Yhdysvaltain armeija ja laivasto woketettu pilalle, -sotaan eivät kelpaa?

Samaan aikaan kun panssarit huristelevat Donin laakiolla, ja maailma pelkää suurta vanhanaikaista sotaa, toisaalla armeijasta ”tehdään turvallista tilaa” ja torjutaan epäyhdenvertaisuutta, mitä se sitten lieneekin.

Yhdysvaltain armeijalla on monta potentiaalista vihollista: Kommunistinen Kiina, Venäjä, Iran ja kansainvälinen terrorismi. Pahin vihollinen näyttää kuitenkin olevan demokraattipresidentti Joe Bidenin aikana valloilleen päästetty progressiivinen sosiaalinen ohjelma.

Puolustusministeriön progressiivisen sosiaalisen ohjelman mukaisesti sotilaat ja kantahenkilöt woketetaan, tiedostetaan ja kaulitaan & käännetään, ja laitetaan rakentamaan ympärilleen syrjinnästä vapaata turvallista tilaa. Sotataidon auktoriteetti Clausewitz kääntyilee haudassaan ja muinainen strategi Sun Tsu nauraa kippurassa, niin että multa pölisee ja kukkapuskat kaatuu. -Sikäli kun osaavat päättää, pitääkö itkeä vai nauraa.

6 miljoonaa tuntia tiedostuskoulutusta

Presidentti Joe Bidenin virkakauden alusta lähtien Yhdysvaltain armeija on käyttänyt lähes 6 miljoonaa tuntia ”kehittämiseen, valmisteluun, toimittamiseen, osallistumiseen tai arvioimiseen” torjuakseen ilmastonmuutosta ja ääriliikkeitä,  ja edistääkseen monimuotoisuutta, kertoi Joint Chiefs of Staff -toimikunnan puheenjohtaja kenraali Mark A. Milley  senaattori Jim Inhofelle (republikaani, Oklahoma), senaatin asepalvelukomitean (Senate Armed Services Committee) jäsenelle. Inhofe ja 11 muuta komitean jäsentä vastasivat viime marraskuussa Milleylle. Kenraalin vastaus heille linkissä.

Kenraali Milley kertoi Yhdysvaltain asevoimien Combatant Commands ja Joint Staff -esikunnan jäsenten käyttäneen ääriliikkeisiin perehtymiseen 5,4 miljoonaa tuntia, -keskimäärin noin kaksi tuntia henkilöä kohden. Kustannuksia tästä koitui 535 000 dollaria, mikä on kenraalin mukaan samaa suuruusluokkaa kuin muutkin koulutukseen otetut asiat.

Monimuotoisuus on tärkeää!

Yhdysvaltain sotilashenkilöstö käytti 539 771 tuntia kouluttautumiseen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen, mistä koitui 476 874 dollarin kustannukset. Ilmastosuunnitelmaan perehtymiseen -sekin tuikitärkeää-  käytettiin 1 059 tuntia, jotka maksoivat 5 000 dollaria. Senaattori kirjoitti aloitteessaan:

– Kohtaamme todellisia uhkia kaikkialla maailmassa, mutta Bidenin hallinto keskittyy enemmän vasemmistolaisen sosiaalisen agendansa edistämiseen armeijassa, sen sijaan että se vastustaisi Kiinaa, Venäjää ja Irania, tai loisi tehokkaan terrorismin vastaisen suunnitelman,. ”Meidän armeijamme ei ole äärijärjestö, ja palvelushenkilömme -pääsääntöisesti kaikki hyviä ihmisiä- ovat omistautuneita, uskollisia patriootteja.”

Senaattori Inhofen kysymykseen liittyivät mukaan senaattorit Marsha Blackburn, Tom Cotton, Kevin Cramer, Joni Ernst, Deb Fischer, Mike Rounds, Rick Scott, Dan Sullivan, Thom Tillis, Tommy Tuberville ja Roger Wicker.

