Yhdysvallat: Senaatti hylkäsi rokote/testi-pakon yksityisille työpaikoille 52-48

Presidentti Joe Bidenin corona-politiikka koki eilen takaiskun Yhdysvaltain senaatin äänestäessä Työturvallisuus- ja työterveyshallinnon (OSHA) määräyksestä soveltaa covid-19 rokotepakkoa yli 100-työntekijän yksityisiin yrityksiin.  Määräys hylättiin 52-48. Kaksi demokraattia liittyi republikaaneihin äänestyksessä.

Senaatti käytti mahdollisuuttaan torjua liittovaltion viraston, kuten OSHA:n. määräys Congressional Review Act (CRA) -sääntöä käyttäen. Hylkäämistä esittivät senaattori Mike Braun (Indiana, republikaani) ja senaatin vähemmistöjohtaja Mitch McConnell (Kentucky, republikaani). Demari-senaattoreista  Joe Manchin III (Länsi-Virginia) ja Jon Tester (Montana) äänestivät republikaanien mukana rokotemääräystä vastaan.

Republikaanien kantaa vastustaa rokotemääräystä perusteli senaattori Bill Hagerty (Tennessee,):

”Bidenin rokotemandaatissa – kuten monessa muussakin asiassa vasemmiston politiikassa – on kyse vallasta, amerikkalaisten elämän yhä useampien osa-alueiden hallinnasta ja samalla amerikkalaisten henkilökohtaisen autonomian murentamisesta”, senaattori totesi lehdelle.

Liittovaltion vetoomustuomioistuin hylkäsi 12. marraskuuta Bidenin hallinnon haasteen ja vahvisti päätöksensä keskeyttää  OSHA:n rokotemääräyksen, jonka mukaan vähintään 100 työntekijän yritysten on varmistettava, että työntekijät joko rokotetaan COVID-19-virusta vastaan. 4. tammikuuta 2022 mennessä, tai työntekijät testataan viikoittain ja että yrityksessä käytetään maskeja. OSHA:n laaja rokotemandaatti on saanut osavaltioissa oikeudenpäätöksiä, joilla sen toimeenpanoa lykätään toistaiseksi.

Laaja rokotemandaatti Biden vastaus Covid-rokotteen vastustukseen

Presidentti Joe Biden suositteli syyskuussa laajan rokotemandaatin käyttöönottoa, syyllistäen rokottamattomia: ”Kärsivällisyytemme on lopussa”,  sanoi Biden, kun miljoonat amerikkalaiset välttelevät Covid-rokoteannoksen ottamista. Biden pyysi OSHA:aa käyttämään väliaikaista hätäasetusta. Aiemmin tällaisia ​​asetuksia on käytetty työntekijöiden suojaamiseen vaarallisilta kemikaaleilta yms.

OSHA:n määräyksellä velvoitettiin vähintään 100:n työntekijän yritykset varmistamaan, että työntekijät ovat joko rokotettuja tai testataan viikoittain, jolloin työskentelyyn vaaditaan negatiivinen testitulos. Bidenin ajama rokote/testi-pakko koskisi noin 100-miljoonaa amerikkalaista työntekijää. Tuomioistuimen päätöstä 12. marraskuuta perusteltiin rokotemandaatin ristiriidalla perustuslain kanssa, ja kyseenalaistettiin hallituksen valtuudet tämänsisältöisen määräyksen antamiseen. OSHA on keskeyttänyt toimeksiannon täytäntöönpanon.

Bidenin odotetaan käyttävän veto-oikeuttaan senaatin päätöstä kohtaan.

Luettavaa:

3 Comments

 1. sensuroimaton tiedustelulähde
  9.12.2021 10:56

  Lukuisten ympäri maailmaa maiden itsenäisyyttä ja ihmisoikeuksia kannattavien tutkijoiden suosima lähde, maailmanlaajuista tiedustelutietoa jaossa päivittäisinä tekstiraportteina (valuuttauudistus, terveysaiheet, sotilaallinen tilanne):
  https://dinardetectives.com/dinar-guru/judy-byington/
  Ja ko. raportit läpikäyvät päivittäiset videot löytyvät täältä, ”We the People News” ja raportit ”Situation Update”:
  https://rumble.com/c/c-300035

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.12.2021 11:02

   Selostakaa aina jaettavan linkin sisältöä hieman. -Me emme ota niihin sitten mitään kantaa.

   Vastaa
 2. juha II
  10.12.2021 00:12

  Hienoa!

  Korona surkastuu pelkäksi sivujuoneksi maailman eri valtioiden hallitusten tekemien itsevaltaisaten ja pelkkään totalitäristiseen mielivaltaan perustuvia pakkolakeja, joilla rikotaan kaikkia sivistyneiden maiden aikanaan sopimien ihmisoikeuslakien ja perusvapauksia puolustavia lakeja ja julkilausumia, jotka ovat säädetyt WWII jälkeen ja YK:ssa ratifioituja velvoittamaan jokaista YK:n jäsenvaltiota.

  Aina ensimmäistä ja oleellisinta lakikokoelmaa myöten eli räikeästi ja despoottisen mielivaltaisesti polkien sen maahan, joka on yhtä suuri rikos ja häväistys kuin Suomen Lipun konsanaan. Eli P E R U S T U S L A I N ! ! !

  YK on yhtä korruptoitunut ja läpeensä yhtä MÄTÄ kuin ikiaikaine Rooman Katollinen Kirkko kulloisenkin Paavin johtamana, joka on hallinnut koko katollista maailmaa yhtä harhaoppisesti ja kaikkia Jumalan, Pojan ja Pyhän Hengen kunnioittamiseksi omassa toiminnassaan kuin Jeesuksen aikaisen juutalaiset Temppelin Ylipapit ja kirjanoppineet, jotka olivat itserakkaiksi ja ylpeiksi tulleet ollen sisäsessä uskossaan kuolleita ulkokultaisuudessaan.

  Lähde: Uusi Testamentti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top