ampuma-aseita kaaharin pysäyttämisessä, vaikka laukausien ääniä kuuluu videoleikkeissä.

Anonyymit viranomaislähteet nimeävät epäillyn 39-vuotiaaksi rap”musiikin” tekijäksi, nimeltään Darrell Brooks. Pikkukuva oon hänen musiikkivideoltaan. Brooksilla on myös vireillä olevia juttuja oikeuslaitoksen kanssa: Virkamiehen vastustamista, ryöstö-epäily ja muuta asiaankuuluvaa mm. epäilty tahallinen yliajo, jossa kohteena oli naishenkilö. Hän on ollut lehden mukaan 1000 $ takuita vastaan vapaalla jalalla 16.11. alkaen  05.11. jätetystä jutusta. Heinäkuussa 2020 häntä vastaan nostettiin syyte  piittaamattomasta vaarantamisesta ja ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta.

Waukeshan poliisipäällikkö Daniel Thompson kertoi, että epäilty oli ollut osallinen kotiväkivalta-tilanteessa juuri ennen tuhoisaa kaahaustaan. ”Meillä on käsitys, että epäilty ennen tapahtumaa oli osallisena kotihälytyksessä vain minuutteja ennen tekoaan. Epäilty oli poistunut paikalta juuri ennen saapumistamme kyseiseen kotihäiriöön.

Kaahaus-tilanteesta Thompson kertoi: ”Kun epäilty ajoi väkijoukkoon, yksi poliisi käytti ampuma-asettaan uhkatilanteen lopettamiseksi, mutta ihmisten määrän vuoksi hänen täytyi pysähtyä,  – eikä ampua muita lisälaukauksia.”  Brooks pidätettiin myöhemmin kotiosoitteestaan.

Brooksin kaahaus jouluparaatiin aiheutti tämän hetken tiedon mukaan viisi kuolemantapausta, ja sairaaloissa on yhä hoidettavana 40 loukkaantunutta, joista 18 lapsia. Epäillyn musiikkivideot on poistettu näkyvistä Youtubessa. Niissä on lehden mukaan arveluttavia sananvalintoja, joilla voi nähdä olevan väkivaltaisia merkityksiä. Epäilty ilmaisee ”musiikissaan” myös vihansa Yhdysvaltain kahta edellistä presidenttiä kohtaan.

Yksi todistaja, Angela O’Boyle, jonka asunnosta oli näkymät paraatille Milwaukeen esikaupunkialueella, kertoi medialle: ”Kuulin vain huutoa ja sitten ihmisten huutavan lastensa nimiä”.

Luettavaa:

Waukesha, Wisconsin: Jouluparaatiin ajettu maastoautolla, kuolleita (VIDEO)

2 Comments

 1. Kim Laitinen
  22.11.2021 22:21

  Iltalehti tiesi kertoa, että epäilty oli pakenemassa puukkotappelua…Voe helvetin perkele! Nämät eivät ikinä opi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   22.11.2021 22:30

   Darrelilla on runsaasti woke-tasoituspisteitä, sillä häntä on vainottu 200 vuotta etelän puuvillapelloilla. Muistakaa, että väkivalta on niiden puhetta, jotka eivät saa ääntään kuuluviin, vaikka kiljuisivat täyttä kurkkua. Mahdollisesti oli pössytellyt ennen rikostaan. Darrelin auto ei kuitenkaan ollut varastettu, joten hän jää pisteen päähän maximi tuloksesta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top