Agendaa ja kriittistä rotuteoriaa sotilaille, ei sotavalmiutta

”Olemme huolissamme siitä, että niin paljon koulutusaikaa ja veronmaksajien rahoja omistettiin puolueelliselle, poliittiselle agendalle sen sijaan, että rekrytoitaisiin, koulutettaisiin ja varustettaisiin tappavaa voimaa, jota tarvitsemme tämän maan puolustamiseen”, senaattorit lisäsivät. ”Puolustusministeriön ensisijainen tehtävä on suojella amerikkalaisia ​​ulkomaisilta uhilta. Jos Bidenin hallinto ei aseta tätä etusijalle eteenpäin, käytämme kaikkia käytettävissämme olevia työkaluja, mukaan lukien vuotuinen puolustusvaltuutuslaki, varmistaaksemme, että niin tapahtuu.

Republikaanien senaattoreiden kommentoivat myös ns. kriittistä rotuteoriaa (CRT): Tämä teoria leimaa yhdysvaltalaiset instituutiot rakenteeksi, jonka tarkoitus on pitää valkoiset vallassa ja vähemmistöt sorrettuina. Miten tämänkaltainen mielipidemanipulointi -armeijassa ja laivastossa- vaikuttaa maanpuolustustahtoon, onkin kiintoisa kysymys.

Konservatiiviset kongressinjäsenet vähän grillasivat viime vuonna kenraali Milleytä kongressin Armed Services -komiteassa, tiukaten vastausta kysymykseen, miksi kadeteille opetetaan CRT-teoriaa ja muuta sen sellaista. Kenraalin vastauksesta:

“I want to understand white rage, and I’m white,” he (Milley) explained. “I personally find it offensive that we are accusing the United States military general officers, commissioned [and] noncommissioned officers, of being ‘woke’ or something else because we’re studying some theories that are out there. I’ve read Karl Marx. I’ve read Lenin. That doesn’t make me a communist.”

”Haluan ymmärtää valkoista raivoa ja olen itse valkoinen”, hän (Milley) selitti. ”Minä henkilökohtaisesti näen sen loukkaavana, että syytämme Yhdysvaltain armeijan kenraaleja, komentajia [ja] aliupseereja siitä, että he ovat ”heränneet” tai jostain muusta sen takia,  että tutkimme joitain teorioita, jotka ovat olemassa. Olen lukenut Karl Marxia. Olen lukenut Leninin. Se ei tee minusta kommunistia.” Näin siis Yhdysvaltain armeijan kenraali.

Meneekö armeija tekemään ”turvallista tilaa” vaiko vahinkoa viholliselle?

Vilkaistaan laivaston puolelle: US.Navy:n legendaarisia perustajia ja myöhempien merimies-sukupolvien idoleita oli meriupseeri John Paul Jones. (Kuvassa hänen mukaansa nimetty Arleigh Burke -luokan hävittäjä.) Hänen tunnettu sloganinsa riippuu monen messin seinällä: ”Aion mennä tekemään vahinkoa (viholliselle).”

Kriittisen kirjoittajan John Millsin mukaan nykyinen Laivasto purjehtii seuraavan tunnuksen alla:

 ”Aion purjehtia turvalliseen tilaan ja keskittyä heräämiseen.”

Samaan aikaan, kun merellä, satamissa, telakoilla ja esikunnissa nyhrätään em. ”teorioilla” ja lähestytään sotimista vähemmistöjen oikeuksien kannalta, kommunistinen Kiina kasvattaa laivastoaan, ja pumppaa siihen aggressiivista henkeä. -Ja Yhdysvaltain vielä äskettäin mahtava laivasto menettää korvaamattomia aluksia tulipalossa satamassa, huolimattomuuden tai jonkun vielä pahemman asian seurauksena, ja ammattitaito on laskenut, -kuten motivaatiokin.

