Yhdysvallat aikoo tukea Turkin operaatiota Idlibissä, vierailu Etelä-Turkissa on viesti

Yhdysvaltojen Syyrian erityisedustaja James Jeffrey kertoi tänään medialle, että USA aikoo tukea Turkin sotilasoperaatiota Idlibissä Syyriassa ampumatarvikkeilla ja humanitäärisella avulla.

Erityisedustaja James Jeffrey ja Yhdysvaltojen YK-suurlähettiläs Kelly Craft vierailivat  YK:n avustuksia Syyriaan jakavassa logistiikkakeskuksessa Reyhanlin alueella Hatayn rajamaakunnassa eteläisessä Turkissa.  YK:n humanitaaristen asioiden päällikkö Mark Lowcock opasti amerikkalaisia vierailun aikana.

Turkki on Pohjois-Atlantin puolustusliiton NATO:n jäsenvaltio, ja sen sotilaskalusto voi käyttää USA:n toimittamia tarvikkeita. Jeffrey mainitsi myös, että USA toimittaa yhä Turkille tiedustelutietoa.

Jeffrey ja Yhdysvaltojen YK-suurlähettiläs Kelly Craft vierailivat tänään tiistaina Etelä-Turkissa. Yhdysvaltain Turkin suurlähettiläs David Satterfield osallistui myös retkeen.

Yhdysvallat on ilmoittanut aiemmin, ettei se Turkin pyynnöstä huolimatta tarjoa sotilaallista apua Idlibin tilanteeseen. USA:n lentotukialusryhmä on kuitenkin matkaamassa kohti itäistä Välimerta.

USA:n valtuuskunnan vierailu juuri ennen sovittua Venäjän ja Turkin presidenttien tapaamista ei voi olla ilman merkitystä.

Asiasta kirjoittivat;

3 Comments

 1. NATO-kiimaiset
  3.3.2020 20:44

  Tässä on se tilanne mitä minä olen pelännyt jo vuosia ja jota olen saarnannus ympärilläni: NATO ja Varsovaliitto vastakkain, rajana Turkin raja!!

  Jaa että mitä sitten. No sitä sitten että Suomessa on enemmän kuin liikaa NATO-kiimaisia jotka haluvat Suomen ja Venäjän rajasta niinikään NATO:n ja Varsovanliiton rajan. Ja mitä silloin tapahtuu? Jos me haluamme rautaa rajallemme niin me sen sinne saamma takuuvarmasti liittymällä NATO:on.

  Kun mietitään montako kilometriä Venäjällä ja Varsovan liitolla on rajaa valvottavanaan, niin heille on helpotus jos on joku raja john ei tarvitse panostaa täydellä arsenaalilla. Ja jos se raja on Suomen ja Venäjän välinen raja, niin se on meille vain etu. On siis parempi että Suomi irtisanoo kaikki allekirjoittamansa sopimukset NATO:n kanssa ja jatkaa puolueetonta linjaansa. Samassa yhteydessä USA:n ydinaseet viedään maaperältämme pois ja Jussi Niinistön allekirjoittamat isäntämaasopimukset revitään.

  Kuinka moni n lukenut noita NATO-asiakirjoja? Mitä meidän tulee tehdä jos NATO-joukot päättävät jotain? Jos pitää polkea miinoja niin NATO-joukot voivat vaatia suomalaiset kävelemään edessä, tomien samalla kilpinä. Ja jos joku NATO-joukoista näkee hienon kesämökin, niin se voi vaatia sen itselleen. Suomalaisten tulee toteuttaa kaikki NATO-joukkojen vaatimukset. Niin materiaaliset kuin henkisetkin. Olisimme niille siis orjia jotka ovat tykinruokaa. Emme mutta. AI niin… ja rahanlähde. Sillä kyllähän se rahaa haluaa paikallaosollostaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   4.3.2020 00:24

   Varsova ei enää kuulj varsovanliittoon, mutta leirien vastakkaisuus tuli takaisin. Voidaan todeta, että ihmiskunta pettyi kun Neuvostoliiton hajoaminen ja kommunismin loppu ei lopettanyt suurvalta-vastakkaisuutta. Hei, minkä ihmeen takia oli ”kylma sota”? Kommunismit menee ja tulee, kylmä sota pysyy.

   Vastaa
 2. Stupid goyim
  3.3.2020 22:42

  COVID19 The Movie ~ Freemason 33 SCRIPTED Corona Show IN PLAIN SIGHT

  Just like 911. They are all on board. One world government

  https://www.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Kontrolloitu oppositio kanava, mutta julkaisevat joskus hyvääkin tavaraa! Jos joku ei vieläkään ymmärrä niin ei ole minulta pois!! Suosittelen lobotomiaa!!

  Ja alla jos video trumpin kannattajille jos niin typerää porukkaa vielä on niin katsokaa alla oleva video!! On toki satoja muitakin hyviä pätkiä, mutta tämä mielestäni pahimmallekin aivovamma persu (homo halla aho) ym muille kannattajalle silmiä avaava:

  https://www.bitchute.com/video/SPCvZMG3KcNb/

  Donald Trump Exposes Himself

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top