Ylen ja Hesarin olympiaraivo

On ollut järkyttävää lukea,katsoa ja kuunnella Yleisradion ja Helsingin Sanomien propakoimaa suoranaista vihaa Olympialaisia kohtaan.
Avauksen ryöpytykselle teki HS antamalla pääkirjoisaukeaman puolikkaan Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Sami Itanin kirjoitukselle, jossa tämä vaati sekä Tokion, että Pekingin kisojen peruuttamista ja nykymuotoisten olympialaisten lakkauttamista. Herra Itani on entinen kymmenottelija ja kaksinkertainen Suomen mestari, jonka kansainväliset suoritukset tosin jäivät keskikertaisiksi, mistä kertoo hänen ennätyksensä joka on karvan verran yli 7700 pistetä, kun esim.nykyisen TV-kommentaattori Petri Keskitalon ennätys on 8318 pistettä.
En tiedä vaikuttaako Itanin olympiavihaan se, että hän on libanonilaistaustainen. Arabithan eivät ole koskaan -muutamaa poikkeusta lukuunottamatta- pärjänneet kovin hyvin Olympialaisissa, eivätkä kyllä tiede mittelöissäkään: Nobelpalkintoja arabit ovat saaneet kuusi, kun esim. juutalaiset ovat saaneet 126. Toivon tietenkin, että vaikka olen Itanin kanssa jyrkästi eri mieltä, että hänen ”harmituksensa” taustalla eivät ole etniset tai poliittiset motiivit.

Kansainvälisyys vastaan globalismi – vihreys vastaan vapaus

Laajemminhan kysymys on siitä, että olympialaisissa maailman kansakunnat ja niiden nuoriso kohtaavat mahdollisimman reilusti toisensa. Se on kansojen yhteinen juhla.
Mutta globalisteille, niin kuin Vihreän Langan megapainokseksi muuttuneelle Hesarille ja viher-Ylelle -niin kuin me sen nykymuodossa tunnemme- kansainvälisyys on myrkkyä, koska se kunnioittaa kaikkia kansoja niiden johtajista huolimatta, kun taas globalisaatio on nimen omaan johtamista tai paremminkin valtaa: Harvojen valtaa. Vihreiden ja soroksien valtaa johon ”pyhään pöytään” on tie avoinna ISIS:ille yms. Nämä tosin eivät halua jakaa mahdollista valtaansa kummankaan edellä mainitun kanssa, koska tavoitteet ovat antagonistisessa risitiriidassa keskenään.

Paljon parannettavaa on olympialiikkeessäkin

Kansainvälinen olympiakomitea hallitsee jopa kymmenien miljardien dollarien varoja. On aivan selvää, että KOK:n tulee jakaa varoja reilulla kädellä ja reilusti etenkin eri maiden nuorison urheiluharrastusten tukemiseen. Ei voi olla oikein,että esimerkiksi Guinean piskuinen viiden urheilijan joukkue ei pääse kisoihin, koska ei kertakaikkiaan ole rahaa. Toki maan hallituksen virallinen selitys on ”korona” mutta kaikki ns. epäviralliset lähteet kertovat rahanpuutteesta. Jos KOK haluaisi, niin nuo nuoret pääsisivät Tokioon. Minusta on häpeällistä, että joku maa ei varattomuuden vuoksi voi osallistua.
Luultavasti Pohjois-Korealla on aivan sama ongelma, mutta sitähän maan diktaattori Kim Jong Un ei ylpeyttään halua myöntää vaan selittää, että urheilijat voisivat tuoda Tokiosta koronaa, niin kuin sitä ei jo Pohjois-Koreassa olisi.
Minusta KOK voisi hoitaa umpiköyhät maat kisoihin, vaikka BKT:n perusteella per capita tms., ja tukea esim. 12-18 v tyttöjä ja poikia tasapuolisesti, ja tietenkin olisi kätevää jos WADA olisi yhteistyössä mukana niin, että etukäteen vierailustaan ilmoittamattomat dopingtestaajat saisivat valtuudet myös tutkia, että varat menevät sinne minne ne on tarkoitettukin. Eli,kun on myönnetty esim. tyttöjen yleisurheilun tukemiseen niin raha ei mene poikien jalkapalloon. Ja toki monta muutakin kohtaa varmasti löytyy missä KOK:lla on paljon kehitettävää toiminnassaan, mutta tuossa yksi akuutti ja toinen pitkäjänteisempi projekti.

