Yhdysvaltain vaalit: Mielenosoittajat sisällä Capitolissa (SUORA)

Yhdysvaltain senaatin ja kongressin yhteiskokokus marraskuussa pidettyjen presidentinvaalien tuloksen vahvistamisesta on keskeytynyt, kun mielenosoittajat tunkeutuivat Capitol-rakennukseen.

Trumpin koollekutsumaan joukkomielenosoitukseen aiemmin osallistuneita on tunkeutunut Capitol-rakennukseen, jossa senaatti ja kongressi kokoontuvat. Videoleikkeiltä kuullaan ”juu-es-ei” -huutoja, ja ihmisiä on rakennuksen sisäosissa. Videoleikkeiden mukaan mielenosoittajat käyttäytyvät rauhanomaisesti. Mielenosoittajia nähdään mmm. samassa kokoustilassa, jossa varapresidentti Mike Pence ja kongressin puhenainen Nancy Pelosi puhuivat aiemmassa videolähetyksessä tänään (Right Wing TV, videoikkuna alinna.)

Presidentti Donald Trump tukee poliisia:

I am asking for everyone at the U.S. Capitol to remain peaceful. No violence! Remember, WE are the Party of Law & Order – respect the Law and our great men and women in Blue. Thank you! — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 6, 2021

Pyydän kaikkia Yhdysvaltain Capitolissa olevia pysymään rauhanomaisina. Ei väkivaltaa! Muistakaa, että me olemme Lain ja järjestyksen puolue -Kunnioittakaa lakia ja suuria miehiä ja naisia ​​sinisissä puvuissa. Kiitos! Donald Trump.

Tiedon mukaan kansalliskaarti ja liittovaltion turvallisuusjoukot ovat matkalla Capitolille presidentti Trumpin käskystä, twiittaa presidentin tiedottaja Kayleigh McEnamy.

Rakennuksen sisällä on yksi loukkaantunut naispuolinen henkilö. Häntä on mahdollisesti ammuttu ylävartalon alueelle. Luokkaantunut on vaatetuksestaan päätellen mielenosoittaja. Twiitin video saattaa järkyttää, joten emme suosittele sen katsomista.

Nancy Pelosin sähköpostien tietoturva vaarantuu:

https://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1346905425543917573?s=20

Päivitämme.

Videostriimi senaatin ja kongressin kokouksesta:


Videolähetys: Right Side TV.

1 Comment

 1. pöh
  6.1.2021 23:05

  Median ja jopa sauli niinistön mukaan yrittävät vallankaappausta, kun päinvastoin yrittävät estää sitä.
  Valtamedia on aivan läpimätä myös Suomessa.
  Miksi niitä lukuisia selviä vaalivilppejä ei suostuta tutkimaan kunnolla, jos mitään salattavaa ei muka ole?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top