YK:n GCM-sopimuksen logossa on kätkettynä islamilainen viesti

Joulukuussa Marrakeshissa allekirjoitettavaa YK:n jäsenmailleen tyrkyttämää siirtolaissopimusta, GCM-”kompaktia”, markkinoidaan grafiikalla, jossa värikkäät kuviot jättävät keskelleen islamilaiselle uskonnolliselle grafiikalle tyypillisen kahdeksansakaraisen kuvion. Islamistinen mieli tunnistaa tämän viestiksi juuri heille.

Islamilaisissa maissa asuvat eivät voi olla tunnistamatta tuota kuvioita. Se esiintyy miltei jokaisessa moskeijassa, ja on hyvin yleinen uskonnollisessa taiteessa, kuten koraanin koristelussa. Että kristillisen tai ateistisen Euroopan ja YK:n käyttämä symboli sisältää juuri heidän uskontonsa grafiikkaa, se rohkaisee islamisteja uskomaan, että ”Allah on sokaissut eurooppalaiset: Nämä antavat oikeauskoisille vastarinnatta maansa ja omaisuutensa, ja alistuvat orjiksi.”

Siteerattu lause on peräisin Italian poliisin telekuuntelemasta terroristi-värvättävän ja häntä uskonnollisesti psyykkaavan fanaatikon keskustelusta, ja antaa kuvan siitä, mitä terroritekoja Euroopan maaperällä toteuttavat ajattelevat.

YK ja EU rohkaisevat heitä graaffisella viestillä. GCM-asiakirja allekirjoitetaan 10.-11.12.20218 Marrakeshissa Marokossa, ja Suomesta sinne matkustaa sisäministeri Kai Mykkänen. Monet YK:n jäsenvaltiot ovat ilmaisseet kielteisen tai hyvin kriittisen kannan sopimukseen. Allekirjoittamisestä jättäytyvät ainakin USA, Australia, Israel, Viro, Puola, Tsekki, Itävalta, Kroatia ja Bulgaria.

P.S.
Miten muuten islamistit suhtautuvat sateenkaaren väreihin?

6 Comments

 1. JKH1975
  23.11.2018 22:02

  Kyllä on viimeisen päälle typerä sopimus.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  23.11.2018 22:11

  Onko Venäjän pelko niin suuri, että Suomen täytyy nöyristellä EUta saadakseen tarvittaessa aseapua, ja vallanpitäjämme ajattelevat toimivansa siitä syystä suomalaisten eduksi?
  Vai onko kysymyksessä vallanpitäjien oma etu, kun pyrkivät hyvään asemaan UU-vallanpitäjien joukossa suomalaisen kultuurin vahingoksi?
  Vai olemmeko äänestäneet yksinkertaisuuksia eduskuntaan, vaikka 5 miljoonan joukosta uskoisi löytyvän 1% korkean älyllisen tason omaavaa?

  Vastaa
  1. kullerwo
   23.11.2018 23:03

   ai saatana eihän nyt kukaan usko saavansa eu.s.s.r:ltä mitään tukea, varsinkaan sotilaallista. itsehän en liikahtais mihinkään, jos toinen eu-maa ajautuis sotaan

   Vastaa
  2. Tero
   27.11.2018 16:04

   Googlatkaa Kalergi suunnitelma. Niin selviää miksi tätä hulluutta ajetaan!

   Vastaa
 3. Enki
  23.11.2018 22:35

  Tarkimmat ovat myös huomanneet YK:n logon olevan litteän maan kartta.

  Vastaa
 4. Seikku Kaita
  27.11.2018 03:08

  Listaan voi lisätä ainakin Slovakian, Unkarin ja Sveitsin.
  Vain Führerin Melkel aatekaverinsa Macronin kanssa ja uskolliset puudelit kuten SIpilä, Soini, Sauli ja kai Mykkänen ovat valmiita tuhoamaan omat kansansa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top