YLE:n eilinen inkluusio – MOT oli vastemielistä propagandaa

YLE:n eilinen Satu Miettisen toimittama suomalaisten koulujen inkluusioraportti https://areena.yle.fi/1-63858249 oli taas uusi YLE:n pohjanoteeraus.

Toisin kuin EU:n (=WEF eli Maailman Talousfoorumi) ESG-säädösten S-komponentin (Social) säätelemissä TV-mainoksissa, eilisessä inkluusio-MOT:ssa ei näkynyt yhtään värillistä lasta, ja kaikki erityistukea eli inkluusion piirissä olevat olivat kaakkois- ja itäsuomalaisia vitivalkoisia lapsia.

Satu Miettisen ”tutkimuksen” mukaan ongelma ei olekaan S2-lapset (kiertoilmaisu eli eufemismi maahanmuutolle) kuten julkisuudessa on todettu, vaan ongelma on vitivalkoinen. Satu Miettinen ei käyttänyt ilmeisesti reaktioiden pelossa sanaa maahanmuuttaja. Hän käytti muualla kuin suurissa kaupungeissa vähän tunnettua kiertoilmaisua.

Ohjelmassa ei kerrottu, missä omalla nimellään esiintynyt haastateltu opettaja oli lapsia opettanut. Opettaja kertoi, että opetuksesta vähät välittäviä väkivaltaisia inkluusiolapsia päivähoidetaan  ja Satu Miettinen antoi ymmärtää, että nämä päivähoidettavat erityistukea saavat inkluusiolapset ovat valkoihoisia.

Todisteena inkluusiolasten vitivalkoisuudesta Satu Miettinen oli opetusministeriöstä saadut pienet lisäinkluusioavustukset, joita kunnat ovat voineet anoa erityisesti pandemian jälkeen.

Erot näissä luvuissa alueellisesti voivat johtua yksinkertaisesti kuntien erilaisesta aktiivisuudesta anoa näitä avustuksia. Helsinki näyttäytyi lopussa saaneen kuitenkin suurimman summan, mitä Satu Miettinen ei kommentoinut.

Meillä sattuu olemaan konkreettista omakohtaista tietoa inkluusion väristä pääkaupunkiseudulla, missä terveitä maahanmuuttajanuoria suurin joukoin päivähoidetaan vammaisille alunperin tarkoitetuissa ammatillisissa oppilaitoksissa.

Todennäköisesti johtuen tarpeesta päivähoitaa näitä maahanmuuttajanuoria näissä oppilaitoksissa, meillä kesti puolitoista vuotta saada ammatillinen koulutuspaikka erityislapsellemme.

Julkaistu OIKEAMEDIA.COM 18.4.2023 Mikko Paunio

1 Comment

  1. pää määrää
    18.4.2023 18:22

    Inkluusio on aivan uusi noin 30 vuotta vanha idea. Kuitenkin kouluja on ollut jo 800 vuotta. Nykyisissä kouluissa on se vika, että oppilaat ovat muka tasapäisiä ja saavat samaa opetusta. On aivan selvä, että se ei toimi. Vielä 50 vuotta sitten oppilaita jaoteltiin. Oli oppikouluun pyrkimiskokeet, joka jaotteli oppilaita ominaisuuksiensa mukaan. Kokeissa oppikouluun pääsivät abstrakteista tiedoista kiinnostuneet. Kokeissa ei testattu fyysisiä kykyjä eikä käsityötaitoja tai muita luonnollisia ihmispiirteitä.
    Näin koululaiset jaoteltiin ja pahimmat ongelmat kouluista pysyivät laimeina. Järkevä toiminta ei kuitenkaan nykyiseen kulttuuriin sovi. Kaikkien tulisi olla tasapäisiä, mikä on luonnon vastaista ja koulutus on siten järjestetty luonnontilannetta häiritsevästi. Ei voi muuta kuin odottaa ongelmien pahenemista inkluusioidean laajenemisesta. Kaipa inkluusio olisi keksitty jo satoja vuosia sitten, jos se olisi hyvä oivallus.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top