Yhdysvaltain senaatin komitealle annettua lausuntoa sensuroitu Youtubessa

”Sosialismi Yhdysvalloissa on alkanut”, voisivat päättyvän kauden presidentin Donald Trumpin kannattajat todeta videopalvelu Youtuben poistettua tänään republikaanien lakitiimiin kuuluvan Jesse Binnallin puheenvuoron sisältävän videon. Puhe oli pidetty Yhdysvaltain Senaatin komitean järjestämässä kuulemistilaisuudessa.

Yhdysvalloissa eri edustuselimet saattavat järjestää kuulemisen (hearing), johon kutsutut todistajat kertoavat asiansa todistajanvalan velvoittamina. Kuulemisissa ei anneta tuomioita, mutta niissä kerrotut asiat tulevat kongressin jäsenten ja senaattorien tietoon.  Kolmas marraskuuta pidettyjä vaaleja koskevia väitteitä on käsitelty osavaltioiden ja liittovaltion senaattien kutsumissa kuulemisissä, ja kuultuina ovat olleet sekä kritiikin esittäjät että vaalien vilpittömyyden puolesta todistaneet. Näitä istuntoja ilmeisesti pidetään vaalituloksen vahvistamisesta huolimatta, sillä paljon esitettyjä väitteitä on tutkimatta.

Sosiaalisen median alustat, Twitter ja Facebook, ovat tunnetusti suhtautuneet torjuvasti vaalivilppi-syytösten esittämiseen, kuten myös hakukone Google ja videoiden levityskanava Youtube. Viimeksimainittu on aiemmin kertonut aikeestaan poistaa ”sisällön, joka väittää että laajalle levinneet petokset tai virheet ovat muuttaneet Yhdysvaltain historiallisten presidentinvaalien lopputulosta”. Nyt nämä sensuroinnit ovat alkaneet, kertoo tänään Trumpin lakitiimiin kuuluva asianajaja Jesse Binnall twiitissään:

YouTube on päättänyt, että valaehtoinen ja vankkaan näyttöön perustuva avauspuheenvuoroni Yhdysvaltain Senaatissa on liian vaarallinen, erä voisi nähdä sen. He poistivat sen. Tähän päivään ”todisteitamme ei ole koskaan kumottu, vain jätetty huomioimatta”. Miksi Google pelkää niin totuutta? Jesse Binnall 20.12. 2020.

Binnall esitti Youtuben jo kerran poistaman lausuntonsa Yhdysvaltain senaatin sisäisen turvallisuuden komitealle 16.12. Videoikkunassa alempana on koko istunnon live-taltionti. Toinen video hänen kuulemistilaisuudessa antamastaan ​​todistuksesta, joka oli ladattu erillisellä tilillä 17. joulukuuta, on edelleen nähtävissä, ja on videoikkunassa alempana tällä sivulla. Youtuben toiminta vaikuttaa kuitenkin siltä, että uhkailujen mukainen sensuroiminen on alkamassa.

”Poistamme esimerkiksi videoita, joissa väitetään, että presidenttiehdokas voitti vaalit laajalle levinneiden ohjelmistovirheiden tai laskuvirheiden vuoksi. Aloitamme tämän käytännön noudattamisen tänään ja jatkamme tulevina viikkoina ”, YouTube vastasi The Epoch Timesin kysymyksiin . ”Kuten aina, uutiset ja kommentit näistä asioista voivat pysyä sivustollamme, jos niillä on riittävä koulutuksellinen, dokumentaarinen, tieteellinen tai taiteellinen konteksti.”

Senaatin komitean kuulema asianajaja Binnall oli nostanut kanteen Trumpin lakitiimin puolesta Nevadassa. Binnall väittää vaalipetoksia tapahtuneen Nevadan Silver Staten piirikunnassa, ja  väittää ettei Nevadan osavaltiossa 03.08. tehty vaalilain muutos ole moiteeton. Binnall kertoi komitealle mm. Nevadan-havaintojaan. Binnallin mukaan Nevadan vaaliviranomaiset olivat haluttomia antamaan tietoja republikaanien vaalitarkkailijoille, tai estivät vaalikoneiden tarkastelun. Äärimmäisessä tapauksessa virkailija oli lukittautunut toimistoonsa välttääkseen republikaanien kysymykset.

Suomalaiselle yleisölle näkyvin USA:n vaaleihin liittyvä kummallisuus oli somepalvelu Twitterin outo tapa liittää omia kommenttejaan vaalitaistelua käyvän presidentti Trumpin twiitteihin. Vastaehdokkaan, demokraattien Joe Bidenin twiitteihin ei lisukkeita liitetty, joten jää vaikutelma että somejätti oli aktiivinen osallinen Yhdysvaltain poliittisessa valtataistelussa.

Kun mediasta on ollut ajoittain vaikeaa löytää Trumpille suopeita uutisia, ja Trumpin lakitiimin esittämä kritiikki postiäänestyksen heikkoa kontrollia ja äänenlaskennan tilastollisia kummallisuuksia kohtaan oli uutisoitu heikolla näkyvyydellä, jos lainkaan, Trumpin tukijoille on jäänyt joukko paikallislehtiä ja konservatiivisia julkaisuja, -ja some. Siksi some- ja nettitoimijoiden asenteella on jatkossakin poikkeuksellisen suuri merkitys.