Iskukykyinen eturivin maihinnousutukialus USS Bonhomme Richard menetettiin kesällä 2020 satamassa tulipalossa, jota ei osattu pysäyttää, ja jonka taustoista ei ole selvää käsitystä. Samaan aikaan US.NAVY:n iskukyvyn keskeisimmät ylläpitäjät, suuret tukialukset ja ohjusristeilijät saattavat lähteä merelle ruosteviivat kyljissään. Kuka tälläistä laivastoa pelkää? Mills kuvaa tilannetta näin:

Hyvät naiset ja herrat, meillä on tulipalo pääkonehuoneessa (allegorisesti sanottuna), ja tämä nykyisen laivastomme harhaan johdettu painopiste on vihreä valo Kiinan kommunistiselle puolueelle (KKP), että olemme menettäneet päättäväisyyden. KKP tarkkailee ja analysoi tuskallisen yksityiskohtaisesti merivoimien johtajiemme luopumista operatiivisesta osaamisesta. Tämä sotilaallisen johdon huolimattomuus on keskeinen tekijä maailmanlaajuisen konfliktin käynnistymisessä.

Laivasto on sekasorrossa ja woke-heränneiden orjuudessa”, kirjoittaa Mills. Ongelman yhtenä taustasyynä hän näkee politisoituneet upseerit, poliittisten trendien seuraamisen ja halun miellyttää. -Ja tämä kaikki tapahtuu tilanteessa, jossa yhä aggressivisempi Kiina katselee maailman meriä, ottaakseen.

Kiinan laivasto-ohjelma on ennennäkemätön

Kannattaa myös katsoa, mitä he rakentavat: Suuret lentotukialukset ovat Kiinassa jonkinlainen kansallisen kiihkon aihe: Siellä on lentotukialuksen-muotoinen huvipuistokin, eikä kenellekään kiinalaiselle jää epäselväksi, missä on varustelun painopiste. Huomatkaa myös, että Kiina rakentaa -tai on jo rakentanut- sarjan nopeakulkuisia sairaalalaivoja. Ne pystyvät pysymään tukialusryhmän ja maihinnousulaivaston marssivauhdissa valtamerillä.

Kiinan varusteluohjelmaa leimaa kiire, ja ettei resursseissa säästellä. Hyvä kysymys on, mihin tätä kaikkea aiotaan käyttää. Vastaus ei ole sivistysmaiden puolustuskyvyn laiminlyöminen, ja varusmiesten päiden sotkeminen woketuksella ja eurooppalaisten syyllistämisellä ihonväristään, -ja siitä että ovat vauraita ja sivistyneitä.

Luettavaa:

9 Comments

 1. pöh
  21.2.2022 22:26

  Tähän sopii taas tää USA armeijan värväysvideo, kyllä varmaa venäjää pelottaa 😀

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   22.2.2022 00:18

   Kehtaako tota kattoa?

   Vastaa
  2. Joo sopinee
   22.2.2022 10:25

   …eli siis… lesboperheen lapsista tulee sotilaita, niinkö? Toisaalta, tämä sopii siihen laivaston woke-juttuun (mitä ikinä se woke sitten tarkoittaakaan). Sillä vanhan sanonnan mukaan ”Ei laivavaimo homoa tee”.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    22.2.2022 11:50

    Ei jatketa keskustelua lesboperheistä täällä. Sopiik?

    Vastaa
    1. Obelix
     22.2.2022 14:27

     Woketus on historiallista taustaansa vasten tarkasteltuna uusmarxilaisten, yms. kommunististen maailmanvaltojen harjoittaman, läntisiä yhteiskuntia mädättämään tarkoitetun aivopesun lopullinen tuote, aina kylmän sodan taustoilta asti. Alkaen nykymuodossaan USA:n hippiliikkeen huumeidenkäytön popularisoimisesta, lue; huumeiden käytön normalisointi viihteen avulla. Kysymys kuuluukin: Miten_uusmarxilainen mindset_ pystyi ensiksi istumaan hippiliikkeeseen tiukasti, kuin ”p***ka” junttilan tuvan seinään?

