Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo osoittaa Kiinaa syyttävällä sormella

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo vaati tänään keskiviikkona Kiinaa päästämään tutkijat viruslabratorioihinsa Wuhanissa. Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset suhteet ovat heikentyneet Covid-19 koronaviruksen levittyä maailmanlaajuiseksi pandemiaksi, joka on tappanut jo 200 000 ihmistä ja tartuttanut miljoonia. Virus lähti liikkeelle Wuhanista Keski-Kiinassa.

Ulkoministeri Mike Pompeo sanoi jo viime viikolla, että Yhdysvallat ”uskoo vakuuttavasti”, että Kiina ei ilmoittanut virus-epidemian puhkeamisesta viivyttelemättä, ja salasi tietoja maailmalta.

”Emme vieläkään ole päässeet, eikä maailma ei ole päässyt siellä olevaan WIV: ään (Wuhanin virologiainstituuttiin). Emme tiedä tarkalleen, mistä tämä virus on peräisin”, Pompeo kertoi ulkoministeriön tiedotustilaisuudessa viime viikolla, ja lisäsi, että Yhdysvallat ovat edelleen huolissaan Kiinan laboratorioiden turvallisuustasosta.

”Siellä on useita laboratorioita, jotka tutkivat edelleen tarttuvia taudinaiheuttajia Kiinassa tänään. Ja emme tiedä, toimivatko ne (riittävällä) turvallisuustasolla estääkseen tämän (covid-pandemian) toistumisen. Muistan ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun virus on tullut Kiinasta ”, Pompeo tähdensi.

”There are multiple labs that are continuing to conduct work, we think, on contagious pathogens inside of China today. And we don’t know if they are operating at a level of security to prevent this [pandemic] from happening again. Remember this isn’t the first time that we’ve had a virus come out of China”, Pompeo stated.

Presidentti Donald Trump kertoi 15. huhtikuuta, että hänen hallintonsa tutkii, onko koronavirus peräisin Wuhanin laboratorioista.

Wuhanin virologiainstituutin WIV:n  johtaja Yuan Zhiming kiistää, että virus olisi vahingossa päässyt karkuun heiltä.

Pompeo 22.04:

23.04:

1 Comment

 1. POMPPU-UKKO EI EDUSTA TRUMPIN LINJAA
  29.4.2020 21:09

  Pomppu-ukko pelaa tunnetusti ihan toisen maan ja kotimaansa globalistien pussiin yrittaen kehittää minkä tahansa syyn maiden väliseen WW3, joka auttaisi globalistien pääpukareita välttämään lähenevän sotaoikeuden. Hänen toimilupansa tarkoitus on, että hän paljastaa itse itsensä ja ajaa itsensä umpikujaan, siirretään itse itsensä nolanneena sivuun. Sama itse itsensä syrjäyttämisen rooli on mm. WH:n Dr Fraudilla, jonka pitkä petoshistoria tunnetaan jo laajasti, mutta saa puhua itseään syvemmälle pussiin paljastaen samalla lisää vanhoja juonia ja rikoskumppaneita. Kun USA:n biolabraa kiellettiin jatkamasta koronavirusten kehitystä, teki Fraudi maanpetoksen lahjoittamalla US $3,7 miljoonaa veronmaksajien rahaa VVuh labradorille kehityksen jatkamiseen. Sekä eräs suuri kaukoidän liikemiesten tiedustelu-, turva- ja yhteistyöjärjestö, että American Intelligence Media ovat tulleet rikostutkinnassa seuraaviin samoihin tuloksiin:
  -Tartuntaa ei levitetty Wuh-labrasta, vaan Eurooppalaisten globalistien (mm. Soronen) omistamasta eläinrokotelabrasta 4h ajomatkan kauempana.
  -Wuh alueen alkukaaos luotiin näkymättömällä aseella, sähkömagneettisten aaltojen iskulla sekä 5G maatukiasemista että 5G satelliiteista (ehkä myös vähän julkisuutta saaneesta uudesta nanosatelliittiverkostosta), joka tappoi alueella ainakin 21 miljoonaa alueen luuriasiakasta. Länsitiedustelukin rönsyt ovat käyneet toteamassa iskun ruumismassat, jotka eivät johdu flunssasta.

  Valtamediapimennossa jatkuva WW3 on maiden sisäinen taistelu elämän myönteisten itsenäisten kansallisvaltioiden kannattajien ja globalistista diktatuuria (pahempaa kuin 1984 versio) kansalaisten joka liikkeen monitoroinnilla ajavien välillä (VVHO,YK,5G:llä ohjattava biolastu ja samalla henkkari ja jäljityslaite ja sairaustason kaukosäätäjä nahan alle ranteeseen jonka uusi patenttianomus on numero 666 kun nollat poistetaan, suuryritykset, lahjotut/kiristetyt hallitukset, valtamedia, piilaakson jätit, sosiaalisen median ja hakukoneiden jätit ml. juutupe haluavat karsia populaatiosta noin 95% ja loput 5% alistuvinta bioelektroniikalla pakkokontrolloitaviksi biorobottiorjiksi eliitille)
  https://youtu.be/9I6f6S7T-GM (bioelektroninen ihmisen kauko-ohjaus-, täsmäjäljitys- ja sairausasteen kaukosäätölastu ranteeseen pat no: 666)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top