WHO: Yhdysvalloissa ei yhtään uutta koronatapausta

WHO:n sunnuntaina  klo. 20:28 (Suomen-aikaa) julkaiseman tilaston mukaan Yhdysvalloissa ei ole vuorokauden aikana ilmennyt uusia koronavirustartuntoja tai kuolemia. Tapausten kokonaismäärä USA:ssa on  jo ylittänyt neljän miljoonan rajan.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on aiemmin ilmoittanut maansa lopettavan WHO:n rahoittamisen, järjestön Kiinaa myötäilevän linjan johdosta. USA:n ja Kiinan välit ovat kuluneen viikonkin aikana nopeasti kärjistyneet, mm. konsulaatteja on suljettu. Ei olisi siis yllättävää, jos USA:n raportointi WHO:lle olisi viivästynyt poliittisista syistä

WHO tiedote 26.7.2020

Yhdysvaltain luvut poimittuna WHO:n grafiikasta:

 • Kaikki tapaukset kasautuvasti: 4 009 808,
 • uusia tartuntoja: 0,
 • kuolleet kasautuvasti: 143 663,
 • uusia kuolemantapauksia: 0.

Tilaston uudet tapaukset ovat viimeisten 24:n tunnin aikana raportoidut, lauantain 25.07 tilanteen mukaan. Tietolähde: WHO 26.07.2020.

Haimme ajanmukaiset USA:n tiedot toisaalta (26.07.):

 • Tapauksia kasautuvasti: 4 163 892,
 • uusia tapauksia (lauantai 25.07.) 64 582,
 • kuolleita yhteensä: 145 942
 • uusia kuolemantapauksia 24 tunnissa: 929 uutta kuolemaa.

Tietolähde: Centers for Disease Control and Prevention 26.07.2020.

Tämänhetken (27.07.) tilanteen mukaiset tiedot ovat:

Vahvistetut tapaukset kasautuvasti: 4.3 miljoonaa tartuntaa, kuolemia 149 000. Viimeisen vuorokauden aikana 981 kuolemaa, ja uusia tartuntoja 65 556, joista valtaosa Floridassa: 12 199 todettua tartuntaa ja 124 kuollutta. Texasissa on menehtynyt vuorokaudessa 168.

Huomaamme, että WHO:n sunnuntaina klo. 20:28 julkaisema tilasto oli siis puutteellinen verrattuna USA:n kansallisen julkaisun viisi tuntia vanhempaan tietoon.  Tiedonkulku USA:lta terveysjärjestölle ei näytä toimivan.

Lisää luettavaa: CDC.

5 Comments

 1. USA eronnut WHO:sta Luottamuspulan vuoksi
  27.7.2020 09:38

  Ensin USA aloitti tutkinnat rahoituksensa käytöstä WHO:ssa rahahanan tilapäisesti sulkien. Valtamedian pimennossa USA on sittemmin jo eronnut kokonaan WHO:sta.

  Stanford yliopiston biofysiikan professori arvioi USA:n CV19 korona-epidemian olevan ohi neljässä viikossa elokuun lopussa

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/stanford-professor-biophysics-claims-us-covid-will-done-4-weeks-late-august/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily

  Vastaa
 2. Petri
  27.7.2020 18:06

  On se hienoa, että maailmanpoliisi ja heidän upea presidentinsä lopettaa rahan tunkemisen äärimmäisen pöhöttyneeseen YK:iin. Toivottavasti myös lopettaa UNHCR:n rahoittamisen, tosin välillisesti Yhdysvaltain YK:n rahoituksen lopettaminen kyllä siihen jo vaikuttaa. Itseasiassa koko UNHCR pitäisi lopettaa. Osin se vuoksi tämä tällä hetkellä vellova matujen kansainvaellus on mahdollistunut.

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  29.7.2020 21:36

  (Google-käännös:) Ryhmä lääkäreitä Amerikan etulinjan lääkäreistä Yhdysvalloissa ovat yhdistäneet voimansa ilmoittaakseen, että Covid-19: llä on hyviä lääkkeitä, ja varoittamaan, että amerikkalaisia ​​lääkäreitä estetään käyttämästä hydroksiklorokiinia, sithromaxia, atsitromysiiniä ja sinkkiä.

  Amerikan etulinjan lääkäreiden yhdistyksen lääkärit uskovat Washingtonin (USA) korkeimman oikeuden ulkopuolella pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että kaikelle asiantuntemukselle ei ole annettu mahdollisuutta tavoittaa tärkeitä tietoja ja että amerikkalaiset ovat sen sijaan lukittu pelkoverkkoon. He uskovat, että tämä ehto tyhjentää amerikkalaiset, yhteiskunnan ja talouden.
  https://newsvoice.se/2020/07/americas-frontline-doctors-lakemedel-mot-covid-19/

  Entäpäs Suomen THL?

  Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  1.8.2020 18:11

  Tiettyjen rikollisten suuryritysten pahuus huipussaan – ketkä ovat kaiken takana?