     Kaikkien huumeiden merkittävin ominaisuus on aivopesun näkökulmasta ns. ”tajunnan laajeneminen”. Tajunnan laajenemisen tilassa olevaan laajaan ihmisyhteisöön on taitavien kommunististen manipuloijien helppo iskeä. => Rauhaa ja rakkautta, peace no war. Näistä teemoista onkin lyhyt matka yhä uudempiin ja kutkuttavimpiin vaatimuksiin – joihin vaatimuksiin aletaan jo itsekin uskoa ehdottomina totuuksina – pilvessä! Euroopassa; lakkautetaan armeijat…taotaan aseet auroiksi, rapautetaan poliittisen tajunnan laajentumisen tilassa puolustuskykymme, koska kenelläkään ei ole uskallusta selvin päin vastustaa poliittista hörhöilyä – ollaan aivosumussa yhtä rauhanliikettä, koska silloinhan ei kukaan voine uhata meitä. Näin politisoidut ihmiset eivät koskaan kysy itseltään: Minkä takia asuntojemme oviin yleensä asennetaan lukot, mutta omat armeijamme täytyy silti sabotoida rauhan nimissä? Eivätkä sitä kerro ihmisille tietenkään yhteiskunnissa, kunnioitetuissa arvo-asemissaan toimivat kommunistien kollaboratöörit.

     Päivän IltaSanomista eräs kommentti:

     ”Ei järjen häivääkään: Britannian pääministeri John Major, Yhdysvaltain presidentti Bill Glinton ja Venäjän presidentti Boris Jeltsin allekirjoittivat Budapestissa joulukuussa 1994 yhdessä Ukrainan presidentin Leonid Kutšman kanssa ydinsulkusopimuksen, jossa Ukraina luopui sille jääneistä Neuvostoliiton ydinaseista.
     Ydinaseettomuuden ehdoksi Ukraina vaati turvallisuustakuut.
     Sopimuksen mukaan Venäjä, USA ja Britannia takaavat Ukrainan itsenäisyyden ja sen rajojen muuttumattomuuden.
     Sopijat lupasivat lisäksi, etteivät ”koskaan käytä aseitaan Ukrainaa vastaan muuten kuin itsepuolustukseksi tai YK:n päätöksen seurauksensa”.

     brittien ja jenkkien olisi pitänyt vastata kaverinsa venäjän sotimiseen heti 2014 voimalla. …. pakotteita… ja putin nauraa….”

     Vastaa
 2. Eläkevirka
  22.2.2022 14:06

  Varmaan mielenkiintoista… joo’o, että koulutuksen tuntihinta olisi ollut n. 50 centtiä per tunti per koulutettava. Pidemmälle en viitsinyt lukea.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   22.2.2022 16:08

   Lukemalla viisastuu!

   Vastaa
   1. Eläkevirka
    22.2.2022 20:45

    No joo, sen verran tuosta vähästä lukemisestani viisastuin, että jopas on koulutus jenkkien armeijassa kustannustehokasta. Siitä meidänkin pitäisi ottaa oppia.

    Vastaa
 3. juha II
  22.2.2022 21:05

  Kun idiootit johtavat maata, armeijaa ja kokonaista koululaitosta. Siitä seuraa, että kaikki ovat IDIOOTTEJA!!!

  Sama koskee EU:ta ja tietysti Suomea.

  Kun koko yhteiskuntarakenne on sisältäpäin mätä. Kaikki on menetetty! Kun paskatornilla on kivääri. Se ei merktse yhtään mitään kuin sotilasparaateissa, jota katsovat toiset paskat ja kuvittelevat suuria!!!

  Kiinalla on oma ongelmansa. Yhden lapsen politiikan vuoksi on syntynyt monta sukupolvea ”pikku keisareita” eli itkupillejä, joista ei ole armeijassa yhtään mihinkään ei fyysisen eikä psyykkisen kuntonsa puolesta kuten ei edes taidollisestikaan, koska ovat suunnilleen samenttityynyllä istuneet ”valtakautensa”.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top