YLEN ENSIMMÄINEN VAALIKESKUSTELU Kumpaa uskot NASAn sateliitteja vai Ohisalon satuja?


Oli huvittavaa,että Ohisalo kiisti NASA:n ilmastotiedot Suomesta valheena. Fakta on se, että NASA on satatuhatta kertaa tieteellisempi ja tarkempi. Eikä sen satelliittien kuvissa ole mitään ideologista, ei minkäänlaista agendaa ja se on yksityiskohtaisempi ja analyyttisempi kuin Maria Ohisalo vihertutkijoineen. Tyypillistä Marialle, hän ei taaskaan mitenkään perustellut puheitaan. Tässähän on siis kysymys siitä, että IPCC, siis tämä vihreiden ”tutkijoitten” kv-kokoontumisajo väittää, että mukamas Suomen hiilinielut ovat ”romahtaneet” ja Yle väitti -ilmeisesti IPCC:n ”tietoihin” perustuen, että Suomen pitää tästä syystä maksaa 8-9 miljardia euroa EU:lle jotakin sakkomaksua. On se aika pirua, kun maamme on Euroopan metsäisin, yli puolet raskaasti suojelluista metsistä koko Euroopassa on Suomessa ja muut EU:n jäsenmaat Ruotsia lukuun ottamatta ovat parturoineet omat metsäsänsä jo satoja vuosia sitten. Me muka olemme ”syyllisiä” ja meidän pitää maksaa sakkoja. Jukoliste on paksua.

Ps. Patrick Moore, joka on Greenpeacen perustajia, on todennut näin:

”IPCC ei ole tiedeorganisaatio. Se on poliittinen organisaatio ja palkkaa tutkijoita välittämään ”tietoa” joka tukee ilmastohätätilan narratiivia”. M.O.T.

2 Comments

 1. fyysikko
  22.3.2023 09:10

  Joka hallitsee fysiikan korkeimman korkeakoulututkinnon tiedot ja ajattelee omilla aivoillaan, tietää että ilmastonmuutos on huijausta. Hiilidioksidilla ei ole mitään keinoa tuottaa lisälämpöä maapallolle. Kasvihuoneilmiön vertauskin on hullusti keksitty. Lasit muka lämmittävät kasvihuoneen ”ilmastoa” estämällä lämmön poistumista kasvihuoneesta. Sen lasit todella tekevät, ne estävät lämpimän ilman sekoittumasta kylmempään ulkoilmaan. Säteilyteknisesti lasit viilentävät kasvihuoneen ilmastoa. Ne heijastavat osan auringon säteilystä eikä se pääse kasvihuoneeseen. Lämpösäteilyn kannalta ne ovat tehokkaampia säteilijöitä kuin kasvihuoneen kasvit ja maanpinta, joten ne todella viilentävät kasvihuoneen ilmastoa. Jo kasvihuoneilmiövertaus on päin seiniä.

  Hiilidioksidin sanotaan absorboivan maan pinnan säteilyä ja palauttavan lämpöenergiaa maan pinnalle. Sama kuin lasikasvihuoneessa, hiilidioksidi on tehokkaampi säteilijä kuin happi ja typpi, joten hiilidioksidi säteilee maanpinnasta lämmenneestä ilmasta tehokkaammin kuin pääkaasut typpi ja happi. Hiilidioksidi viilentää todellisuudessa ilmastoa, mutta kun sitä on vain hiukan 400 Vppm, merkitystä ei voi mittauksin todentaa.

  Ilmastonmuutoksen ainoa ongelma ei ole ilmastonmuutos, vaan idea on luonut pseudotieteen (valetieteen) pilaamaan ihmiskunnan tulevaisuutta. Se on levinnyt joka alalle ja johtaa lopulta länsimaisen sivilisaation tuhoon.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top