WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

Vastuullisen median toimittajat ylpeilevät sillä, että he eivät ole foliohattuja ja että he suhtautuvat epäillen salaliittoihin. He myös etsivät ja leimaavat herkästi poikkeavasti ajattelevia ihmisiä salaliittoihin uskoviksi foliohatuiksi.

Erityisesti Ilta-Sanomat on aktiivisesti kirjoitellut korona-aikana salaliittoihin uskovista, koska monet ihmiset uskovat ihmisten tulleen mikrosirutetuiksi rokotuksilla, ja siten nämä uskomukset ovat vähentäneet koronarokotteiden rokotusmyöntyvyyttä ja rokotuskattavuutta. Mainittakoon, että olen vuonna 1988 väitellyt Rokotusmyöntyvyydestä ja rokotuskattavuudesta.

Salaliittoepäilyt kumpuavat WEF:stä

Vastuullisen median toimittajat eivät ole vaivautuneet selvittämään, mistä moiset salaliittoepäilyt kumpuavat. Ehkä näitä syitä ei tohdita kaivella siksi, että ne kumpuavat suoraan maailman huipulta eli Maailman Talousfoorumista WEF:stä. Toimittajat, poliitikot ja tavalliset ihmiset eivät ymmärrä, että WEF:n julistama tiede maailmanlopputaruineen ei ole tiedettä, vaan nuorena kuolleen Pekka Strengin laulun ”Sisältäni mä portin löysin” mukaista esoteerista sisäavaruuslentelyä. Sille on luotu kulissit, jotta ihmiset, jotka eivät tieteestä paljoa ymmärrä, uskovat WEF:n toiminnan perustuvan tieteeseen.

Edellisessä aiheeseen liittyvässä artikkelissani kerroin, kuinka Maailman Talousfoorumin (WEF) pääjohtaja ja perustaja Klaus Schwab vaati Sveitsin Yle:llä tammikuussa 2016 ihmisten aivojen mikrosiruttamista, jotta ihmisten mielten ja tietokoneiden välille saataisiin yhteys tai ”saataisiin fyysinen, digitaalinen ja biologinen maailma fuusioitumaan”.

Schwab ei ole ajatuksineen yksin WEF:n piirissä. Schwabin läheinen neuvonantaja ja maailmanlaajuiseen suosioon nousseen  Schwabin tapaan transhumanisti (=kuten esoteerinen huijari Madame ”Meedio” Blavatsky) libanonilaistaustainen Yuval Harari on jo vuosia viestinyt, että maailman eliitti alkaa valvomaan ihmisiä biometrisesti.

Huhtikuussa 2020 koronapandemian alettua Hariri kutsutaan BBC:n Hard Talk’n haastatteluun. Siinä hän kertoo fuusioituneen tekoälyn ja biologian kehittyneen niin pitkälle, että ihmisiä kyetään ja eliitti haluaa seurata ihmisiä ihon alle asetetuilla mikrosiruilla. Hän on jatkanut samaa teemaa USA:ssa mm. erittäin suositussa 60-minutes ohjelmassa.

Yuval Haririn latteuksia ja elämän”viisauksia” on tietenkin ihasteltu Helsingin Sanomien kulttuurisivuilla.

Lennokkaita WEF -luentoja Suomen kärkipoliitikoille

Yuval Hararilla ei ole luonnontieteellistä koulutusta. Tästä huolimatta hän on pitänyt lennokkaita biologiaan pohjaavia WEF luentoja myös Suomen kärkipoliitikoille. Näissä hän on jatkanut yksityiskohtaisemmin teemaansa ja kertonut, kuinka ihmiset ovat eläimiä, jotka kyetään mikrosiruttamaan ja ”häkkäämään” ja että biologia on tällä alueella nyt saavuttanut ”järisyttävimmät tieteelliset edistysaskeleensa koskaan biologian ja evoluution neljän miljardin vuoden historiassa”.