Hölmöläisten huutelua lipuista

EU-komissio sen aloitti: eli komissaarit -nämä ”tyhjät tynnyrit”- keksivät tuossa jokin aika sitten, että kas me halutaan, että olympialaisten avajaisissa kannetaan myös EU-lippua. No, ehkä komissio kuvittelee, että Euroopan Unioni on valtio mutta ei se sitä-ainakaan vielä- ole. Seuraavaksi kai joku YK:n pääsihteeri espanjanjalainen äärivasemmistolainen ”demari” vaatii, että YK:n lippu myös Olympialaisten avausmarssille! Mitäpä seuraavaksi, ehkäpä Hesari ja Yle haluavat Setan lipun sinne ja miksi ei -tasapuolisuuden nimissä- myös ISIS:n lippu.

Maailman kansoilla on oikeus olympialaisiin

Ensimmäiset nykymuotoiset olympialaiset järjestettiin Ateenassa 1896 siis 125 sitten. Suomikin on ollut mukana jo vuodesta 1908, tuolloin vielä suuriruhtinaskuntana. Vuodesta 1920 itsenäisenä valtiona, kun Belgia järjesti kisat Antwerpenissä. Suomi näytti jo tuolloin koko urheilevalle maailmalle olevansa olympialaisten kermaa yhdessä Yhdysvaltojen kanssa. Suomi-Finland sai 15 kultamitalia, joista Paavo Nurmi toi neljä.
Tokiosta olemme hyvillämme jos saamme yhdenkin mitalin, kultamitalista riemuitsemme ja kahdesta menemme sanattomiksi, kolmesta seotaan loppuvuodeksi. Kilpailu on kiristynyt sadan vuoden takaisista ajoista aivan valtavasti, kun vielä 50 vuotta sitten ei oikeastaan pitänyt olla ammattilaisia kisoissa niin nyt on kysyttävä, että kuka osallistujista ei ole sitä.
Me urheilua ja etenkin olympialaisia rakastavat ihmiset niin vuosia ja vuosia valmistautuneet urheilijat, me maailman kansat jotka lystin maksamme ja ne urheilijat jotka ovat antaneet psyykkeensä ja kehonsa urheilulle ja olympialaisille me kaikki ansaitsemme Tokion olympialaiset.
Te joille oman egon esiin puskeminen ja vallanhimo on kaikkein tärkeintä elämässä niin koittakaas kerrankin malttaa ja pitää ”törkyiset turpanne” kiinni edes seuraavat kaksi viikkoa. Minusta me emme liikaa pyydä: vain kuukausi -talvikisat mukaan lukien- neljässä vuodessa niille jotka tahtovat hetkiä nauttia, pelätä häviöitä, jännittää tiukkoja juoksuja, hyppyjä, heittoja, mailan sivalluksia, konstikkaita kulmapotkuja, huikeita torjuntoja jne.
En tarkoita sitä, etteikö saisi/voisi kritisoida mutta tuo juuri Hesarin ja Ylen kategorinen viha jonka seurauksena yksi kahden vuoden välein merkittävin kansojen kohtaaminen kutistettaisiin  vihreiden ja sitä tukevan median toimesta ”kivoiksi pelihetkiksi” tai joksikin missä kansoilla ja kansakunnilla ei ole mitään tekemistä on yksinkertaisesti, röyhkeää, hävytöntä, historiatonta, pöyhkeää ja äärimmäisen vastenmielistä poliittista propagandaa, jonka takana ei ole mitään oikeata ja pyhää vain vihreää sappea hönkivää vallanhimoa a la Orwell 1984.
Seppo Huhta
P:S.
Helsingin Sanomien urheilutoimittaja raportoi Tokiosta ”pöyristyneenä”, että Japanissa on ollut viime päivinä karmaisevat 1800 koronatartuntaa päivässä. No, onhan se aikas paljon, se on neljä ja puoli kertaa enemmän kuin Suomessa. Mutta,kun Japanissa on 130 000 000 -siis 130 miljoonaa- asukasta eli melkein 25 kertaa enemmän asukkaita kuin meillä, suhteutettuna asukaslukuun  se tarkoittaisi Suomessa 68 tartuntaa päivässä ja toisin päin meidän yli 400 tartuntaa tarkoittaisi Japanissa yli 43 000 tartuntaa päivässä.
Vaikuttaa näin kotimaisesti siltä,että Helsingin Sanomissa ja Yleisradiossa ei ole vieläkään hyväksytty kansan kunnallisvaaleissa langettamaa tuomiota Vihreille. Ja nyt suutuspäissään lyödään kaikkea ja kaikkia mikä liikkuu ja varsinkin jos siihen mitenkään  liittyy Suomi, suomalaiset ja suomalaisuus sekä kansa ja kansanvalta.

