WHO:n Mike Ryanilta erittäin vakava viesti

Media toistaa tänään Maailman Terveysjärjestön WHO:n  tärkeimmän hätäasiantuntijan, Mike Ryanin varoitusta: Lockdown-toimenpiteet eivät riitä, vaan jokainen viruksenkantaja on löydettävä.

”Mihin meidän on todella keskityttävä, on löytää ne jotka ovat sairaita, joilla on virus, ja eristää heidät, löytää heidän kontaktinsa ja eristää heidätkin”, sanoi Mike Ryan tänään sunnuntaina BBC:n haastattelussa.

”Vaara juuri nyt (alueellisissa) sulkemisissa on … jos emme ota käyttöön vahvoja kansanterveystoimenpiteitä nyt, tauti tulee takaisin sitten kun liikkumisen rajoitukset ja sulkemiset poistetaan.”

Mike Ryanin lausunto on toistettu täällä ja täällä ja täällä.

WHO:n kokenein epidemologi varoittaa covid-19 -koronaviruskannan paluusta tappavina epidemioina, jos sille annetaan tilaisuus piiloutua, ja levitä uudelleen. Valtiot eivät kykene ylläpitämään eristystoimenpiteitä loputtomiin, koska ihmisten on päästävä työpaikoilleen hankkimaan tuloja, ja talouden on pyörittävä.

Linjaus, ettei kaikki tartunnansaaneita tunnisteta, eikä kaikkia tartuntaketjuja seurata ”potilas-nollaan” asti, saa WHO:n epidemologilta jyrkän tuomion. Epidemioita puhkeaa uudelleen, kun rajoitukset on purettu, viestii WHO:n asiantuntija.

17 Comments

 1. PääPoisPensaasta
  22.3.2020 13:19

  Mielenkiinoinen kolmiosainen juttu tästä CovID-19 hässäkästä: https://www.bitchute.com/video/mWcUoESRO0c5/ kannattaa kuunnella kaikki kolme jaksoa. Tässä sarjassa puhutaan paljon eri viruksista ja rokotteista, sekä mitä virukset on ja miten virukset toimii.
  Itse olen jo kääntynyt siihen, että tämä on jälleen hyvä esimerkki siitä kuinka ihmisiä viedään laumana teuraaksi. Ihmetyttää sekin, että miten hemmetissä tämmöinen ”coronavirus” hässäkkä edes putoaa täysjärkisiin ihmisiin kaikkien 9/11 ja muiden hullujen temppujen jälkeen, joita tämä maailmaa ohjaavva eliitti jaksaa puuhastella. Hullua.

  Vastaa
  1. Minä
   22.3.2020 13:57

   Niinpä. Tuon videon mukaan ei ole covid-19-virusta, vaan sairastumisen aiheuttaa 5G-antennit.

   Covid-19 on liki kaikkialla, mutta 5G:a löytyy vain pieniltä alueilta joissakin maissa.

   Tuoksuu 5G-vastustajien pelottelukampanjalta, pää pois pensaasta.

   Vastaa
   1. PääPoisPensaasta
    22.3.2020 17:47

    Coronavirus on kyllä olemassa ja se on patentoutu, sekä sen kehittelyssä on ollut mukana Gates säätiö. Mutta mistä tiedät, että SRS-Covid-19 aiheuttaa näitä kuolemia? Tiedemiehet jotka tuosta 5G:stä vissiin tietää aikalailla on jo pitkään varoittanut mm. tälläisestä skenaariosta mitä nyt tapahtuu 5G:n ympärillä: https://www.worldhealth.net/news/scientists-warn-about-health-effects-5g-goes/
    ”To the UN, WHO, EU, Council of Europe and governments of all nations

    We the undersigned scientists, doctors, environmental organizations and citizens from (__) countries, urgently call for a halt to the deployment of the 5G (fifth generation) wireless network, including 5G from space satellites. 5G will massively increase exposure to radio frequency (RF) radiation on top of the 2G, 3G and 4G networks for telecommunications already in place. RF radiation has been proven harmful for humans and the environment. The deployment of 5G constitutes an experiment on humanity and the environment that is defined as a crime under international law.”

    Nimenomaan kyseessä on pelottelukampanja ja tavan henkilöillä ei ole 5G:stä muuta hyötyä kuin, että pornolatautuu nopeemmin, vaikka se jo nyt tulee erittäin nopeasti. Sotateollisuus on se joka 5G:stä hyötyy mm. latency:n takia. Kohta voi ohjata droneja toiselta puolelta maailmaa ilman latency ongelmia ja sekös meitä auttaa?

