WEF:n johtaja Klaus Schwab on maailman ehkä kuuluisimman huijarin Madame ”Meedio” Blavatskyn seuraaja

Maailman Talousfoorumin 1971 perustanut ja sen nykyinen pääjohtaja Klaus Schwab esiintyi Sveitsin ranskankielisen yleisradion RTS Suisse haastattelussa tammikuussa 2016, jossa hän paljastaa esoteriaan ja okkultismiin perehtyneelle asiantuntijalle avoimesti pähkähullun uskonnollisen maailmankuvansa. 

Klaus Schwab kommentoi Maailman Talousfoorumin (WEF:n) 2022 kokouksessa Davosissa Euroopan unionin komission puheenjohtajalle Ursula von der Leyenille komission mikrosirualoitetta ja painotti, että on tärkeää luoda yhteys fyysisten aivojen ja digitaalimaailman välille.

Olen perehtynyt näihin okkultisteihin voisiko sanoa rakkaana harrastuksena tuhkarokkoon liittyvän tieteellisen työni vuoksi yli 30 vuoden ajan.

Alunperin ukrainalaisen Madame ”Meedio” Blavatskyn (1831-1891) seuraaja Rudolf Steiner (1861-1925) vuonna 1910 Hampurissa pitämässään luennossa kertoi nähneensä sellaisen näyn, että lapsena sairastettu tuhkarokko auttaa henkilön myöhempää sielunvaellusta.

Tuhkarokko on ajan saatossa tappanut satoja miljoonia lapsia ja se on edelleen eräs keskeinen syy mm. sokeudelle maailmassa.

Esoterialla ja okkultismilla on ollut vahva vaikutus vihreässä liikkeessä ja sitä ennen natsi-ideologiassa

Rudolf Steiner perusti 1900-luvun alussa oman okkultistisen uskontokunnan rasististen ja teologisten vaikuttimiensa vuoksi biodynaamisine viljelyineen, homeopatioineen ynnä muine mm. kristalliterapioineen. Esoterialla ja okkultismilla on ollut vahva vaikutus Länsi-Euroopassa vihreässä liikkeessä ja sitä ennen natsi-ideologiassa. Steinerkouluissa ympäri maailmaa lapset ovat usein rokottamattomia.

Suomessa vihreiden Pyhän Perheen jäsenet Pekka Haavisto (Steiner-kultti) ja Heidi Hautala (Blavatsky-kultti) ovat esimerkkejä okkultistisesta harrastuneisuudesta vihreiden keskuudessa. Se siitä vihreiden tiedemyönteisyydestä.

Kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen

Kuka tahansa voi katsoa tuon Klaus Schwabin haastattelun, koska se on julkaistu satojen toimijoiden toimesta YouTubessa. Siinä Klaus Schwab kertoo, kuinka kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen. Haastattelun alussa Schwab kertoo, että niitä sijoitetaan ensin ihmisten vaatteisiin, sitten ihon alle ja aivoihin ja lopulta saadaan aivoihin istutettujen mikrosirujen avulla ihmiset yhdistettyä digitaaliseen maailmaan eli internettiin.

Fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio

Tämän myötä syntyy Schwabin mukaan fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio. Haastattelija kysyy ymmärtääkseen Schwabin ajatuksia, että ”olemme ilman tuntemuksia luonnollisesti yhdistettynä näin digitaaliseen maailmaan?” Schwab vastaa: ”Kyllä, sinä puhut ja sanot: Minä haluan olla kaikkiin yhteydessä nyt.

Schwab jatkoi: ”Ensiksi meillä on personoidut botit ja näin herra Zuckerbergin ennakoivan, että meillä on jo tämän vuoden lopussa tällainen robotti, joka palvelee häntä hovimestarina.” Haastattelija: ”Niinkuin ’Downtown Abbeyssä’ meillä on tulevaisuudessa henkilökohtaiset hovimestarit ja palvelijat tai orjat?” Schwab: ”Kyllä, mutta siinä on ero. Tämä tekoälyllä varustettu palvelija oppii ja on siten intellektuaalinen partnerisi fyysisen avunannon lisäksi.

