Yhdysvallat / BLM: Seattlen poliisi varautuu aseelliseen vastarintaan edetessään ”autonomiselle alueelle” (VIDEO)

Seattlen demokraatti-kaupunginjohtajan Jenny Durkanin komennettua poliisit vetäytymään antifa- ja BLM-mielenosoittajien miehittämältä Capitol-Hillin alueelta, nämä korttelit ovat joutuneet aseistettujen ”anti”fasistien mielivallan alle. Juuri nyt on käynnissä alueen takaisin-valtaus.

Poliisi pidättää jokaisen, joka ei poistu alueelta tai yrittää päästä sinne takaisin.

Seuraamme tilannetta.

Tämän päivän määräystä täytäntöönpanevat virkamiehet käyttävät korkeamman tason suojavarusteita. Poliisi käyttää näitä varusteita, koska CHOP:n jäsenten tiedetään olevan aseistettuja ja vaarallisia. He voivat olla yhteydessä ampumisiin, murhiin, ryöstöihin, pahoinpitelyihin ja muihin väkivaltaisiin rikoksiin.

Seuraa videolähetystä linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=gPRxNra8opM

Seattlen poliisikomentajan Carmen Bestin lausunto:

”Tänään, kaupunginjohtaja Jenny Durkanin annettua 48:n tunnin yleistä turvallisuutta koskevan hätämääryksen, koskien East Precinstin ja Cal Anderssonin aluetta, Seattlen poliisi siirtyi alueelle toteuttaen kaupunginjohdon määräystä. Tämä määräys, ja meidän poliisiemme vastaus siihen, tapahtuvat viikkojen väkivallan jälkeen Capitol Hillin vallatulla alueella. Väkivaltaisuuksiin sisältyy neljä ampumista, joista seurasi useita loukkaantumisia ja kahden teini-ikäisen kuolema.

Kuten olen sanonut, ja sanon uudelleen, tuen rauhanomaisia mielenosoituksia. Mustien elämällä on merkitystä, ja myös minä tuen kehitystä kohtui mielekästä muutosta yhteiskunnassamme. Mutta olen saanut tarpeekseni (But enough is enough). CHOP (radikaalien miehittämä alue) on muuttunut laittomaksi ja brutaaliksi. Neljä ampumista -joista kaksi kuolemaanjohtaneita- ja hyökkäyksiä, väkivaltaa ja omaisuusrikoksia ovat leimanneet tätä erityistä aluetta.

Minun työni, ja meidän poliisiemme työ on suojella ja palvella yhteisöämme. Tämä ei merkitse hallintomme ja mielenosoittajien yhteydenpidon lopettamista. Meidän täytyy jatkaa yritystämme vahvistaa luottamusta tehtäväämme kaupungin suojelijoina. Tulen jatkamaan työtäni yhteisön poliisikomission, kaupunginjohdon, ja KAIKKIEN yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa tulevina viikkoina rohkaistakseni rauhaan ja aloittaaksemme mielekkään dialogin yhteisömme turvallisuuden uudelleenrakentamisesta.

Kerroimme aiemmin Seattlen poliisikomentajan mielipiteestä kaupunginjohdon mielistelyyn mellakoitsijoiden suuntaan:

Seattlen musta poliisipäällikkö ei hyväksy poliisin vetäytymistä ”autonomiselta” Antifa-BLM-vyöhykkeeltä

2 Comments

 1. Janis Petke
  1.7.2020 16:18

  Voi kun Suomessakin isänmaanpetturit tms. tuomittaisiin.

  Vastaa
 2. pöh
  1.7.2020 23:45

  Vasemmiston poliisista vapaa alue. Joka ainoa rakennus oli tuhottu, vähintään sotkettu spray maaleilla, ja useita tapettu, yrittäjiltä kiristettu suojelurahaa jne 😀
  Hyvin ne li anderssonin rauhalliset kommarikaverit vetää.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top