Kuten edellä jo totesin, Klaus Schwab on huolella rakentanut tieteen kulissit viestinnällään ja suurella rahalla. Hararin luentojen vaikuttavuutta on edistetty loisteliaalla tieteelliseltä vaikuttavalta audiovisuaalisella taustamateriaalilla, joihin kuuluu tietokoneen binäärikoodin liikkuva visualisointi.

USA:n Alma Mater’ssani Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health’ssä esitelmien tueksi eivät kelvanneet muut kuin sinisellä pohjalla olevat slaidit. Kaikki muu rekvisiitta oli kielletty, koska argumentin – ei tehokeinon – piti purra kuulijoihin.

Hararin luonnontieteelliset kulissit on myös tarkoin harkittu ja toteutettu. Hänet on saatu näyttämään luonnontieteisiin perehtyneeltä mainitsemalla WEF:n sivulla, että hän on kirjoittanut maailman johtavaan luonnontieteelliseen julkaisuun eli Natureen.

Hämmästykseni oli suuri, sillä hänellä on todellakin artikkeli Naturessa vuodelta 2017, joka on otsikoitu ”Reboot for the AI revolution” eli ”Tekoälyvallankumouksen uudelleen buuttaus”. Tiedeyhteisölle kirjoittaessaan hän ei kerro edellä selostamaani fantastista tarinaa, koska sitä ei olisi epätieteellisenä julkaistu ja jos olisi julkaistu, hän olisi saanut siihen vastinetsunamin. Juttu on ympäripyöreää ja latteaa tekoälyhypetystä. Hän pääsee artikkelissaan lähimmäksi Schwabin ja hänen omien fantastisten ajatusten kanssa tällä spekulaatiollaan:

”Joten tietokoneet voisivat tulla ratkaisemaan ongelmia ja jopa analysoimaan ihmisten tunteita paljon paremmin kuin ihmiset ilman, että ne koskaan kehittäisivät tunteita.”

Ymmärtämättömille nuorille poliitikoille, toimittajille ja suurelle yleisölle hän kertoo ihmisten ihon alle tehdyn mikrosirutuksen tieteellisten ongelmien ratkenneen tieteen valtavien edistysaskelten myötä, mutta tiedeyhteisölle hän Naturessa kertoo artikkelinsa viimeisessä kappaleessa:

”Tietotekniikan ja biotekniikan yhdistämisen 2000-luvulla asettamat haasteet ovat kiistatta suurempia kuin höyrykoneiden, rautateiden, sähkön ja fossiilisten polttoaineiden asettamat haasteet.”

Viimeisessä lauseessa hän sitten linjaa isäntänsä Klaus Schwabin eskatologian mukaisesti:

”Ottaen huomioon nykyaikaisen sivilisaatiomme valtavan tuhoavan voiman, meillä ei ole varaa epäonnistuneisiin malleihin, maailmansotiin ja verisiin vallankumouksiin. Meidän on pystyttävä tällä kertaa paremmin.”

En yhtään ihmettele, että kymmenet ellei jopa sadat miljoonat ihmiset uskovat eliitin suunnittelevan jotain heidän päänmenokseen ja ovat kieltäytyneet ”järki”syistä rokotuksista. Ihmetellä täytyy, että tällainen humpuuki puree valtamediaan ja vallassa oleviin poliitikkoihin.

Mikko Paunio

Viitteet:

WEF:n johtaja Klaus Schwab on maailman ehkä kuuluisimman huijarin Madame ”Meedio” Blavatskyn seuraaja

8 Comments

 1. pöh
  2.4.2022 13:50

  Tiettekö et semmonen asia minkä itse kokenut, mutta monien kavereiden suusta kuullut.
  Ne jotka näitä ”koronarokotteita”ottanut sairastaa paljon pahemmin kun ne jotka ei ole ottanut.