Kaikki mitä Schwab tuossa puhuu on puhdasta potaskaa ja surkeaa tiedefiktiota. Mitään tuollaista ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on vain tärähtäneen vanhan miehen tärähtänyttä ajattelua.

Okkultististen toimijoiden edesottamuksia ei puutu komiikkaa

Olen kaikissa kirjoissani Vihreä Valhe (Weilin et Göös 1991), Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot (Auditorium 2015) ja Hourulan Väen Ilmastovallankumous (Omakustanne 2019) käynyt läpi okkultistien historiallista merkitystä 20. vuosisadan ympäristö-/maailmanpolitiikassa sekä kommentoinut kansainvälisten okkultististen toimijoiden kuin vastaavien kotimaistenkin toimijoiden edesottamuksia, joista ei puutu komiikkaakaan, koska okkultistiset ajatukset ovat niin kajahtaneita.

Rooman Klubin perustaja italialainen upporikas industrialisti Aurelio Peccei (1908-1984) ja mm. entinen WEF:n 1990-luvun pääjohtaja ja YK:n merkittävin ympäristöpoliitikko kanadalainen kiertokoulun käynyt Baca Granden taikuri Maurice Strong (1929-2015) olivat okkultisteja. Suomalaisia Rooman Klubin asiantuntijoita yhdistää niin ikään okkultismi. Heistä kenties tunnetuin 1990-luvun vaikuttaja oli raivokas ydinvoiman vastustaja Turun Kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen professori Pentti Malaska (1934-2012). Pentti Malaskalla oli lähes rajaton pääsy julkisuuteen, kun hän vastusti ydinvoimaa. Annetaan Pentti Malaskan antaa kasvot Klaus Schwabin transhumanismille eli koneihmisen ajalle, joka on vain uusi verhottu versio Madame ”Meedion” Blavatskyn seuraajien yrittäessä hämärtää varsinaisia pähkähulluja poliittisia tarkoitusperiään tavallisilta ihmisiltä. Seuraavassa suora sitaatti kymmenen kuukautta ennen Schwabin haastattelua julkaistusta kirjastani:

”Vuonna 1996 Australian Brisbanessa Pentti Malaska esitelmöi puheenjohtajan omainaisuudessa Maailman tulevaisuuden tutkimuksen seuran kokouksessa transhumanismin ja myös tulevaisuudentutkimuksen keskiössä olevasta kysymyksestä eli singulariteetista. Singulariteetti tarkoittaa transhumanisteille eli okkultisteille ilmiötä, jossa teknologisen kehityksen myötä äly kehittyy yhä enemmän ei-biologiseksi ja triljoonia kertoja nykyistä tehokkaammaksi.”

Biologisten rajoitusten murtuminen moninkertaistaa luovuuden

”Tämä johtaa (engl. trascend) biologisten rajoitusten murtumiseen ja se moninkertaistaa luovuuden. Ihmisen evoluutio muokkaantuu ja Malaskan mukaan alkaa syntyä uusia ihmisiä tai ihmiskoneita. Hiilipohjaisten ja proteiinikoodattujen bio-orgien lisäksi syntyy muunneltuja ihmisiä eli cyborgeja (= Schwabin kuvaama aivoihin mikrosirutettu ihminen, joka on yhteydessä internettiin). Kokonaan uusi ihmislaji syntyy korkean teknologian piipohjaiset ei-proteiinikoodatut silorgit ja cyborgit. Ainoastaan bio-orgit ovat nykyihmisen tapaisia, muiden orgien ollessa enemmän tai vähemmän tietokonepohjaisia tieteisolijoita. Symborgit ovat itseohjautuvia, symbolisia ja itsereflektiossa syntyviä sekä tietoverkoissa monistuvia ihmisen kaltaisia ja ilmeisiä hologrammin tapaisia olioita.”

Uusi globaali tietoisuus

”Malaskan mukaan muut kuin bio-orgit ovat tällä hetkellä raskauden aikaisessa kohtutilassa ja vain odottavat tulemistaan. Lopulta syntyy Malaskan mukaan uusi globaali tietoisuus sekä viisaus internetin muuttuessa ylivertaisiksi globaaleiksi kvanttiaivoiksi.”