  (Google-käännös:) Big Pharma, Big Tech ja Big Media käyvät totaalista sotaa ihmiskuntaa vastaan
  La 11:43 am +00: 00, 1. elokuuta 2020, lähettänyt Weaver

  Mike Adams 30. heinäkuuta 2020
  Heidän tavoitteensa on joukkomurhata mahdollisimman monta ihmistä ennen kuin heidän toimensa pysäytetään.

  Big Tech, Big Pharma ja Big Media tekevät nyt aktiivista yhteistyötä hiljentääksesi kaikki lääkärit, verkkosivustot, videot ja online-sisällön, mikä selittää, miksi hydroksikloorikiini voi pelastaa ihmishenkiä ja lopettaa koronaviruspandemian viikoissa.

  Muutaman viime päivän aikana Big Tech ja Big Media pyrkivät sensuroimaan kaikkia “America’s Frontline Doctors” -videoita, jotka paljastivat kuinka hydroksiklorokiini pelastaa tuhansien ihmishenkien ensiapuklinikoilla ympäri Amerikkaa (ja jota voidaan käyttää jopa ennaltaehkäisevänä lääkityksenä).

  Lääkäreiden videoesitys on poistettu kaikkialta Big Tech -ympäristöstä epätoivoisesti varmistaaksemme, että amerikkalaiset eivät oppia, että meidän ei tarvitse kärsiä ja kuolla odottaessamme rokotetta, joka voi joka tapauksessa olla tehoton.

  Silti pahat tekniikan jättiläiset ja tiedotusvälineiden kustantajat ovat päättäneet, että amerikkalaisten ei sallita katsoa tätä videota lääkäreistä, jotka tarjoavat hengenpelastuksesta todistettua tietoa, joka voi lopettaa tämän pandemian. Sen sijaan Google, YouTube, Twitter, Facebook ja jopa Vimeo haluaisivat mieluummin, että amerikkalaiset kärsivät ja kuolevat, jotta rokotekertomusta voidaan levittää aggressiivisesti ja rikastuttaa Big Pharmaa.

  Toisin sanoen Big Tech osallistuu nyt amerikkalaisten joukkomurhiin Big Pharman voittojen suojelemiseksi.

  Täällä olemme nyt Amerikassa: Jättiläisyritysten rikollinen salaliitto vie mustalle listalle ihmisen terveyttä koskevaa kriittistä tietoa. He tekevät sen tarkoituksella. He tietävät, että ihmiset kuolevat näiden yritysten toiminnan takia, ja he eivät välitä.
  Kaikkia lääketieteellisiä ja terveyspuheita hallitsevat nyt sataprosenttisesti Google, Facebook ja Twitter, kaikki pahat yritykset, jotka eivät tiedä mitään terveydestä tai ravinnosta

  Jopa maailmassa, jossa meille sanotaan, että aina on hyvä idea saada erilainen mielipide mistä tahansa terveyteen ja lääketieteeseen liittyvästä asiasta, Big Tech on nyt päättänyt, että he sanovat, mitä mielipiteitä saa ilmaista verkossa.

  Tämä tarkoittaa, että jokaisesta tästä päivästä lähtien Big Tech sanelee ”sallitun” mielipiteen kyseisen taudin hoidosta … vaikka tekniikan jättiläisillä selvästikään ei voi olla tosiasioiden monopolia tai erityistä pätevyyttä lääketieteen alalla.

  Tässä on video, jota Big Tech ei halua sinun näkevän. He ovat päättäneet poistaa se kaikkialta, koska se paljastaa koko esityksen, joka ajaa rokotevaltuuksia [so. PAKKOROKOTUKSIA] Amerikassa:…

  Meidän on aika sanoa se suoraan: Ihmisiä vastaan käydään sotaa, ja sitä rahoittavat VÄHINTÄÄN 269 yritystä, kuten Google, Netflix, Nike, Apple ja Amazon. Tavoitteena on saavuttaa miljardien ihmisten joukkomurha joko aborttien, tappavien rokotteiden, suunnitellun nälänhädän tai sosiaalisen kaaoksen ja sisällissodan tarkoituksellisen provosoinnin kautta…”

  Koko artikkeli: http://tapnewswire.com/2020/08/big-pharma-big-tech-and-big-media-are-waging-an-all-out-war-against-humanity/

  Artikkelin loppuosakin selventää asiaa lisää. Joka ei ymmärrä englantia, voi tehdä halutessaan myös artikkelin loppuosasta kutakuinkin ymmärrettävän Google-käännöksen. – Milloinkahan Google-kääntäjä kieltäytyy kääntämästa edelläesitetynlaisia artikkeleita?! Googlella on pitkälle kehitetyt tekoälyohjelmat.

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  1.8.2020 18:17

  ”Georgia Guidestones — mysterious instructions for the post-apocalypse”,
  https://www.zmescience.com/other/feature-post/georgia-guidestones-mysterious-instructions-for-the-post-apocalypse/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top