Jesse Binnallin kertaalleen poistettu vastaus komitean puheenjohtajalle 16.12. (ladattu 17.12.):

Senaatin sisäisen turvallisuuden komitean istunto 16.12. 2020 kokonaisuudessaan:

Yhdysvaltain vaalit: Senaatti kuulee vaaliväärinkäytös-todistajia (SUORA)

10 Comments

 1. Ajatteleva
  21.12.2020 04:33

  Kiitos Pekka Kemppainen, nämä ovat tärkeitä osia palapelissä. Alkaa jo naurattaa suomenkin valtamedian pelleily kun ne piilottavat tätä raakaa dataa vaalikusetuksista ja suoraan sekä epäsuorasti ylistävät pedo-Johnia.

  Vastaa
 2. pöh
  21.12.2020 10:21

  Globalistien kommunistinen vallankaappaus on menossa ympäri maailman.
  Siihen täysin liittyy myös se EU:n ”oikeusvaltioperiaate”.
  Mistään oikeusvaltioperiaatteesta ei ole kyse, vaan poliittisten vastustajien ajojahdista.

  Vastaa
  1. Merceeri
   21.12.2020 12:19

   pöh
   21.12.2020 10:21
   ”Globalistien kommunistinen vallankaappaus on menossa ympäri maailman.”

   Olet oikeassa! Miten muuten on mahdollista, että Yhdysvalloissa, maassa jossa tietotekniikka ja tietoturva on ollut 1luokan / maailmanluokan prioriteetti maailmansivu valtionhallinnossa, sekä eri turvallisuusvirastoisssa – läpi koko ”internetajan”…..niin miten voi olla mahdollista, että eräät vihamieliset globalistis-kommunistiset valtiot ovat voineet hakkeroida niiden tietoturva protokollat yhtä helposti, kuin joku nenänkaivaja olisi murtautunut mummon mökkiin?

   Ei, se ei voi olla mahdollista ilman kommunististen globalistimyyrien apua ns. ”sisäpuolelta”. Ja sitten vielä asiat varmistetaan esim. näin, Jesse Binnall:
   ”todisteitamme ei ole koskaan kumottu, vain jätetty huomioimatta”.

   Ps. Samaa kommunisti sabluunaa käytettiin tapaus Haavistossa, eli globalistien kommunistinen vallankaappaus on menossa ympäri maailman.

   Vastaa
  2. Pekka Kemppainen
   21.12.2020 12:23

   Tässä alkaakin olla kommunistisen vallankaappauksen piirteitä, kuten alussa vitsailin:

   – Sananvapauteen puututaan kohdennetusti ihmisten välisessä tiedonvaihdossa hyvin keskeisiksi muodostuneilla some-alustoilla, -mielipideohjaolun mahdollisuus kasvaa.
   – Suuret mediat ovat olleet hyvin yksipuolisesti yhden ehdokkaan tukena ja toista vastaan. Länsimaissa tätä ei ennen olisi voinut kuvitellakaan.
   – Amerikkalaisia on yli puoli vuotta peloiteltu väkivaltaisilla BLM- ja Antifa-mielenosoittajilla, jotka ovat saaneet uhkailla asuinalueilla ihmisiä ilman että poliisi on puuttunut asiaan, kuten olemme kertoneet.
   – Väkivaltaiset ääriryhmät ovat saaneet tehdä tuhoja kaupunkien keskustoissa, arvokkailla paikoilla, poliisin estämättä.
   – Poliisi on alistunut kummallisiin kyykky-leikkeihin mielenosoittajien edessä. Tälläkin on kerrottu yleisölle, että joku muu päättää täällä nyt, kuin hallitus, senaatti ja kongressi.

   Tämä pelon ilmapiirin keskellä tapahtuu outoja asioita vaalilipuille, ja sen päälle väitteet ja todisteet väärennyksistä tai väärinkäytöksistä päälleliimataan varoituksin Twitterissä. Ilmeisesti aika moni amerikkalainen on kuitenkin tiennyt, että senaattien komiteat osavaltioissa kuulevat tuntikausien istunnoissa todistajia, jotka kertovat vaaleihin liittyvistä asioista. Sen päälle he saavat lukea järjestelmällistä paapatusta, että ”ei ole esitetty todisteita”. Ristiriita kertoo, että joku pystyy säätämään media, -ja tekemään mitä tahtoo.

   Pelon ilmapiiri on luotu. -Ensimmäinen askel totalitarismiin.

   Vastaa
   1. Merceeri
    21.12.2020 13:06

    Pekka Kemppainen
    21.12.2020 12:23

    ”Pelon ilmapiiri on luotu. -Ensimmäinen askel totalitarismiin.”

    Pelon ilmapiiri on luotu, mutta kysymys kuuluukin: kenen rahoilla, keillä on niin paljon rahaa ja valtaa, että pystyvät kulisseista luomaan ristiriidan, sehän vain kertoo sen, että jokin pirullinen taho pystyy säätämään mediaa, -ja tekemään mitä tahtoo.

