Yhdysvalloissa vieraileva Intian pääministeri Modi käy neuvottelut varapresidentti Harrisin kanssa

Yhdysvaltain varapresidentti neuvotteli eilen Intian pääministerin kanssa molempia maita kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Intian pääministeri Narendra Modi tapasi Yhdysvaltain varapresidentin Kamala Harrisin Washingtonissa perjantaina (23.09.). Keskustelujen aiheena olivat Afganistan, terrorismi, Covid-19 pandemia, ilmastonmuutos ja Tyynenmeren aluetta koskevat kysymykset. Modi otti puheeksi myös Intian suunnitelmat lisätä uusiutuvan energian käyttöä, ja äskettäin käynnistyneen Intian kansallisen vetyohjelman. Pääministeri Modi tapasi varapresidentti Harrisin ensimmäistä kertaa.

Pakistanin suhtautuminen terrorismiin oli myös keskustelussa. Intia toivoo Yhdysvaltojen vaikuttavan asiaan. Äskettäin Intiassa syytettiin Pakistanin tiedostelupalvelua (ISI) suoraan eräästä paljastuneesta terrori-isku suunnitelmasta.

 

Pääministeri Modi kutsui varapresidentti Harrisin vierailemaan Intiassa.

 

Luettavaa:

7 Comments

 1. Arvotaan päivän Biden
  24.9.2021 14:49

  Aidon näköisessä kuminaamarissa tms. Bideniä esittävillä 3 näyttelijällä on eriväriset silmät. Värit / värierot näkyvät katsomalla uudempia ja vanhempia ”Biden” kuvia ja videoita. Kaartin esittely:
  -82 vuotias sinisilmäinen Arthur Roberts, ei dementiaa, tapasin Putinin (tai häntä vastaavasti esittävän) Suomessa.
  -Hauskimmin hölmöilee 59 vuotias vaalean ruskeasilmäinen Jim Carrey.
  -74 vuotias tumma / tumman ruskeasilmäinen James Woods.
  Ja jos olette seuranneet kuvia/videoita Kamala:sta, niin kasvot ovat muuttunut rajusti monta kertaa parissa vuodessa. Välillä kuin ei olisi edes lähisukua.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.9.2021 14:58

   Muistatko spekulaatiot Kekkosen kallonmuodon vaihtelusta? ”Ne on vaihtanu sen!!” 😮

   Vastaa
 2. Arvotaan päivän Biden
  24.9.2021 15:09

  Kuulostaa tutulta… Nämä Biden ja Kamala versiot löytyy kuvina ja videoina viimeisiltä parilta vuodelta, jos joku haluaa ja ehtii penkomaan. Tai hae
  (duck it (up)) from duckduckgo.com. Hakusana ”Biden actor” tai ”Kamala actor” tai ”Face of Biden changed” tai ”Face of Kamala changed”.

  Vastaa
 3. pöh
  24.9.2021 15:59

  Biden kun tapasi äskettäin Britannian pääministerin, niin Johnsson sitten vastaili median kysymyksiin, media olisi Bideniltäkin jotain kysynyt mutta aivan yllättäen Bidenin avustajat aloitti älämölön ja ajoivat median pois etteivät voi nuokkuvalta Bideniltä mitään kysyä.
  Bideniä ei voi enää edes median eteen päästää, YK:n kokouksessakin puhe oli sellasta takeltelua ettei mitään selvää saanut.
  On niin paha dementia jo ettei auta enää edes median peittely.
  Pas** housuunsa ja tulee kameralle sanomaan, ”he pyyhkivät minun pepun”.

  Ikävä kyllä Kamala Harris tulee olemaan vielä kamalampi presidentti.

  Vastaa
  1. juha II
   24.9.2021 23:31

   Jotkut huhut väittävät, että oikea Biden on aivoverenvuodon takia sotilassairaalassa ”porkkana”. Ja hänen virkaansa hoitaa näyttelijä eli diktaatorien käyttämä kaksoisolento.

   Vastaa
 4. Obelix
  24.9.2021 16:52

  ”Bideniä ei voi enää edes median eteen päästää, YK:n kokouksessakin puhe oli sellasta takeltelua ettei mitään selvää saanut”

  Eikä siinä vielä kaikki…ydinasevallalla on valtionpäämiehenä *Seremonia Presidentti*, sekä vararesupenttinä todellista valtaa käyttävä täysverinen BLA kommunisti – kaikki tämä kummallisuus vain epäselvien ”vaalien” takia. Kaikilla muilla lienee tukka pystyssä, paitsi Wef-Klasun suomitytöillä.

  Vastaa
 5. juha II
  24.9.2021 23:26

  Intian pääministeriltä meinaa loppua henki kuten Juhana Vartiaiselta kun hän ”läähätti” maskin takaa puhettaan eduskunnassa. Vartiainen ei pyytänyt torkkupeittoa, vaan kysyi josko orjamaskin voisi ottaa pois. EI VOI!! Puhu henkesi edestä!!!, sanoi puhehenkilö.

  Kamala ftodennäköisesti vastasi kuuluisalla hyeena naurullaan!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top