  Vastaa
 2. Ei mitenkään erikoinen
  2.4.2022 14:40

  Itse sairastin vihdoinkin tämän koronan. No, se alkoi sillä että ensin lämpö laski, niinkuin normaalissakin flunssassa. Sitten alkoi jäseniä särkemään ja kun heti otin kunnon rommitotin sitruunalla ja hunajalla, niin seuraavaan päivään mennessä oli vain kuumetta ja väsytti. Eikä edes astmaatikkona ollut mitään hengitysvaikeuksia. No, itse taustia kesti kaksi-kolme päivää, miten sen nyt laskeen. Ja ensin oli välissä yksi ihan normaali-olon päivä. Mutta sen jälkeen tuli viikon mittainen väsymys-jakso. Sitä otti pitkät päikkärit mutta silti jaksoi nukkua koko yön. Ja siinä se. Sanoihin että samanlainen kuin normaali flunssa joka minulla kestää sen viikon yhtäjaksoisesti nukkuessa, mutta paljon helpompi keuhkokuumeeseen verratuna. Joita niitäkin on yksi vuodessa. Joskus kaksikin.

  Vastaa
 3. pah
  2.4.2022 15:40

  FT: USA syyttää Kiinaa ”aivonhallinta-aseiden” kehittämisestä ( US accuses China of developing ‘brain control weaponry’ )
  https://tekniikanmaailma.fi/ft-usa-syyttaa-kiinaa-aivonhallinta-aseiden-kehittamisesta/?shared=1206074-64b6fe46-500

  Ei savua ilman tulta? Artikkeli ei määrittele tarkemmin, mitä kaikkea tällä teknologialla käytännössä tarkoitetaan. Mutta täytyy myöntää että olisi mielenkiintoista tietää minkälaisista ”aivonhallinta-aseiden kehittämisistä” on kyse?

  ———–

  Yhdysvallat syytti torstaina Kiinaa siitä, että sen armeija kehittää ”aivonhallinta-aseita”, kirjoittaa Financial Times.

  Lehden mukaan Yhdysvallat on asettanut Kiinan sotilaslääketieteellisen akatemian ja yksitoista siihen liittyvää biotekniikan tutkimuslaitosta vientikieltoon, koska niiden väitetään auttavan Kiinan armeijaa kehittämään ”aivonhallinta-aseita”. Yhdysvaltain kauppaministeriö asetti torstaina tutkimuslaitokset mustalle listalle, joka estää yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä viemästä Yhdysvalloista peräisin olevaa teknologiaa kyseisille kiinalaisille instituutioille. ”Kiina on päättänyt käyttää näitä tekniikoita hallitakseen kansaansa ja tukahduttaakseen etnisten ja uskonnollisten vähemmistöryhmien jäseniä”, sanoi torstaina Yhdysvaltain kauppaministeri Gina Raimondo. Eräs nimettömänä pysyttelevä yhdysvaltalainen korkea-arvoinen virkamies sanoi FT:n mukaan, että Kiina kehittää bioteknologian avulla armeijalle sovelluksia, jotka liittyvät ”geenien muokkaukseen, ihmisen suorituskyvyn parantamiseen [ja] aivo-tietokoneiden rajapintoihin”. Artikkeli ei määrittele tarkemmin, mitä kaikkea tällä teknologialla käytännössä tarkoitetaan. Tämän lisäksi Yhdysvaltain valtiovarainministeriö asetti torstaina erikseen maailman suurimman kaupallisen droonivalmistajan DJI:n listalle, jonka mukaan se on osa kiinalaista sotilasteollisuuskompleksia. Tähän kuuluvien yhtiöiden väitetään olevan mukana kehittämässä teknologiaa, jotka helpottavat uiguurien valvontaa Xinjiangissa. Yhdysvaltalaisia ​​sijoittajia on kielletty sijoittamasta tällaisiin yhtiöihin. Yhdysvaltain hallinto on syyttänyt Kiinaa ”kansanmurhasta” maan luoteisosissa, jossa yli miljoona uiguuria ja muita etnisiä vähemmistöjä on pidätetty leireillä ja käytetty pakkotyönä. FT:n haastattelema korkea-arvoinen virkamies sanoi, että Kiinan viranomaiset käyttivät biometristä kasvojentunnistusta massavalvontaan Xinjiangissa ja olivat keränneet dna-näytteitä kaikilta 12–65-vuotiailta Xinjiangin asukkailta. Kiinan suurlähetystö kuvaili FT:n mukaan Yhdysvaltain väitteitä Xinjiangista ja biotekniikan käytöstä aseissa ”perättömäksi”.”