4 Comments

 1. make 49
  23.7.2021 16:04

  Mielestäni olympialaiset nykyisessä muodossaa voisi hyvin lopettaa. Aivan liikaa lajeja. Järjestäminen on niin vaikeaa ja kallista. Järjestelyt vievät useita vuosia ja maksavat miljardeja. Kisojen jälkeen perinteisesti suuri osa kalliilla rakennetuista suorituispaikoista jää rapistumaan käyttämättöminä.

  Olen aina ollut innokas penkkiurheilija ja minulla on myös itsellä kilpaurheilutausta. Nyt nämä Tokion k-olympialaiset eivät jaksa kiinnostaa oikeastaan yhtään. Typerää pelleilyä ja flunssan pelkoa. Kisat menettävät merkityksensä, kun ei ole yleisöä. Lipputulot jää järjestäjiltä myös saamatta–>miljarditappiot?

  Vastaa
 2. juha II
  23.7.2021 22:55

  YLE ja Helsingin Sanomat ovat täyttä paskaa!

  Olympialaiset tullaan todennäköisesti lopettamaan kaikista niistä kieroutuneista syistä, jotka vallitsevat maailmassa nyt ja vielä irvokkaammilla seikoilla lähitulevaisuudessa!

  Globalistit tulevat tuhoamaan maailman ihmisten elämän ja sen laadun tavalla, jotka ovat löydettävissä ihmiskunnan alkuhämäristä!

  Vastaa
 3. Olympialaiset ja Fukusima 3.11.2011 kytkös?
  25.7.2021 21:07

  6 miljoonan jäsenen (liikemiehiä) Japanin White Dragon Society / Kanadasta Tokion Yliopistoon opiskelemaan muuttanut länsisuunnan yhteyshenkilö Benjamin Fulford (BF), ex. Forbes Magazine aluejohtaja, mukaan Japani sai Tokion Olympialaiset, jotta Japani antaisi anteeksi Fukusima:n 3.11.2011 ydiniskun ja hautaisi aiheen. Japanin olympiakomitean account manager Yasushi Moriya oli tutkimassa olympiakomitean systemaattisia lahjuskäytäntöjä ja muita olympiarahaston tulenarkoja rahavirtoja. Hänet murhattiin nyt kesäkuussa 52 vuotiaana ja lavastettiin-uutisoitiin itsemurhana – hyppäsi junan eteen. Japanilaiset tietävät taustat. Vain 22% japanilaisista kannattaa Tokion kisoja ja olympiakomitean puuhamiehet vastaanotetaan Buu-auksella missä tahansa esiin tulevatkaan. BF mukaan olympialaisten järjestäjät saivat erikoispassit Japaniin ja ovat siellä lain yläpuolella. Olympiakomitean puuharit laittavat 20% kisojen tuloista omiin taskuihinsa. Maailmalla luullaan edelleen Fukusimaa onnettomuudeksi, vaikka syylliset eri maissa ovat olleet tiedossa jo pitkään ja syytteet lähetetty Haagiin ehkä vuosi sitten. Ketkä ja miten Japanilta kiristettiin ulkomaanvaluuttavarantoa, mistä ydinase hankittiin, paloiteltiin osiin, tuotiin Japaniin, mikä syvänmeren porausalus junttasi lataukset merenpohjaan jne on jo vanhaa tietoa.

  Vastaa
 4. pöh
  29.7.2021 12:40

  Onhan sitä jo vuosia sitten jostain kuulunut, että kaikki kisat pitäisi järjestää ilman mitään kansallisvaltioita.
  Urheilijat arvottaisiin esim punainen joukkue, vihreä joukkue jne.
  Koska nykyäänhän media ja poliitikot vihaavat kaikkea kansallismielisyyttä, ja tämänmuotoiset kisat voi lisätä kansallismielistä tunnetta.
  Johan EU parlamentissakin kiellettiin valtioiden omat liput, Saksassa Angela Merkel suutuspäissään heittelee Saksan liput pois tilaisuuksistaan jne..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top