    Ps. Ellei joku ole koskaan asiaa ihmetellyt, niin kuka muistaa vielä, miten NL:n hajottua koko vasemmiston / kommunistien omaisuus ”katosi” – kuin kankkulan kaivoon ja konkursseihin? Simonkylän Sosiaalidemokraattinen Kilta teki konkurssin…siis rekisteröity yhdistys hassasi yhteiskunnalta kuppaamansa rahat ja teki konkurssin?
    Miten kommunistit ja muu hörhövasemmisto onnistuivat menettämään kruununjalokivensä: Kulttuuritalon, Rakennusliike Hakan, Elannon -ja STS:n, siis rahoittajansa, lue; ”työväenpankkinsa”?

    Ellei tuokaan vielä saa ihmettelemään, niin entäs sitten tämä: MITEN ja keiden rahoilla ja tuella tämä sama rosvoileva RUPUSAKKI on taas vallassa ja ns. RAHOISSAAN?
    Ja vielä lopuksi: isänmaallisten porvareiden RKP:n, Kokoomuksen -ja Kepun ”valvovien” silmien alla?🤣

    Vastaa
 3. Sosiaalinen media = sosialistinen media
  21.12.2020 11:22

  Toi suuri sosiaalisen median mätäpaise pitäisi saada puhkaistua.
  Nämä isot sosiaaliset mediat on alun perinkin perustettu näiden globastikommunnistien toimesta. Se on selvää, koska niin poliittisesti vinoutuneita ovat tasan kaikki.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   21.12.2020 17:37

   Kommunistinen media:

   Johtavalla joukkoharhautus-mediallamme Brysselin Pravdalla ei ole puutetta antaumuksellisesti Suomen tuhoamiseen osallistuvista toimittajista:

   ”Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin”,
   https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

   Se mitä Reporadio-kirjailija Jarmo Viljakainen sanoo seuraavassa toisesta johtavasta joukkoharhautus-mediastamme, Repo-radion jälkeisestäkin Ylestä pätee tällä hetkellä yhtälailla Brysselin Pravdaan:

   Yleisradiossa edelleen voimakas punavihreä suuntaus, hallituksen myötäily on vallannut tilan – ”kiistäminen kuuluu kuvioon””:
   https://www.suomenuutiset.fi/veteraanitoimittaja-reporadio-kirjailija-jarmo-viljakainen-yleisradiossa-edelleen-voimakas-punavihrea-suuntaus-hallituksen-myotaily-on-vallannut-tilan-kiistaminen-kuuluu-kuvioon/

   Vastaa
 4. Pah
  21.12.2020 11:37

  ”Yhdysvaltain senaatin komitealle annettua lausuntoa sensuroitu Youtubessa”

  So What! Sensuroidaanhan siellä kaikki muukin vähänkin kiinnostavat asiat. Esimerkiksi sen suorassa TV- lähetyksessä nolosti pyörtyneen ikälopun sairaanhoitaja Tiffany Doverin kuolema. Näki että hän oli jo valmiiksi sairas vanha haahka joten kuolema oli varmaan ihan luonnollinen?

  Ei siitäkään suurta numeroa kärsi pitää että alumiinilla ja vastaavilla hermomyrkyillä terästettyjen influenssarokotteiden ansiosta suora reitti keskushermostoa suojaavan veri-aivoesteen ohi on korkattu suurimmalla osalla ihmisiä ja tie vaarallisille tartuntataudeille on nyt arvatenkin vapaa. Sinne vaan aivoihin lisää hermomyrkkyjä niin hyvä tulee..

  https://youtu.be/RN_yvDBe3XY?t=1132

  https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-saivat-vahvistusta-teorialle-etta-koronavirus-kulkeutuu-aivoihimme/?shared=1124981-4d4d4856-500

  Vastaa
 5. Pekka Kemppainen
  21.12.2020 16:42

  https://www.is.fi/digitoday/art-2000007696959.html

  Erikoiseksi menee uutisointi Suomessa.

  Vastaa
 6. Orang Utang
  21.12.2020 19:51

  Korkein oikeus ei edes tutkinut Trumpin väitteitä. Se vetäytyi käyttämästä lakia, siitä nimenomaisesta tehtävästä, jota varten se on olemassa.
  – Korkeimman oikeuden puheenjohtajan nimi on Lolita-express pedofiililentojen lentopäiväkirjoissa.

  Maa on ajautunut tilaan, jossa sillä ei ole laillista järjestystä, jossa ei ole tuomaria, joka käyttäisi ylintä tuomiovaltaa.
  – Kun laki lakkaa olemasta on jäljellä vain väkivalta.

  Väkivallaton riitojen ratkaiseminen on yksi sivilisaation kulmakivistä.
  Tästä eteenpäin vakavimmat kiistat ratkaistaan väkivaltaa käyttäen.

  Ryhtyykö DeepState järjestelmällissti metsästämään ja pomiitamaan amerikan kansalaisia?
  – Mikä estää?
  – eihän lakia ole.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top