Tämä oli vain pieni otos kirjoissani erittelemästäni transhumanistisesta hulluudesta, joka on nyt ottanut tukevan otteen nuorista läntisistä globalismiin sitoutuneista poliitikoista.

Edellä siteeratut Schwabin ajatukset ovat tavallisille luonnontieteitä tai tekniikkaa huonosti tunteville eliitin runnomille ihmisille hyvin pelottavia etenkin koronapandemian jälkeen. Tämän vuoksi jo kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat peloissaan ryhtyneet uskomaan mikrosirutuspelkojen synnyttämiin salaliittoteorioihin, eikä ihme, kun kuuntelee Schwabin höpinöitä.

Alex Jones niminen yhdysvaltalainen ”journalisti” ja hänen ohjelmansa on heidän johtotähtensä. Merkillistä on, että osa Alex Jonesin paljastuksista on myöhemmin osoittautuneet oikeaan osuneiksi. Salaliittoihin uskovia ihmisiä on viime aikoina valtamedioissa näyttävästi saatettu naurunalaisiksi, marginaalistettu tai osoitettu heidän tarvitsevan psykiatrista hoitoa.

Okkultismista on tullut perinteiset uskonnot alleen jyräävä ilmiö

Toinen ryhmä, joka on perinteisesti ollut paremmin kuin edelliset salaliittoteoreetikot oikeilla jäljillä okkultistien puuhista jo vuosikymmeniä, ovat fundamentaalistikristityt. En voi kuin ihmetellä Suomenkin valtion kirkon (arkki)piispojen naiiviutta, täydellistä ymmärtämättömyyttä ja täydellistä typeryyttä tässä asiassa. He eivät ymmärrä, että vihreän ideologian ja identiteetti-ideologian myötä okkultismista on tullut panteistinen perinteiset uskonnot alleen jyräävä ilmiö kuten 2015 julkaistussa kirjassani osoitan. Katolisen kirkon sisällä käydään tällä hetkellä tästä kiivasta keskustelua.

Jo vuonna 1913 John Maskelyne (1839-1917) niminen englantilainen taikuri paljasti teosofisen okkultismin perustajan Madame ”Meedio” Blavatskyn intialaisen köysitempun salat ja kirjoitti kirjan, jossa hän paljasti Madamen kaikin puolin huijariksi. Kirjan löytää internetistä. Hänen poikansa ja pojanpoikansa jatkoivat traditiota, jossa silmänkääntötemppujen mestarit ovat paljastaneet esoteerikkojen huijaukset.

Näistä illusionisteista kuuluisin oli 1920- ja 1930-luvuilla vaikuttanut yhdysvaltalainen Harry Houdini. Houdini oli valmis uskomaan tuonpuoleiseen yhteydessä oleviin meedioihin, jos hän kykenisi yhden aidon sellaisen löytämään. Suomen Skepsis ry. on ammentanut tästä traditiosta, mutta olen ollut havaitsevinani, että aidot epäilijät ovat sieltä jo kauan sitten poistuneet.

Globaalivaikuttajien arvostelukyky??

Ihmettelen Alexander Stubbin, Jyrki Kataisen, Sanna Marinin, Annika Saarikon, Sanni Grahn-Laasosen, Ruotsin pääministeri Annika Strandhällin, lukuisten Kanadan hallituksen ministereiden ehkä näyttävimmin valtiovarainministerin ja WEF:n johtajan Chrystia Freelandin, Hollannin pääministeri Mark Rutten ym. eurooppalaisten globaalivaikuttajien arvostelukykyä sekä Euroopan unionin komissiota, kun he intoa täynnä ovat mukana näissä Klaus Schwabin Suuren Resetin kuvioissa ja edistävät täysin pähkähulluja asioita (erit. EU:n ilmastopaketti) mm. ympäristön- ja luonnonsuojelun nimissä. Helsingin uusi pormestari Juhana Vartiainen ja lukuisat suomalaiset asiantuntijat ovat myös WEF:n touhuihin sotkeutuneet.