    Heitän vastakyssärin: Mistä tiedät, että Covid-19 on olemassa ja aiheuttaa tämän kaiken? Mie en tiedä onko edes olemassakaan tuota virusta oikeasti ja jos vähääkään katsoo historiaa, vaikka 2000 luvun alusta, niin mitä sinulle on kusetettu siitä lähtien? [IRONIA] Maahanmuuttokin on todella tarpeellista, koska tarvitaan ingengöörejä ja pepun putsaajia metrosiivoojista puhumattakaan. Maahanmuutolla rikastuu.[/IRONIA]

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     22.3.2020 19:08

     Koronavirukset ovat virustyyppi, jolla on pallomainen muoto ja piikkejä, kuten korona. Covid-19 on yksi virus tässä laajassa ryhmässä. Oletko ihan varma, että juuri se on patentoitu?

     Vastaa
     1. Jaaha
      22.3.2020 23:21

      COVID-19 ei ole virus. AIDS ei myöskään ole Virus. HIV on virus ja SARS-CoV-2 on virus. COVID-19 on sairaus, nippu oireita, jotka SARS-CoV-2 aiheuttaa kumuloituessaan hengitysselimiin.

   2. Ari Kärkkäinen
    24.3.2020 23:33

    Joo, niin löytyy. Pietari on vain 5 miljoonan kaupunki, meillä on ollut G5 täällä jo ties kuinka kauan. Sateliitti-TV, mobiili verkostot ja ties mitä muuta. Hyvä ja nopea, koettakaa nyt pysyä kehityksen mukana tekin, aina tommoista itkemistä.

    Vastaa
  2. NoNiin
   22.3.2020 14:44

   Virus ei säännönmukaisesti tapa eikä tartu flunssavirusta herkemmin tai mitenkään eri tavalla. Kuolleisuus samaa luokkaa kuin kausi-influenssassa: heikot menehtyy, vastustuskykyisistä suurin osa paranee itsehoidolla, jota ei uskoisi kaikesta karanteeni-rummutuksesta päätellen.

   Vastaa
   1. Janis Petke
    22.3.2020 21:37

    Eikö olekin hienoa, jos lähes 90% sairastuneista selviää

    Vastaa
   2. Jaaha
    22.3.2020 23:25

    Joo… kaikki ei heti kuole, mutta kaikki sairastaneet menettävät pysyvästi kaiken sen keuhkokapasiteetin, joka ennen tartuntaa oli heikentyneessä tilassa, eli jos ei käytännössä ole säännöllistä lenkkeilyä ja hengästymistä harrastava, niin keuhkokapasiteetti on pysyvästi pienentynyt.

    Vastaa
  3. Nää on näitä
   22.3.2020 20:03

   On hyvä että videoita tehdään mutta tämä video oli ”yhtä tyhjän kanssa tyhjänpäivästä höpötystä alusta loppuun”.

   Ensiksikin, jos haluaa saada asiansa ymmärretyksi pitää puhua englantia. Ei amerikkaa eikä varsinkaan slangia. Toiseksi, esityksen pitää olla jäsennelty. Asiaa ei selkeytä se että välillä hypitään toisiin videoihin, sitten näytetään jotain lukuja paperilta, sitten jo rynnätäänkin naisen naamaan hika puhuu ”HIV:stä” ja niin edelleen. Tuosta videosta ei ottanut mitään selvää mitä siinä haluttiin sanoa. Ainoa asia joka tuli selväksi oli se että nainen oli mieltänyt 5G tietoliikenneverkot ”hiv 5G” verkoiksi.

   Mitään tieteellistä ja konkreettista ei esitetty väittämän tueksi. Ja tällaisesta sekamelskasta joka ei johtanut mihinkään ja jossa oli pomittu vain otiskoita, siitä ei tullut hullua hurskaammaksi. Väitän että tuo nainen ymmärtää yhtä paljon 5G verkoista kuin sika torpeedosta. Mutta tunnetta tuntuu olevan senkin edestä.

   Sääli. Pienellä säädöllä tästä olisi saanut hyvän. Ihan aluksi olisi riittänyt se ettei videoita leikkaa niin että lauseet katkeavat kesken.

   Vastaa
 2. jani
  22.3.2020 13:40

  Ja hölmölässä baarit auki.