  Vastaa
  1. Sotamies Ayan
   2.4.2022 18:52

   Yhdysvallat, joka vakoilee ”kaikkea mikä maan päällä liikkuu”, soimaa nyt kattilaa. Mikäpä paremmin kuvaisi heidän mentaliteettiaan kuin Kaikki näkevä silmä dollarin setelissä. Syyttävät muita sellaisista asioista, joihin itsekin syyllistyvät mitä ilmeisimmin kaiken aikaa. Moraaliton maailmanpoliisi, pyrkivät keinolla millä hyvänsä saavuttamaan yksinoikeuden kaikkeen merkittävään valtaan.

   Vastaa
 4. jj.t
  2.4.2022 18:16

  itse en rokotteita ottanut.korona kesti 2 päivää,lievänä.tyttöni otti rokotteet,koska sote on puolella koulussa.korona kesti 2 viikkoa.en ole rokote kielteinen,muuten kuin tämän väkisin tuputetun piikin,tiimoilta.jatkuva toitottelu,valtamediassa.koulun käynnin rajoittaminen,työssä käynnin haittaaminen ja monet muut kummallisuudet kyseiseen tököttiin liittyen,kuten piikin tehottomuus ja suoranainen valehtelu mediassa sen hyvyydestä on pistänyt monet tutuistani miettimään,oliko mitään järkeä ottaa rokotteita. ja kyllä moni on sanonut piikin vain pahentavan.kyseessä varmaan immuunia laskeva vaikutus,josta varoittivat monet lääkärit ja tutkijat jo piikittelyn alussa.

  Vastaa
 5. Kainuunkonkari
  2.4.2022 20:50

  Ranskassa oikeusistuin antoi päätöksen henkivakuutusyhtiön ja kuolinpesän välisessä oikeusasiassa. Karkeasti ilmaistuna rokotevaurio on rinnastettavissa itsemurhaan, sillä rokotteen vaarat ovat olleet tiedossa. Ainakaan kyseiselle liikemiehelle lääketieteelliseen kokeeseen osallistuminen ei tuonut pelastusta. Suomessa lääkkeellisen ensihoidon sivuuttaminen tuottaa turhia kuolemia, sillä rokote ei edes toimi mainostetulla tehokkuudella. Saa nähdä koska Suomessa hölmöilyyn lähteneiden kuolinpesiltä evätään henkivakuutus korvaukset.

  Vastaa
 6. Catilina
  3.4.2022 15:15

  Hmmm. Kaikki neurologia oppikirjat alkavat aina piinallisen yksityiskohtaisilla aistinelinten ja lihaksiston esittelyillä. Joskus syntyy vaikutelma, että itse boxi ei sitten lopulta niin valtavan tärkeä olekaan.

