Ymmärtääkö hallitus lainkaan, mitä on tekemässä?

Tässä ihan omatekemä turva-arvio ja ennuste  Suomeen haettujen ”mustien leskien” tapauksesta. Saa vapaasti käyttää, -koskee myös hallitusta.

 • Kaksi eri ulkomaista tiedusteluviranomaista on varoittanut jo muutama vuosi sitten suomalaisia kollegojaan ”islamilaisen valtion” IS:n (ISIS) ulkomaisten terroristien, -joita Suomen lehdistö tuntemattomasta syystä nimittää ”vierastaistelijoiksi”, rekrytoimisesta vastaavan IS:n esikunnan jäsenen oleskelusta jossakin Pohjoismaassa.
 • Suomesta on lähtenyt Syyrian ”sisällis”sotaan enemmän sotureita verrattuna muslimien määrään, kuin useimmista muista maista. Hyvä tulos viittaa lyhyeen komentoketjuun.
 • Suomeen lyhyessä ajassa muodostuneen jihadistisen alamaailman organisoinnissa oli keskeinen toimija yksi viime sunnuntaina Suomeen haetuista jihadisti-kotirouvista. Nyt hän on täällä taas.
 • IS:n jouduttua Syyriassa sotilaalliseen alamäkeen, järjestö tehosti terroristiensa siirtymistä ”pakolaisina” mm. Eurooppaan.
 • IS on onnistunut kotiinpalaavien ”vierastaistelijoidensa” avulla muodostamaan pesäkkeitä mm. Afrikkaan, Sri Lankalle ja Indonesiaan. Tässä on nähtävissä tietoista suunnittelua.
 • Syyriaan on alunperinkin lähdetty oppimaan tappamista. Nyt opit ovat hallussa.
 • Kotimaihinsa palanneet IS:n terroristit ovat olleet mukana useassa toteutuneessa terroriteossa.
 • Al-Holissa ja muissa internointikeskuksissa pidettyjen tutkintavankien -IS-epäiltyjen- fanaattisuus on säilynyt vähintään ennallaan. Tämän vahvistavat sekä paikoissa käyneet toimittajat että kurdien itsehallinnon viranomaiset.

Ei ole siis kysymys siitä, että jos vaan milloin.

7 Comments

 1. Minä
  3.6.2020 13:05

  Kyllä hallitus ymmärtää mitä se on tekemässä. Se on parantamassa maailmaa ja ottamalla vastuuta ihmisoikeuksista.

  On ihan linjassa kulttuurimarxismin ideologian kanssa. Tietävät hyvin mitä pitää tehdä.

  Kulttuurimarxismin mukaan ei pidä ajatella käytännön tasolla olevaa totuutta, koska se ei palvele päämääriä, se palvelee vain järjestäytynyttä yhteiskuntaa, joka on tarkoitus hajottaa tekemällä siitä kaistapää kaikilla mahdollisilla sukupuoliopeilla, sanojen uusilla määrittelyillä, perhekäsitteiden tuhoamisella jne. Tavoite on saada ihmiset epävarmoiksi ja helposti hallittaviksi sekä valtiosta riippuvaisiksi, jotta he voisivat luoda oman diktaturiansa, kommunistisen diktaturian, tosin uusilla nimillä ja verukkeilla.

  Nuo päämäärät ja kaikki keinot, joilla päämääriin pyritään, mukaan lukien soluttautuminen mediaan, koulutukseen ja politiikkaan, eivät ole salaisuuksia, vaan ihan julkisia tietoja, jotka ovat heidän omissa julkaisuissaan.

  Vastaa
 2. Samurai
  3.6.2020 13:07

  Miksi helvetissä näitä tummia otetaan hallitukseen?! On sanomattakin selvää että sitä kautta ovat mukana Suomen asioita päättämässä ja silloin Kaktuksen elämä ei ole minkään arvoista. Päättävät omiensa eduksi. Miettikääpä toisinpäin?! Valkoiset valtaa miesten alueet ja tekevät päätöksiä jos

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.6.2020 13:49

   Ne on vihreitä. Niillä on huonot tsäänssit hallitukseen vaalien jälkeen, sillä Jussi Halla-aho on jo sanonut, ettei vihreiden kanssa mennä samaan hallitukseen ensi kaudella.

   Vastaa
 3. Suomalaisten edun vastainen näyttelijäkaarti
  3.6.2020 14:17

  Ei aja ainakaan suomalaisten eikä itsenäisen Suomen etua tuo verorahoillamme (luulevat omikseen) pörrästävä joukko. Hyvin palkattuja paperista tai näytöltä suoraan lukevia puhuvia päitä. Meillä äänestäjillä on NÄENNÄISESTI valtaa asioiden kulkuun, kun he ovat siellä toteuttamassa ihan muiden sanelemaa etumme vastaista ohjelmaa. Teennäisyys paistaa näin huonoista näyttelijöistä kuin aurinko just nyt.

  Vastaa
 4. Shiksa 33
  3.6.2020 15:53

  Ei taida Turtiainen kuulua looshi porukkaan! Mites se rahajärjestelmä miksi kukaan ei puhu ongelman perimmäisestä syystä ja sitä lahjotut/kiristetyt/painostetut hyvä eli kerholaiset? 33 666 322 kabbalaa GOYIMEILLE! Saatana lammaslaumaa!

  Hallitus on täynnä tyhmiä ! Aivokuolleita typeriä lampaita jotka tuhoavat Suomen!

  Vastaa
 5. Tylle
  3.6.2020 17:44

  Viherpunikit on ihan pihalla aivan kaikesta. Sulkekaa rahahanat heti!

  Vastaa
 6. Jyri Avlopp
  4.6.2020 04:02

  Kun pää on kumia, ei sinne järkevää ajatusta saa ujutettua. Nää lähtee oitis röhkimään terasseille, portaille ja pylväikköihin heti kun joku vinkkaa, että tarjolla on ilmaisia ämpäreitä , hattaraa ja hyvää mieltä muiden kumipäiden seurueissa. Siellä ei poikkipuolista sanaa kuulla eikä kertotaulua tentata. Ollaan yhtä suurta kumipäiden perhettä ja levitetään koronaa riemukkaalla mielellä.

  Nää kannattaa kiertää kaukaa, ettei mene piloille kesä ja loppuelämä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top