Klaus Schwab on niin luotaan työntävä ja karmean oloinen ukko, että näin eräällä amerikkalaisella keskustelupalstalla, että hänestä tulee seuraavan James Bond -leffan globaalipahis. Paljon pitää kuitenkin tapahtua poliittisesti, että näin kävisi.

Mikko Paunio

https://www.extrauutiset.com/elon-muskin-aivoimplantti-projekti-vastatuulessa-koe-apinat-kuolivat/

17 Comments

 1. Catilina
  26.3.2022 15:44

  Kannattaa lukea Blavatskyn Salainen oppi. Missään ei ole niin valtavaa määrää suoria lainauksia historiallisista tieteellisistä teksteistä. Saa käsityksen siitä, mitä kaikkia kummallisia polkuja on käyty ja harkittu, ennenkuin on päädytty nykyisiin käsityksiin. Se on lähes pakollista luettavaa tieteen historiasta kiinnostuneille.

  Vastaa
  1. Mikko Paunio
   26.3.2022 17:52

   Eikun lukekaa mun tekstit Madamen olemattomista matkoista Tiibetiin mun 2015 kirjasta.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    26.3.2022 17:55

    Hip hurraa! Ryhdyinkin (pieneksi hetkeksi) okkultistiksi: Klasu on Blavatskyn inkarnaatio: Kuin kaksi marjaa!! -Blavatsky on tullut takaisin, jälleensyntynyt. Pian henkistytään niin että sukat pyörii jaloissa?!

    Vastaa
 2. pöh
  26.3.2022 18:11

  Scwab niin kun myös monet monet muut päättävässä asemassa olevat ihmiset on vaan läpeensä pahoja.
  Esimerkiksi Bill Gates nauraa kun tappaa jotain vauvoja kokeillaan kehitysmaissa, eikä koskaan joudu mistään vastuuseen dollarin vertaa.

  Vastaa
 3. Jerry Cotton
  26.3.2022 20:52

  Machine learning on mennyt eteenpäin sellaista vauhtia, että tuo todellakin on pian totta robottien ja muiden osalta, mitä tulee kodinhuoltoon. Hahmontunnistus on nykyään hyvä, joten kaikki tarvittava on jo olemassa. Tietoa saadaan ihmisten päästä, mutta se ei ole paljoa enempää kuin tyyliin kyllä ja ei. Klaus ei vaikuta tuossa yhtään hullulta, kun tietää taustoja tekniikasta ja miettii mitä tahtia mennään antureissa. 50-luvulla nykypuhelimista puhumista olisi pidetty hulluna. Noin muuten tuo herra on suurin uhka länsimaiselle elämälle, kuten nuo vihreät sun muut.

  Vastaa
 4. Tyrsky
  26.3.2022 21:53

  ”Schwab jatkoi: ”Ensiksi meillä on personoidut botit ja näin herra Zuckerbergin ennakoivan, että meillä on jo tämän vuoden lopussa tällainen robotti, joka palvelee häntä hovimestarina.” Haastattelija: ”Niinkuin ’Downtown Abbeyssä’ meillä on tulevaisuudessa henkilökohtaiset hovimestarit ja palvelijat tai orjat?” Schwab: ”Kyllä, mutta siinä on ero. Tämä tekoälyllä varustettu palvelija oppii ja on siten intellektuaalinen partnerisi fyysisen avunannon lisäksi.

  Kaikki mitä Schwab tuossa puhuu on puhdasta potaskaa ja surkeaa tiedefiktiota. Mitään tuollaista ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on vain tärähtäneen vanhan miehen tärähtänyttä ajattelua.”

  Kuusi vuotta vanha video:
  https://www.youtube.com/watch?v=sk1NkWl_W2Y

  Kolme vuotta sitten:
  https://www.thedailybeast.com/elon-musks-neuralink-could-take-brain-controlled-interfaces-mainstream

  Oppiva AI on puolestaan sekin olemassa olevaa tekniikkaa.

  Ihmettelen, että lääkäri ei ole tällaisesta selvillä:

  Vastaa
  1. Tyrsky
   26.3.2022 21:54
   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    27.3.2022 00:04

    Hirvittävää!