  Vastaa
 7. Hannu Taipale
  6.4.2022 15:44

  Median uutisantia koronasta:
  Nyrkkeilijä Mira Potkonen sairastui syksyllä 2020 lievästi ”harmittomaan koronaan”. Enää ei ole muuta kuin haju- ja makuaisti kateissa – yle.fi/urheilu/3-11802444 tai iltalehti.fi/kamppailulajit/a/f07336c7-dcf3-4610-b659-d9f69f544fff tai aamulehti.fi/urheilu/art-2000007681841.html.
  Jari ”Litti” Litmanenkin, futarisankarimme on aivan OK, vaikka huomasi vanhentuneensa muutamassa kuukaudessa 10 vuotta ko. ”tavallisen flunssan” sairastettuaan! Korona runteli Jari Litmasta: ”Viimeisen vuoden aikana olen vanhentunut enemmän kuin yhdeksässä edeltävässä”: is.fi/jalkapallo/art-2000007794621.html
  Arto ”Antturi luuli kuolevansa”: verkkouutiset.fi/kk-kirkkoherra-kertoo-koronan-tuomista-oudoista-harhoista/#4efce998 tai http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/koronan-sairastanut-arto-antturi-on-kiitollinen-esirukouksista/
  Lukon vanttera päävalmentaja Pekka Virta sairastui 31.1.2021 ja joutui sairaalahoitoon koronan takia – hoidettiin Turun yliopistollisessa keskussairaalassa: is.fi/sm-liiga/art-2000007801474.html tai … kertoi voinnistaan: 27 päivää teholla, 49 sairaalassa koronan takia – iltalehti.fi/smliiga/a/540d4f54-0492-42bc-86ca-1927d4434569. Nyt 31.1.2022 vuosi sitten sairastunut, SaiPaa luotsaava Virta kertoo, että hänen keuhkonsa eivät palaudu koskaan ennalleen.
  HIFKin päävalmentaja Jarno Pikkarainen, riski terve mies sai tartunnan 13.3.2021: pari viikkoa kuumetta 38-40,5, keuhkot ’tilttiin,’viikko sairaalaa ja nopea toipuminen, mutta fyysinen kunto olikin alamaissa 5 kk: leposyke jopa 150 ja epätoivoinen olo. – iltalehti.fi/smliiga/a/0be3d3c1-ebd7-4deb-a7c1-bb2a9724e031 ja Iltalehti 21.9.1921.
  Tennisvalmentaja Jari Hedman sai tartunnan keväällä 2020. Keuhkot eivät toimi kunnolla vieläkään: is.fi/kotimaa/art-2000006579276.html. Korona vei triathlonisti Erika Parviaisen voimat vuodeksi. Anna Hanskin vaivaksi jäi outo haamuhaju/Tilanne on nyt valoisampi kuin vuosi sitten, 020421: is.fi/kotimaa/art-2000007888398.html
  Kirsi ja Jukka Pylvänäinen Jyväskylästä: Se iski yllättäen – COVID riepotteli keväällä 2020 koko perhettä: iltalehti.fi/terveysuutiset/a/1ee7d894-b77e-49db-8d1b-aa8dea64e4b1 – Kirsi Terve sairastaa jo viidettä kuukautta:
  060421 Perusterve Juho, 29 kuoli koronaan: iltalehti.fi/koronavirus/a/13c25620-0f4f-439b-98fb-82e1267a7edd tai is.fi/kotimaa/art-2000007903731.html
  Pasi tapasi yhden ystävän ilman maskia ja päätyi koomassa teho-osaston potilaaksi, 110122: iltalehti.fi/terveysuutiset/a/72703a11-5928-42ee-b088-6d89f8b8de41
  Asunnostamme 200 m päässä olevassa Sanerva-kodissa kuoli huhtikuussa 2020 muutamassa päivässä kahdeksan vanhusta ja 2 km päässä olevassa Kontulan palvelutalossa parikymmentä. 14.03.2019 uutisoitiin: SANERVA-kodissa saa syödä yöllä, tupakoida ja elää muutenkin mahdollisimman tavallisesti – sai elää ja kuolla ja 15.4.2020 näin: ”Kahdeksan asukasta on kuollut (em.) hoivakodissa Myllypurossa. Jos virus pääsee hoivakotiin sisälle, on hyvin vaikeaa estää kuolemia. Puolet Suomen koronakuolemista on pääkaupunkiseudun hoivakodeissa.” Eli semmoinen harmiton flunssa, ellei suorastaan olematon luulotauti. – No, nuo uutiset kaikki ovat satua, mitään koronavirusta ei ole olemassakaan. Kuhan keksivät juttuja ja valehtelevat lukijoiden iloksi ja harhauttamiseksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top