Yksi vuosi eXtrauutisia

Extra aloitti toiminnan tasan vuosi sitten, 29.5.2018 14:39. Meillä on siis takana kokonainen vuosi laadukasta journalismia ja rohkeaa kirjoittelua hankalistakin aiheista. Niille, jotka etsivät lukemistaan julkaisuista vain virheitä, voimme sanoa: Olemme muistaneet teitäkin, sillä eXtrassa on kuin onkin virheitä.

Vaikka eXtra siten tarjoaa ”jokaiselle jotakin”, median tarkoitus ei ole mielestämme miellyttää, vaan kiinnostaa. Siihen pyrimme, tiedonlevitykseen joka tukee lukijan pyrkimystä hahmottaa tapahtumia ja maailmaa, ja saada perusteet oman näkemyksensä muodostamiseen.

Huikea ensimmäinen vuosi takana! Ja maasta se pienikin ponnistaa. Uskokaa tai älkää, mutta Extra on saavuttanut näinkin lyhyessä ajassa hienon lukijakunnan, ja moni aikaansa seuraava onkin jo löytänyt Extran uutisjulkaisuna, josta löytyy ne viimeisimmät trendit maailmalta. Extra on uutisoinnissaan ottanut paljon eri tyyppisiä aiheuta käsittelyyn, niin oikealta kuin vasemmalta. Myös aremmat aiheet on nostettu yleiseen pohdintaan, ja pureskeltavaksi aamukahvilla.

Alkutaipaleellemme sattui Ydinvoimala-tulipalo Olkiluodossa, jolloin arvelimme että ”eXtra on paikalla ensimmäisenä ja viimeisenä mediana…PUM”. Onneksemme kyseessä oli vain muuntaja-palo, mutta median kuuluu olla siellä missä tapahtuu. Viimeisin excursiomme oli Perussuomalaisten eurovaali-valvojaiset, joissa tarkkailimme tilannetta yhtenä viidestä isosta mediasta.

Extrauutiset jatkaa lukijoidensa palveluksessa, tietoa keräten ja jakaen.

Eurovaalit: Äänikilpailu persut-vihreät, -seuraa jännitysnäytelmä livenä perussuomalaisten vaalivalvojaisista

Muuntajapalo Olkiluodon voimalan alueella.

extrauutiset

3 Comments

 1. Heikki Palonen
  29.5.2019 21:45

  Onneksi olkoon! Uudet itsenäiset mediapooli/JSN-politrukkikerhoon kuulumattomat mediat ovat erittäin tervetulleita. Extrauutiset on hyvä, omanlaistaan linjaa vetävä media, jossa tosiaan näkyy avarakatseisuus niin oikealle kuin vasemmalle, erikoistuen asioihin jotka politrukkimedioissa ovat joko kiellettyjä tai jostain syystä täysin vailla kiinnostusta vaikka maalaisjärjen pitäisi hälytyskelloja soittaakin.

  Toivottavasti kasvu jatkuu ja uutisantinne monipuolistuu entisestään. Ja toivottavasti myös rahoituspuoli skulaa. Ikävän usein nämä itsenäiset mediat ovat suureksi osaksi talkootyön varassa, mutta toivottavasti lukijamääränne riittävät kohtuullisiin mainostuloihin, ja lisäksi kannattaa selvittää täydentäviä rahoitusmahdollisuuksia, kuten lukijalahjoituksia, maksumuurin takana olevia ”premium-luokan artikkeleita” ja lisäominaisuuksia, jne. Toki näppärin ja paras rahoituskeino olisi ruplasalkku, mutta se on vaan ikävän vaikeaa saada 😉

  Vastaa
  1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
   30.5.2019 00:49

   Kiitos ja hyvää ja jatkoa toivoo Valkoinen Hetero.

   Vastaa
 2. Jussi
  1.6.2019 20:24

  Onneksi olkoon ja kiitos kovasta työstännne vapaan median puolella. Luullakseni teillä on halllussanne nykyinen Suomenennätys sananvapaudessa 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top