    Vastaa
    1. Tyrsky
     27.3.2022 10:30

     Hirvittävää?

     Kyllä ja ei. Teknologia on jo olemassa, että se on siis fakta. Toinen fakta on se, että teknologioita yhdistellään, joten jotakin tuollaista on luvassa. Sitä en tiedä missä määrin, mutta viime vuonna Elon Musk sanoi näin:

     ”Elon Musk claims his Neuralink, a brain-interface technology company, is less than a year away from implanting chips into human brains.”
     https://www.msn.com/en-us/news/technology/elon-musk-says-neuralink-will-start-implanting-chips-in-humans-in-2022/ar-AARzpyk

     Vastaa
     1. Pekka Kemppainen
      27.3.2022 10:31

      Olemmekin uutisoineet Neuralinkista.

  2. Mikko Paunio
   27.3.2022 08:43

   Et voi yhdistää ihmisen tietoisuutta ja internetiä, vaikka voit aivoihin taikka kuulohermoon asettaa elektronisia laitteita. Aivan älytöntä okkultistista kannunvalantaa ja puhdasta potaskaa.

   Vastaa
  3. Mikko Paunio
   27.3.2022 10:11

   Ei ihmisen tietoisuutta voi yhdistää internettiin, vaikka meillä on aivostimulaattoreita ja elektronisia korvaimplantteja ja tekoälyn.

   Vastaa
   1. Tyrsky
    27.3.2022 11:21

    Sehän riippuu määritelmästä, että näkökantakysymys.

    Vaikka siis kaiketi ymmärrän mitä tarkoitat noin sanoessasi ja uskon jopa sen että olet magnitudeja minua paremmin selvillä aiheesta ja jopa siitä mitä Schwab on tarkalleen ottaen tarkoittanut, huomioi tämä:

    Meille taviksille esityksesi näyttäytyy sikäli oudoksuttavana, että koko netin idea on alusta alkaen ollut yhdistää ihmismieli teknisesti joko muualla oleviin koneisiin taikka ihmisiin. Toisin sanoen, vaikka kirjoitat asiaa, se näyttäytynee monille täysin päinvastaisena. Kun välittyneeseen väärään käsitykseen yhdistetään käyttämäsi kirjava verbaliikka, välittyy kuva raa’asta änkyröinnistä.

    Tämä kommentti koski siis vain tämänkertaista kirjoitustasi. Yleisemmin ottaen annan suurta arvoa kirjoittelullesi.

    Vastaa
    1. Mikko Paunio
     27.3.2022 13:29

     Ei ole olemassa mikrosirua, jolla välitettäisiin ihmisen tietoisuus digitaaliseen maailmaan. Se on fantastinen väite.

     Vastaa
 5. Tyrsky
  27.3.2022 12:13

  ”Toinen ryhmä, joka on perinteisesti ollut paremmin kuin edelliset salaliittoteoreetikot oikeilla jäljillä okkultistien puuhista jo vuosikymmeniä, ovat fundamentaalistikristityt. En voi kuin ihmetellä Suomenkin valtion kirkon (arkki)piispojen naiiviutta, täydellistä ymmärtämättömyyttä ja täydellistä typeryyttä tässä asiassa. ”

  Naiiviudesta tuskin on kyse:
  https://www.tv7.fi/arkki/isannan-poydassa/vieraana-juhani-julin_p15677/

  Kannattaa katsoa kokonaan, mutta jos alun seitsemän minuuttia pitää jättää väliin, sekin ok. Siinä vaiheessa päästään rappareihin. Aloita 19 minuutin kohdalta, jos olet oikein hätäinen. Siinä tulee täsmäytetysti tuohon ihmettelyyn sinua kiinnostavaa.

  Vastaa
 6. Lype
  28.3.2022 14:34

  Jaha, että sellaista. Schwab ei puhu mistään aivoihin asennettavasta mikrosirusta. Tämä on selvää, jos jaksaa tutustua aiheeseen yli minuutin.

  Vastaa
  1. Mikko Paunio
   28.3.2022 19:23

   Kyllä puhuu. Mikä on perusteesi väittää että ei puhu?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top