”Yhdistyksiä ei jätetä!” VM:n kysely valmistelee avustustoiminnan tehostamista

Valtionvarainministeriö on teettänyt kyselyn rahapelituotoista maksettavien avustusten saajien keskuudessa, osana järjestelmän uudistamis-hanketta, kertoo VM:n ja Oikeusministeriön tiedote tänään.

Vain 46% rahapelien tuotosta tulee muilta, kuin peliongelmaisilta jotka kuuluvat kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleviin. Kuitenkin on tapana jakaa ns. voittorahat (=asiakkaiden häviämät) pitkälti ”kulttuuriin” ja muihin hyväosaisten harrastuksiin. Rahapelirahojen virta elättää myös leegiota yhdistyksiä.

Suomen järjestöt tekevät tärkeää työtä. Tällaisina myrskyisinä aikoina te olette tärkeämpiä kuin koskaan. Oikeusministerinä minun tavoitteenani yhteiskunta, johon jokainen voi tuntea kuuluvansa ja jossa jokainen voi luottaa oikeuksiensa toteutumiseen, sanoi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson.
– Budjettiriihessä tulemme hallituksessa keskustelemaan siitä, miten varmistamme, että Suomen yhdistyksillä on elinvoimainen tulevaisuus. On aivan selvää, että olemassa oleviin rahoitushaasteisiin on löydettävä ratkaisu, Henriksson korosti.

Kun vielä keksitään miten yhdistyksistä saadaan vientituote, niin Suomen kansantalous on pelastettu.

Asiasta enemmän:

2 Comments

 1. Tuttua menoa
  10.9.2020 15:46

  Ei Suomessa ole hyvävelikerhoja eikä lahjontaa ollenkaan. Uskokaan nyt! Niin monessa ”riipumattomassa” tutkimuksessa asia on todettu ja se on lukenut (paskamedian) lehdissä ja myös Yle (=pasilan bolshevistinen viher-feministinen trollitehdas) on myös kertonut useammassa ohjelmassaan.

  Täällä on vain ”maantapa”, ei siis minkäänlaista lahontaa.

  Vastaa
 2. pöh
  11.9.2020 02:59

  Taitaa olla 100-200 mamu / somaliyhdistystä kun saa hirmuiset avustukset joka vuosi johonkin lätyn paistamiseen tai pallon potkimiseen.
  Niillä varmaan ne uudet bemaritkin ostellaan joilla täällä kauppaan ajavat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top