WHO: Ebolaa miljoonan asukkaan kaupungissa Kongossa

Maailman Terveysjärjestön WHO:n mukaan ebola-virus on ilmaantunut uudelleen Kongon Demokraattiseen Tasavaltaan, ja varsin pahaenteiseen paikkaan: Mbandakan miljoonakaupunkiin, Kongo-joen varressa.

WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus twiittaa:

Uusi Ebolan puhkeaminen on havaittu läntisessä DRC:ssä , lähellä Mbandakaa, Equateurin maakunnassa. DRC:n terveysministeriö on tunnistanut 6 tapausta, joista 4 ihmistä on kuollut.
WHO:lla on jo henkilökuntaa Mbandakassa, Kongon Demokraattinen Tasavalta juuri saamassa päätökseen Ebola- epidemian vastaisen kampanjan maan itäosassa. Tämä puhkeaminen muistuttaa, että # COVID-19 ei ole ainoa terveysuhka, jota ihmiset kohtaavat.

Mbandaka on suurkaupunki, ja tärkeä liikennesolmu josta on hyvät yhteydet maan eri osiin.

3 Comments

 1. Kalle
  2.6.2020 07:17

  Jep, ja WHO tarvitsee nyt rahaa ja uskottavuutta.

  Vastaa
 2. Afrikan suurin vihollinen W Hell O saa kenkää
  2.6.2020 16:24

  Aivan Kallelta osuma. Ebola-uutinen ei ole yllätys, kun ylioppilaaksi asti opiskelleen Kill Batsin rahoittama ja toisen koskaan lääketeidettä opiskelemattoman johtama World Hell Organisation saa dominona kenkää Afrikan maista (Burundi, Madagascar, Tansania,..). Lisäksi tulossa on tai valmiina odottaa syyte 4 000 000 Afrikkalaisen kuolemasta rokotteen seurauksena, miljoonien tietämättään rokotteella lapsettomaksi steriloitujen Kenialaisten ja Filippiiniläisten tyttöjen, 496 000 polio-rokotteesta halvaantuneen Intialaisen pikkulapsen ja edelleen jatkuvan Afrikan DTP-rokotteella tehtävän lapsimurhakampanjan, jne seurauksista (rokotettuja lapsia kuolee enemmän kuin rokottamattomia, koska rokote tuhoaa lasten luontaisen laaja-alaisen immuniteetin). Sekä Ebola että AIds ovat laboratorioissa kehitettyjä bioaseita, ihan samoissa suppeissa piireissä kehitetty kuten aiemmat bioaseet koronaversiot, sarssit, zika, lintuflunssa, jne. Sekä Ebola että Aids levitettiin Afrikkaan jo alunperin rokotekampanjan ”sivutuotteena” – oho kuinkas sattuikaan. Salaliittofakta: jo tietämättömyydessä aiemmin ottamissanne rokotteissa on elimistöönne asutettu nanoteknisiä pienen pieniä robotteja eli nanobotteja. Tulevassa koronarokotteessa, jonka tyhmät tai naiivin sokeasti hyväuskoiset vapaaehtoisesti turhassa pelossaan ottavat, on tarjolla lisää 5G:llä kauko-ohjattavia näkymättömän pieniä sähkömekaanisia hämähäkkejä eli nanobotteja elimistöönne 5G-komentojen mukaan passiivisina odottamaan tai vipeltämään ja nakertamaan, sekä paikannuslastuja kertomaan 5G:lle aivojenne tarkka sijainti reaaliajassa jatkuvaa 24h aivosäteilytystä varten. USA:n turhan terveiden koronakaranteenin ja seurauksena 40 000 000 työtöntä aiheuttanut pääsyyllinen Fauci (jo vangin asemassa Birx:in kanssa) on bioaseisiin mm. AIDS, korona keskittynyt nanobot bioaseiden huippuasiantuntija. Faucin johtama NIH rahoitti seuraavat myös vangitun Harvardin Charles M. Lieber nimissä olevat 15 nanobot patenttia: U.S. PAT: 9,702,849; 10,436,747; 10,369,255; 10,355,229; 9,786,850; 9,638,717; 9,595,685; 9,457,128; 7,956,427; 7,911,009; 7,619,290; 6,716,409; 6,716,409; 6,716,409; 6,159,742

  Vastaa
 3. World Hell Organisation, 5G ja rokotteet
  2.6.2020 17:14

  Rokotteet ja 5G ovat kiinteästi yhdessä osana samaa ihmisten massamurhan suunnitelmaa, jossa World Hell Organisation likaiset näpit ovat mukana.
  Korona ei ole se todellinen vaara, vaan turhan mediapelottelun väline tarkoituksena saada ihmiset ottamaan uusin valtavasti nanobotteja sisältävä rokote, joka on se todellinen vaara. Oletteko nähneet videolla miten terveessä tilassa veren happea kuljettavat punasolut liikkuvat toisistaan erillään ja miten punasolut sähkömagneettisessa radioaaltojen (esim. smart-meter) kentässä liimaantuvat toisiinsa isoiksi rypäleiksi estäen normaalia hapen kuljetusta veressä? Sekin näytetään Sasha Stonen uudessa kohutussa tiededokumentissa (video) paljastaen 5G:n todellisen tarkoituksen ja myös miksi mehiläiset ja monet pikkulintulajit ovat jo lähes kadonneet : https://youtu.be/C2Z_cSL24eo
  CIA:n järjestelmässä pitkään salattuna ollut venäläisten tekemä tutkimus sähkömagneettisen säteilyn haitoista on nyt julkinen. Jos teille on kerrottu, että ylivoimaisesti haitallisin/vaarallisin 5G tai vanhemman sukupolven langattomat viestimet ml. luurinne erityisesti korvalla ja antennit talojen katoilla, seinillä, mastoissa ja sisällä ovat turvallisia, vaatikaa siitä nähdessänne allekirjoitettu kirjallinen selkeä lausunto, sairastumisten rajattoman korvaamisen sitoumus ml. miljoonakorvaus mahdollisesta pysyvästä haitasta henkkarin kopioiden kanssa nippuun niitattuna. Miksihän Lontoon Lloyd kieltäytyy antamasta vakuutuksia 5G-firmoille?
  https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/05/1977-Soviet-Study-on-5G-Severe-Biological-Impact.pdf

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top