Yhdysvallat: Antifa-mielenosoittaja söi symbolisesti Donald Trumpin

Koko kesän ajan Yhdysvalloissa mellakoineet äärimarxilaiset yms. ylittävät joskus itsensä kiihkeässä vihassaan. Sputnik News teki kansainvälisen uutisen tapauksesta, jossa ”anti”fasisti roiski verta ympäriinsä ja pureskeli jonkin eläimen sydäntä, ilmaisten syövänsä presidentti Donald Trumpin. Hindu-uskoiset amerikkalaiset ovat närkästyneitä, kun kyseisessä performanssissa huudettiin hindujumalattaren nimeä.

Älkää katsoko twiitin videota, se on epämiellyttävää nähtävää.

Minulle on kerrottu, että Antifan, joka ei kuulemma ole järjestö vaan ”idea”, kannattajat ovat kasvissyöjiä, mutta niin vaan lihanpala suussa hilluttiin Bostonissa 10.10., -messuten intialaisen jumalattaren nimeä. Hindu-uskonnon jumalatar Kali Maa ei ole antifa-väen mielikuvien mukainen satanistisen pahan edustaja, vaan käyttää voimaansa puolustaakseen hyvää, kertovat tempauksesta suuttuneet hindut.

Hindujen ja intialaisten näkemyksen tuo esiin Srividya Sharma kommentissaan twitterissä:

Amerikan vasemmiston tulisi lopettaa hindujumalien ja jumalattarien käyttö propagandaansa. Kaali Maa on pahan tuhoaja ja hyvän suojelija, kuten kaikki hindujumalat ja jumalattaret. Hänet kuvataan pelottavana häikäilemättömänä villinä, koska paha näkee hänet näin. Maa tarkoittaa kirjaimellisesti äitiä.

Eteläaasialaisen alkuperäisuskonnon elementtien väärinkäyttö saattaa olla myös kulttuurista exploitaatioita, mutta tuskin päivystävät myötäkärsijät ovat tässä tapauksessa hereillä. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

Tapaus paljastaa ”anti”fasismin pinnallisen ymmärryksen ”pahan” olemuksesta. Ajatusvirhe ja väärä lähestymistapa ovat tulleet osaksi heidän tajuntaansa jo siinä vaiheessa, kun he ovat kokeneet yhteiskunnallisen heräämisensä vastustamaan epäoikeudenmukaisuutta, jne: Hyvä-paha -dualismi on ajattelun virhe, joka johtaa harhaan ensin ajatukset ja sitten teot. Bostonissa nähtiin siis eräänlainen harhautumisen päätepiste. Nähtiin, kuinka dualistinen ”pahan” vastustaja oli päätynyt samaistumaan itse pahaan, ja imitoimaan sen tunnusmerkkejä oman ymmärryksensä mukaan.

Ymmärrys hänellä on toki matalaa tasoa. Niinpä tämä yhteiskunnalliseen radikalismiin samaistunut joukko poltti USA:n lippua, sylki verta ja rääkyi korvia-vihlovasti. Näky paljastaa heidän ajattelunsa metamorfoosin: ”Kapitalismi” ja ”USA:n imperialismi”, jotka heidän retoriikassaan edustavat heidän vastustamaansa pahuutta, edustavatkin heidän sisäisessä maailmankuvassaan hyvää, -jota he vastustavat samaistumalla itse pahaan.

”Hyvä” ja ”paha” ovat vaihtaneet paikkaa heidän tajunnassaan

Kun siis poliittiseen exremismiin ajaudutaan harhautuneen maailmanparantamisen kautta, kypsyttyään tämä (vasemmisto-)extremismi kukkii pahan palvontana, väkivaltana ja monissa iljettävissä muodoissa. Näinpä ne ilkiteot, joita ”anti”fasistit uutisten mukaan toteuttavat, saavat selityksensä. Suomalaisille tutumman kristillisen lähestymistavan valossa ”anti”fasistit näyttäytyvät Sielunvihollisen (Saatanan) harhauttamina. Videolla nähty tukee vahvasti tätä tulkintaa, mutta pitäisikö se ulottaa myös ilmiön ymmärtäjiin politiikan korkealla tasolla?

On makuasia, kummalla tavalla me heitä analysoimme: Sairasta sakkia joka tapauksessa.

 • Bostonin tapauksesta teki kansainvälisen uutisen Sputnik News 20.10.2020.

6 Comments

 1. Laitoksia tarvitaan
  20.10.2020 13:28

  Tässä nähdään mihin avoihoito pahimmillaan johtaa.

  Vastaa
 2. p.grandell
  20.10.2020 14:36

  non.nii, nämä on on sitten niitä li anderssonin ihannoimaa jengiä…..ziisus……sentään.

  Vastaa
 3. juha II
  20.10.2020 21:50

  Tämän saavat aikaan professorit yliopistoissa jo 1960-luvulta lähtien levittäen kommunismia ja avointa rotuvihaa valkoisia vastaan kaatamalla kaikki syyt heidän päällensä mitä vain maailmasta voi löytyä! Esimerkiksi syytökset orjuudesta ja orjakaupasta valkoisten syntinä on enemmän kuin valheellista. Syykin tähän on selvääkin selvempää, koska rikastuivat ”orja-bisneksellä” ruhtinaallisesti ja loivat omaisuuksia.

  Mitä tulee yleensäkin orjiin ja heidän käyttämiseen palkattoman työn lähteenä Yhdysvalloissa, niin siitä vastasivat 100% demokraatit republikaanien ollessa aliedustettuna kyseisessä ”karjanpidossa”! Demokraatit eivät maksaneet edes sitä Bernie Sandersin 15 dollaria nykyisille ”äänestyskoppi orjilleen”.

  Vastaa
 4. Petri
  20.10.2020 23:32

  Eipä tuo poikkea mitenkään näiden meidän äärivihreiden heilumisesta vai mitä sanoo Pekka?

  Kun on kuullut esim. 612-marssilla, millaista älämölöä vasemmiston ja äärivihreiden lempieläimet pitävät, niin vanha kunnon Lapinlahti tuntuisi oikeilta paikalta heille. Vieläpä M1:llä, jolloin päiviä lasketaan lukkojen takana. On se vaan kummallista, että juuri näiden psykopaattien, kuin myös äärivihreästä vasemmasta laidasta leimattu 612-marssi itsenäisyyspäivänä on suuresta väkimäärästä huolimatta todella rauhallinen mielenilmaus. Siellä ei ole paskapuhujia, väkivaltaisia idiootteja, eikä ylipäätään mitään josta tarvitsi huolestua….lukuunottamatta erästä anarkistia, nimeltä oula jääskeläinen. No, onneksi hänet suurin osa meistä vuosiakausia mukana olleista marssijoista tunnistaa ja näin hänen ”soluttautumisensa” marsille on kerta toisensa jälkeen karahtanut karille.

  Vastaa
  1. Petri
   21.10.2020 16:51

   Siis oula silvennoinen, ei Jääskeläisellä.

   Vastaa
 5. K.Lehto
  24.10.2020 17:05

  Biden piti kovan puheen viime väittelyssä. Lupasi, että 200 tuhatta amerikkalaista lisää kuolee vuoden loppuun mennessä ja heilauttaen mustaa puuvillarättiä sanoi voivansa tällä taikakalulla pelastaa 100 tuhatta. USA on kovan paikan edessä, on valittava Bidenin mustan magian ja Trumpin perineisempien menetelmien väliltä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top