Yli 100 000 lasta lisää on pudonnut koronan vuoksi köyhyysrajan alapuolelle!

Näin kertoo YLE taannoin tehdystä tutkimuksesta. Mutta yhtään turvapaikanhakijaa hakijaa ei ole joukossa. -Ja on turha väittää, että nämä olisivat jo siellä.

Eivät sellaiset henkilöt siellä ole, jotka saavat ilmaisen asunnon, neljä ateriaa päivässä, harrastukset maksetaan ja tulee vielä satanen ”diskorahaa ” kuukaudessa.

Miksi on kirjoitettava tästä?

Siksi, että ensinnäkin tuo on jumalattoman väärin noita lapsia ja perheitä kohtaan ja siksi, että hallitus on moneen kertaan vakuuttanut,e ttä koronan aiheuttamat vaikeudet kohtelevat kaikkia tasapuolisesti. Kuten huomaamme, ei tasan kohtele. Todella välinpitämätöntä ja julmaa.

Hävetkää hallitus!

Kuinka te kehtaatte ? ja kyllähän te kehtaatte! Puistattaa ja tuntuu pahalta.

Joku sentään välittää

Kun hallitus on jättänyt köyhät suomalaislapset heitteleille, niin onneksi esimerkiksi sellainen järjestö kuin Hope koettaa paikata maan hallituksen anteeksiantamatonta välinpitämättömyyttä, mutta vieläkin tuhansien ja taas tuhansien perheiden pienikin apu on viikkoja myöhässä. Siis suomalaiset pienet lapset näkevät nälkää !

Ja me olemme pääministerin mukaan niin vauras maa,että meillä on varaa kustantaa esim. Espanjan perustulo ja Italialaisten veronalennukset ja kuitata Italian ja Espanjan velat saksalaisille ja ranskalaisille liikepankeille.

Seppo Huhta
Vastaava päätoimittaja

4 Comments

 1. Kari
  15.12.2020 19:55

  Miten näihin ihmisiin saa yhteyden auttamiseksi? En luota enää järjestöihin kun aina on joku vetämässä välistä.
  Missä on ne pienet lapset joilla on nälkä ja ne äidit jotka tekevät parhaansa lastensa eteen?
  Olisin valmis auttamaan.

  Vastaa
 2. pöh
  15.12.2020 20:07

  Jakoihan se hallitus taas ”joululahjarahoja”.
  Niistäkin noin puolet meni suoraan tai välillisesti maahanmuuttoon ja ulkomaalaisille…

  Samaan aikaan Kalliossa on kilometrien leipäjonot, joissa ei muuten ulkomaalaisia näy, muutamia venäläisiä lukuunottamatta.

  Vastaa
 3. Suomalaisapu, suomalaisten puolella
  15.12.2020 21:03

  Suomalaiset koittavat auttaa toisiaan minkä pystyvät. Siksi mm. Suomalaisapu on perustettu. Sieltä saa pääasiassa vaateapua mutta myös ruoka-apua silloin kun sitä on. Tärkeässä osassa ovat lahjoittajat sekä työntekijät jotka omista varoistaan antavat heikompiosaisille. Aina ei ole antaa sitä mitä pyydetään, mutta kun hätä on suurin, pienikin asia saattaa tuottaa suurta iloa.

  Suomalaisavulla on paikkansa EU:n pahoinvointivaltiossa.

  Vastaa
 4. Pertti Grandell
  15.12.2020 21:36

  eikä vaan hallitus,myös ääliöt jotka vuosi vuoden perään äänestävät näitä , jotka eivät välitä omasta kansastaan. voisivat kömpiä kiven koloon/alle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top