  Vastaa
 3. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  22.3.2020 15:54

  Pää pois pensaasta , oletko sitä mieltä että nuo arkut ovat tyhjiä ja uutinen on valetta.. https://www.extrauutiset.com/italia-vain-ruokakaupat-apteekit-ja-pankit/

  Vastaa
  1. PääPoisPensaasta
   22.3.2020 17:59

   Arkuissahan voi olla mitä tahansa ja ei ainakaan minulla ole mitään hajua mitä noissa oikeasti on? Uutinen on joko valeuutinen, tai sitten totta. Voi uutinen toki olla ”sinnepäinkin”, eli osa totta ja osa valetta. En vielä oikein tiedä, kun tietoa on liian vähän, jotta voisi mitään sanoa toistaiseksi. Mistä sinä tiedät mitä noissa arkuissa on?
   Niin kuin aikaisemminkin kirjoitin, niin se mitä historiaa olen lukenut ja seurannut tätä mielettömyyttä yli 50 vuoden ajan, niin olen oppinut sen, että lähes kaikki mitä on kerrottu on aivan paskaa ja kusetusta. Näissä ”kriiseissä” on hyvä huomata se, että kun subjekti vaihtuu, niin aina uskotaan auktoriteettiä, kunnes muutaman vuoden päästä alkaa tajuamaan, että taas meitä vietiin ja kovasti hyvän ja keksityn tarinan muodossa.
   2001 – 2010 terroristit oli toosi pahoja ja räjäytti kaksi tornia (kolme itseasiassa) = saatiin uusi Vieatnam ja loput tiedetäänkin. 2010 – 2019 nämä terroristit onkin sotapakoloisia, insinöörejä, kidutettuja, maailman pelastajia pieniä poikasia, jotka vain haluavat tulla tänne ”meille” turvaan kaikkea sitä mitä läsiliittoutuneet ovat tuolla saaneet aikaiseksi demokratiapommituksilla jne. jne. ja jne… Mitäköhän 2020 – 2030 luku tuo tullessaan? Q varmaan pelastaa kaikki.

   Vastaa
   1. Minä
    23.3.2020 05:15

    Se, että hallitukset valehtelevat, ei ole mikään uutuustieto. Siitä ei kuitenkaan seuraa, että kaikenlaiset muut tarinat olisivat tosia.

    Maailma on aina ollut täynnä kaikenlaisia tapauksia, jotka koettavat syöttää omia ideoitaan ihmisille ja ne ovat olleet enimmäkseen tahallisia tai tahattomia huijauksia sekä usein tapoja tehdä rahaa syöttämällä myyvää tietoa. Jotkut on aika taitavasti tehtyjä. Niillekin tämä on kulta-aikaa, koska netti mahdollistaa valtavan levikin.

    Vastaa
 4. Kohta katoaa kuin Kiinassa
  23.3.2020 08:29

  Kauankohan kestää ennenkuin Suomesta löytyy EU:ta ja Suomen hallintoa kritisoivilta ”koronavirus” ja heidät eristetään? Eikä eristyksen jälkeen kuulu muuta kuin että ”he kuolivat korona-virukseen”?

  Vastaa
 5. Väitettyjä Luuri/Wifi Sivuvaikutuksia
  26.3.2020 07:09

  Osa tutkimuksista väittää langattoman viestinnän sähkömagneettisten aaltojen vähentävän immuniteettia aaltokentän voimakkuudesta riippuen. Taas aallonpitudesta riippuen osa aalloista ”auttaisi” myös veressä olevien myrkkyjen kuten raskasmetallien, elohopean, alumiinin yms pääsyä verisuonesta aivoihin pysyväksi haitaksi. Etelä-Afrikan viimevuotisten raakuuksien yhteydessä väitetään 5G testeissä millimetriaalloilla todennetun ihmisten mielialojen ohjaus aggressiivisen ja passiivisen välillä jollain aaltoon liittyvällä aivoihin vaikuttavalla muunnoksella. E-Afrikkaa sanotaan toistuvaksi ihmiskoepaikaksi Amerikkaan tarkoitetuille keksinnöille. Pelkän ihmiselle liian voimakkaan kentän kerrotaan aiheuttavan tilapäiset flunssan oireet – tapahtunut joillain lennoilla ja arvellaan tuhansien uusien 5G satelliittien ja/tai koneen sisäisen 5G:n tai Wifin tarjoamisen liittyvän uuteen ongelmaan. Matkutajien flunssa-epidemia parani nopeasti laskeutumisen jälkeen. Mehiläisten ja pikkulintujen kato saattaa liittyä langattoman viestinnän kasvuun – työmehiläiset eksyvät palaamatta pesälle, kun maan magneettikenttään perustuva navigaatio sekoaa langattomien sähköagneettisista aalloista. En tiedä mikä näistä on totta mikä ei. Joudummekohan takaisin kompastelemaan kotiemme kaapelispaghettiin? Dr Devra Davis vanha esitys kattaa osan: https://youtu.be/BwyDCHf5iCY

  Vastaa
 6. Kaksi Versiota?
  26.3.2020 07:21

  Eikös Koronasta ole nyt kaksi versiota liikkeellä? Lievä tarttuu helpommin, muttei ole muiden vuosien ”normaaleja” kausiepidemioita vaaraliisempi. Harvinaisempi tarttuu vain kehon nesteiden välityksellä ja on vaarallisempi versio – olkoon nyt selvyyden vuoksi sitten Biljardi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top